- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz ForRedGlory #16949 üzenetére
Engem az érdekelne, hogy elfogad e bármi fizetési eszközt, vagy még mindíg természetben kell fizetni?
Se pay-pal , se kártya eddig. Úgy tudom.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
GAbre
veterán
Én inkább azt mondom,ha valaki tényleg megáll ennél 3 évig legalább,annak biztos jó.
Az a 10 k plusz tényleg jó ár 2 évért.
És vissza is hozza az árát,ha 3 év után adod el,mert ennyit dob az árán a plusz gar.
Az más kérdés,hogy 10 év megéri-e,mert akkor már az se biztos,hogy a gar árát megkapod a kártyáért.
7 éves lesz idén a gtx 980: 50-80k-ért vannak aprón.És valljuk be ki akar 1 olyan kártyára költeni már?Avatar
-
drUmmZ
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne a magyar VGA scene-ben annyira, hogy végigolvassam ezt a 17ezer hozzászólást. Tudtok nekem segiteni, hogy jelenleg mi a konszenzus, mik a kilátások annak aki szeretne egy 3080hoz jutni a következő 2-3 hónapban (marad az 500ezres ár)? Lehet számitani jó vételre, ha igen akkor merre érdemes figyelgetni? külföldről érdemes inkább?
Köszi szépen a válaszadók idejét.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz drUmmZ #16955 üzenetére
Elég borúsak a kilátások. Nem lesz itt a közeljövőben árases. Ha meg 1-1 kártya elérhető is "jobb" áron arra azonnal lecsapnak és rosszabb esetben azonnal valamelyik piactérre kerül
elkacsásodvafelárral mert "nincs ideje játszani" szegény játékosnak..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Frozen
addikt
3 db vga csatlakozom van a tapon 850w hogy tudok bekotni 2x 3080 3 pineseket?
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
beci43
senior tag
Új driver milyen, próbálta valaki?
-
GAbre
veterán
válasz pRoject22 #16959 üzenetére
1 hónapja inno3d még 20k-val olcsóbb volt.
Gainward és palit(egycég) alapok csak 1 picit nőttek.
És még csak most kezd fel menni az ára majd.
Evga 3080 ak pl teljesen eltűntek alzától.
Tudomásom szerint csak ott lehetett normális áron itthon beszerezni.(talán 1-2 ideiglenes akciót leszámítva máshol)Beci43:
[link][ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
-
BusinessGuy
őstag
válasz ForRedGlory #16949 üzenetére
Ha beregisztrálom a kártyád de közben nem lövöm be ezt az extra garaniát,utólag is meg tudom venni 90 napon belül ugye? Paypal rohadtul nem akar működni valamiért,épp regisztrálnám a kártyát de paypal "Something went wrong"-ozik....
-
tupacamaru
veterán
-
MODERÁTOR
válasz tupacamaru #16970 üzenetére
220-240W jól optimalizálva.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
GAbre
veterán
válasz tupacamaru #16970 üzenetére
Lehet,de biztos nem raknék egy olyan 300 lovas kaszniba 2 db/250-es motort,hogy majd h 1x véletlen odalép vagy vmi szétmenjen az egész.
Ha már 3080-ra költesz,az a minimum,hogy veszel 20-40-ért vmi normálisabb tápot.
Mellesleg már láttam 650-es tápot elhasalni rx 580 alatt.Pont a vga miatt.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Banyászok gaming gepel jelenleg 2 vgat tudok belerakni de a bekotest kerdeztem amugy jelenleg max 330w vesz fel tokkal vonoval a gep 100% terhelesnel a 850w bol siman kijon meg egy gpu. Mivel a gpu csak 200-250 w max
Aki azt irja feszultseget keltek mert rakerdeztem a bekotesre sztem az foglalkozon a sajat dolgaval...
350w +250w nalam maximum 700w(de nem lesz az meg ennyi sem) ezt ha nem birja a 850w seasonik akkor az eleg gaz . Szoval sztem csak a bekotest kell jol megoldabi
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
-
GAbre
veterán
Már ha a vga ágak le tudják adni azt az állítólag 400-500w-ot összesen.(tápfüggő az is)
Főleg ennél a tételném nem szórakoznék vele,akármennyire is elviszi.
1 kis kisülés vagy vmi,és elég a kártya(már ha csak a kártya),garban meg visszadobják,hogy "user error",fizikai sérülés,és pá 300-800kiló vagy több.[ Szerkesztve ]
-
pRoject22
őstag
-
Laraxior
titán
Én a 650-es Corsairra toltam két GTX590-et... vagy 3x8800Ultrát.
Terhelés nélkül windowsban el lehet vele evickélni.
De a 850-es EVGAn is volt két 1080Ti... hol lement a teszt, hol nem.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
flydomi
junior tag
válasz Frozen #16976 üzenetére
Egy-ket VGA-val ertelmetlen banyaszkodni.
Talan a befektetett penz visszajon belole 1 ev utan.
Vegyel minimum 10-et,azzal talan tudsz valamit kezdeni.
Napi 24 ora melo,plusz valami komoly hutocuccost is radobni.....sok sikert.
Poenbol jo az a 1-2 vga.Virtualis penis mutogatasnak megfelel.
Habar ha egy "csoportba" belepsz,azzal jobban jarsz egy picivel.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
Focus.
De 1kártya kb 200w korul mozog 100%on
90w korul ker q gep tobbi resze szoval szerintem egy masodik lartyaval gond nelkul kell hogy menjen es tartalek is marad boven .Domi
1 kartya napi 2-3 euro tiszta haszon ha 3 honap utan nyerek vele 100 eurot mar megerte/kartya. Az hogy nekem mi eri meg majd eldontom de sztem h ki meregeti a repat azt leirta alig lehet 3080 at venni nemhogy egybol 10 et.. persze majd valaki egybol bedob 5 millat.... Jah konnyu mondani hondolom ennyije mindenkinek van.
En oszibten a 3080 tire akarok lecsapni es a jelenlegire meg van vevom.Meg mindig a bekotes a kerdes. ( Es lecci be azzal gyertek h nagyobb tapot vegyek meg hogy nem eri meg stb) hanem h mi lenne a helyes bekotes.
[ Szerkesztve ]
-
cut
aktív tag
válasz pRoject22 #16980 üzenetére
Az hogy nem nézel szét és a másik mond valamit nem azt jelenti, hogy a másikat le kell hülyézni és le kell nézni... Én ilyet nem mondtam rád.
tessék nézd meg mi megy 200 ért most...és nem troll vagyok, csak segíteni akarok, hogy legközeleb ne fuss bele ilyenbe...
De akkor hagyjuk...[ Szerkesztve ]
134 piros pötty :)
-
ForRedGlory
félisten
válasz BusinessGuy #16969 üzenetére
Igen.
-
Frozen
addikt
válasz flydomi #16986 üzenetére
figyelj én a bekötést kérdeztem,hogy most mi mikor térül meg és mi éri meg egy másik kérdés egy másik topikban
Egyébként a bekötést még mindig senki nem írta le csak azt,hogy vegyek nagyobb tápot mert nem biztos hogy elég meg vegyek több kártyát. (sztem ezzeket a legegyszerűbb írni csak egyik sem válasz a feltett kérdésre)
Számításaim szerint 2 db 3080 kb 400-450w fogyaszthat de a 600 at semmiképen nem lépí túl 200w meg nem fesz fel az alaplap és a proci föleg úgy hogy a proci levan húzva a minimum értékre hogy ne fogyaszon annyit szóval a matek azt mutatja hogy jó lesz. Tudom hogy a gépben is kevés lesz a hely már erre is van ötletem,de mivel a TI kártyát így is úgy is meg akarom venni és a jelenlegi 3080 at meg nem tudom mikor tudom átadni a tulajának addig szépen termelje nekem a pénzt mind a 2 kártya. Ha csak 100 eurot nyerek az egészen már az megérte hisz nem csinálok nagyon érte semmit.[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Krisz0418 #16993 üzenetére
nekem ami van kártyám annak 340 a csúcsértéke ettől többet nem vesz fel. És mivel amire én használom 100% on 200w körül fogyaszt. Direkt mérem közvetlen az egész gép fogyasztását ami jelenleg 100% terhelésel 250-290w a 320 at semmilyen szinten nem lépi át 0-48 teszt alatt.
-
BusinessGuy
őstag
Nem lehetne hogy nem csinálunk a topikból bányásztopikot?
Van a bányászatnak külön topikja,ott az offtopik, mellesleg meg remélem hamar elkezdik mérni hol kiugró a fogyasztás és külön megadóztatják az összeset jól beszopatva a bányászokat...
[ Szerkesztve ]
-
válasz BusinessGuy #16995 üzenetére
kornyezetvedelmi okokbol akar be is jelenthetnek holnap, hogy mar nem fogadjak el tobbet a kriptokat, mert egy komplett allam energiaszukseglete megy el ra..igazabol nem ertem, miert nem pedzegetik még ezt a temat.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Frozen
addikt
válasz BusinessGuy #16995 üzenetére
Ezt én is támogatom hogy ez nem az a topik,fent ezért is írtam hogy maga a 2 kártya bekötésére szeretnék választ kapni és nem egyéb dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
válasz Frozen #16998 üzenetére
Inkább próbálkoznék táp topickban vagy bányásztopicban.
Ott kicsit relevánsabb,itt a társaság java vesz hozzá normálisan tápot,ha nincs ,nem pedig átalakítókkal és egyéb trükkökkel próbálkozik szerintem.Főleg ha 2x annyi táp kéne,mint amennyi van,és azt hogyan.Én sem tudom.
Én is ha kuponbeváltás,vagy bármi más nem szorosan hozzá kapcsolódó kérdést tettem fel,ha nem kaptam rögtön választ,akkor soha,a sok hsz között amúgy is elveszett már kérdésed.Avatar
-
Frozen
addikt
A kartya tdp limitje 340w gyarto altal ezzol tobbet nem vesz fel szoval meg igy is kikel jonni a 2 kartyanak a 850w bol vigan mindenfele truk nélküla 2x2 tapcsatlakozoval sziman meglenne csak ezeken a kartyakon 3 -3 van es ez miat kerdeztem a bekotest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest