- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pujesz68
csendes tag
válasz Z.o.l.o. 19 #1750 üzenetére
pcx-en nezz szet
-
t72killer
titán
Lehalkítottam a házventijeimet, viszont így zavaróan hangosnak hallatszik a zotac AMP, mivel érdemes csendesíteni?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretném "szépre" megcsinálni a PCmet és a jelenlegi tápommal ez nem kivitelezhető. A neten valaki azt javasolja, hogy használjak 2 kábelt külön a VGA bekötésére, máshol meg azt mondják, hogy elég egy kábel, amin 2 külön csatlakozó van. Nektek mik a tapasztalatotok ezen a téren?
Ki, milyen táppal használja a 2080 Ti-t?.
-
koti199204
tag
válasz Adam_Shepard #1760 üzenetére
Corsair RM1000x és nekem egy kábelen megy a 2x8 (2080ti)
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz koti199204 #1761 üzenetére
Ugyanilyen táp van nekem is, szóval +1.
-
tbw
aktív tag
Nekem még az RM1000i van.
TBW
-
t72killer
titán
Super flower 1200W platinum. III. világháborús tankalkatrész
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pigatt
őstag
Seasonic Prime Ultra Titanium 1000W, külön ágon táplálva.
i9 / 4080 / 32"
-
tbw
aktív tag
Elgondolkodtam, hogy állítólag első negyedévben jön az Ampere, ami gyorsabb lesz mint az RTX-ek.
Lehet nem éri meg most váltani 1080 ti-ről.TBW
-
ForRedGlory
félisten
-
veterán
válasz ForRedGlory #1768 üzenetére
Mindennel megy amivel en jatszok Meg gyakorlatilag az osszes nagy AAA jatekkal
[BF V]
[BF1]
Metrok
Tomb RaiderekAmivel meg megse menne; akkor ott az nvidia inspector ,csak lustak beallitani egy profilt az emberek.
A hotermeles nem gond ,ha leghutesem lenne akkor nyilvan nem eroltetnekm2db 300W kartyat.
[ Szerkesztve ]
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Ha valaki nem tart igényt a kártyához járó Call of Duty kuponra, privátban legyen kedves írjon rám, hogy leboltoljuk.Köszönöm!
-
JSandor
tag
válasz abridabri #1770 üzenetére
Üdv!
Neked, hogy megy mindennel az SLI ? Nekem sok gond van, pl BF V-ben sem megy 1440p ben, itt pl a második kártyám kb 20-30% használtság. az nvidia inspectort sem értem, van hogy segít kicsit de legtöbbször nekem csak rosszabb, mivel villódzik a kép meg össze folyik a textúra.
BF1 ben működik. -
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy RTX 2080-at hajtok viszont nemrégiben vettem új monitort. 1440p @ 144 Hz / 165 Hz-re képes és gsync kompatibilis.
A kérdésem az lenne, hogy minden kompromisszum nélkül fogja-e tudni hozni fix értékű fps-t a pubg-ben és a hamarosan megjelenő címekben úgy, mint a RDR2 vagy az új SW játék, NFS.
Érdemes lenne beújítani egy 2080 Ti-t vagy ez elegendő kell legyen ezekhez a címekhez is és nem tud annyival többet a Ti, mint amennyivel többe kerül?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
DanCox977
csendes tag
Konstans FPS értékről ne is álmodozz.
De a többiek majd kifjetik, volt aki hasonlót kérdezett korábban.Szerk: Nézz yutube videokat mit tud 1 kártya, magas teljesítményű játékok alatt, X beállítások mellett X monitoron, biztos találsz igényeidnek megfelelőt.
[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
-
JSandor
tag
Nekem 1080 TI-m van kettő SLI-be, és amit abridabri kolléga linkelt nem rég úgy már megy bf V ben az SLI, mert eddig csak szenvedtem vele, így van 144 fps em is 1440p be. Viszont a játékok amelyekbe nem sikerül SLI-t kihozni ott olyan ugye mintha egy 1080 TI-m lenne és sajnos eddig a játékok több mint felében nem sikerül működésre bírni, ezért gondolkozok egy 2080 TI re cserélni, bár úgy meg lehet nem lenne annyi fps mint ahol megy az SLI.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Szimplán kivezetik a piacról és nem lesz kapható.
Leolcsózott készletkiszórás meg csak tőlünk nyugatabbra van.
Az egyetlen dolog amiben reménykedhetsz,hogy az új szériára váltók túlkínálatot teremtenek pár hétre az aprón és kb ennyi.Egyedül akkor lesz árcsökkenés, ha az AMD verenyképes terméket tud kihozni a felsőkategóriába.
EA: It's in the crate!
-
KillerKollar
őstag
Egy pletyka volt eddig, hogy az év első FELévben (nem negyed) fog kijönni, de az is lehet, hogy csak a bejelentés fog megtörténni, pl a Computex június elején van, simán lehet, hogy ott jelentik majd be... A jelenlegi RTX kártyák (a legöregebbek 2070,80,80 Ti) csak most lettek 1 évesek, szerintem másfél éves koruk előtt nem nagyon lesznek lecserélve, hacsak nem villant valami HATALMASAT jövőre az AMD a Navi 12-vel.
-
tbw
aktív tag
-
Segal
veterán
válasz KillerKollar #1784 üzenetére
Tutira Computex vagy környéke lesz mert az AMD és az intel is kb akkora várható. AMD-t én a 2080ti környékére várom (az a tipikus valamiben picit elveri valamiben meg picit kikap kategória) tehát a lényeg hogy az új csúcs ampere kártyára (nem a titan-ra ) nem lesz veszélyes így annak tutira megint elborult ára lesz.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
veterán
Melyik 2080 Ti a legajánlottabb verzió? Leghűtéssel lesz tehát nem akarom a ventiket lecserélni és vízen sem gondolkozom.
Méret is lényegtelen, mert bármi elfér a házban.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Valaki tudna nekem aktiválni cod kupont? -
Z.o.l.o. 19
tag
Sziasztok, végül 2080 Superre esett a választás, sehol nem láttam jó árban Ti verziót :(
3 hónap alatt vissza is vette az Asus a 2080 ti dual advanced edition kártyát :)
"Sose voltál, mindig vagy "
-
rol33
aktív tag
sziasztok, Nvlink -ről kérdeznék, van egyáltalán értelme, érdemes lenne foglalkozni vele?
illetve ha márka azonos, de nem típus azonos kártyákról lenne szó, úgy is működik?
meg ez is úgy működik mint az sli, tehát a játéknak is támogatnia kell?®
-
veterán
válasz Z.o.l.o. 19 #1792 üzenetére
A jó ár mit takar?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest