- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlinus
őstag
Ahogy olvasgatom általában az első hetekben kijön a baj ha van, de érdekes módon nekem a szept 24-én vásárolt msi gaming x trio 2080-am 2 héttel ezelőttig bírta úgy hogy azért közben volt shadow of the tomb raider, forza horizon 4, ac odyssey és bf5 multiplayer gyakorlatilag minden nap, 4k-ban. Abszolút meg voltam róla győződve hogy ennek a kártyának semmi baja nem lesz, mert keményen kapta a terhelést.
Ehhez képest mindezek után a rusnya PUBG közben dobott ki az asztalra space invaderes hibák kíséretében.
-
snecy20
nagyúr
Tényleg igaz lesz végül az a megállapítás, hogy amelyik kártya OC-zva van, az megmarad!
Elég sok kártya úgy került garanciába, hogy hozzá se nyúltak, ment default.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
t72killer
titán
Nyugi, azért tippre a jó karikból van jó, azaz a tulajok szerencsésebbik feléhez/kétharmadához tartozol. Jövő héten lesz egy kis időm megcibálni a karit, adok neki vmi loopolható bencset. TDP-t felrántom 120%-ra, h ne lustálkodjon 1.8GHz alatt.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
félisten
Srácok szeretnék kérni egy kis segítséget.
Itt [link] az nvidia találgatósba nézegetjük az új Port Royale DLSS teszteket és érdekes hogy egy feltöltött videó alapján a DLSS eljárással lefuttatott teszt sokal élesebb textúrákat eredményez, mint az a nélküli. Valakinek esetleg nincs meg az Új 3D mark és nem tudná lefuttatni a Port Royale tesztet azonos beállításokkal azonos felbontással az egyik esetben TAA és DLSS nélkül a másik esetben DLSS eljárással? minden más beállítás jó lenne ha azonos maradna?elég a véleménye is hogy valóban igaz e ami a videón van, de ha feltölti valaki YT-ra az még szuperebb lenne.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
voodoo98
addikt
Kipróbáltam és érzetre igaz! Tényleg élesebb DLSS-sel, TAA-val eléggé blur-os.
Eredmények RTX2080ti-kel:
1440p Gigabyte Gaming OC, alapon:
DLSS off 37.12 fps
DLSS on 53.69 fps1440p Gigabyte Aorus Extreme Waterforce, alapon (haveré!):
DLSS off 40.73 fps
DLSS on 58.59 fps4k Gigabyte Gaming OC, alapon:
DLSS off 17.16 FPS
DLSS on 33.05 FPSAzt a tesztet futtattam, ami direkt a TAA vs DLSS benchmarkokat futtatja egymás után, itt nem lehet egyéb beállításokat állítgatni.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
Gambito
tag
sziasztok. probáltátok már az uj resident evilt 2ot? ful grafon 30 fps fole megy nektek a game dx 12be? enyire kemény a graffja? 16 gb vramot megeszik. sli ti kell mostmár lassan mindenhez
-
yagami01
aktív tag
" Azért mert SLi lesz, nem lesz dupla annyi memóriád. "
Kivéve, ha új szériás Quadro-d van. Ott ha minden igaz és ha szükséges, akkor az egyik kártya tud átjuttatni memót a másiknak. Vagy valami hasonló fícsőr van... ( Én nem bánnám, hogyha ezt elérhetővé tennék hétköznapibb kártyák számára is. Lehet, hogy nem játéknál, de van amikor jól jönne. ) -
Bephott
csendes újonc
válasz #61111040 #1178 üzenetére
Én tegnap hoztam haza egy strixet, és annak ellenére, hogy itt azt írják, h Micron van benne, a GPUZ szerint Samsung!
Azóta egyébként nem spórolok vele (ha vásárolni megyek, akkor is gyorsan rálökök egy stress testet), ha bármi baja lenne, derüljön ki gyorsan. Szorítsatok nekem!
Én is szemeztem a Lightninggal, épp azért, mert arról tudtam, hogy Samus, de Buildzoid elég jókat mondott a strixről, szóval gondoltam, nézzük meg, és nem bántam meg, amikor megláttam, h Samsung. A light meg igazából folyékony nitrogénre van kitalálva, így én kicsit túlzásnak éreztem, ettől független jó választás, és elég csinos darab is!
A strix hűtése egyébként nagyon szépen dolgozik! Nem hangos, és intenzív terhelés mellett sem melegszik különösebben (60 fok körül mozgott). Mondjuk még csak szolidan húztam az órajelén...
Elbizonytalanodtam, hogy akarok-e vízhűtést rá... -
SkyTrancer
senior tag
A legtöbb gyártó gyárt mindkét nyákos verziót :
Msi pl : Gaming trio széria
Lightning , Lightning Z, és Seahawk wb[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
A bányászat amúgy vajon jó a space invaders probléma előcsalogatására? Nem vagyok napi 5+órát a gép előtt, még ha keveset is termel, több a haszna, mint bencsmarkokat loopolni. (bár egy sör áráért nem biztos, h nekiállok wallet-et szerezni, szoftveresen mindennek utánajárni, stb...
VizesBoyler: gratula a karihoz, várjuk az eredményeket
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Endy556
csendes tag
válasz #61111040 #1188 üzenetére
Melyik nem ref. nyákos kártya mèg a lightin z-n kívül? Eddig vártam a kártya váltással ès 2080 ti lesz belőle... Csak sok helyen olvastam hogy a nem ref. nyákosakbol sokkal kevesebb hal meg... Zotac 2080ti AMP volt kinèzve de azt olvastam hogy nem a legjobb... Csak nvidiában nulla a tapasztalatom
Kösz nektek... -
Bephott
csendes újonc
válasz Endy556 #1189 üzenetére
Általában minden gyártónak a zászlóshajó kártyái nem ref. nyákosak. Nyilván ezek a drágábbak is, szóval ez egy jó indikátor lehet (sajnos).
Én úgy választottam, hogy megnézegettem a nyákról készült fotókat Techpowerupon, néztem hozzá (ha volt) elemzést Buildzoidtól, és vettem egy asus rog-strixet.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest