- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz subaruwrc #1302 üzenetére
Corsair AX860i Platinuma tápom.
Másnál is minden kártya cicereg, max ő nem hallja. Mondjuk a léghűtéses kártyák helikopter zaja mindent elnyom a vízhez képest. -
TTomax
félisten
válasz SkyTrancer #1303 üzenetére
Söt,van hogy nem is a táp vagy vga cicereg hanem az alaplap az új vgaval...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
SkyTrancer
senior tag
-
TTomax
félisten
válasz SkyTrancer #1306 üzenetére
Én azért használok régóta usbs hangkártyát,nagyon zavar ha a fülesben hallom vissza a nyikorgást.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz SkyTrancer #1308 üzenetére
Hááát én még olyan hangkártyát nem találtam amin a pcie-en keresztül ne jött volna át zaj,de lehet nem szántam rá eleget.Nálam bevált a Sennheiser GSX1000,igaz 99%ban fejes van csak rádugva.
-
stave15
újonc
Az MSI Afterburner szintén a legjobb ingyenes rendszer teljesítmény-szolgáltató eszköz. Ez egy nVidia GeForce alternatív segédprogram. Bárki könnyen megkaphatja az élő képernyős információkat.
-
hdekakas
senior tag
válasz ForRedGlory #1315 üzenetére
Mindig.
De igazából nem lényeg, mondom. Az alap hsz-emben nem ez volt a fő mondanivaló, én már elfogadtam, hogy eddig 5 éve minden vga cicergett. Eddig meg vagyok elégedve a kártyával, így tuningolva gyakorlatilag kompromisszumok nélkül visz eddig mindent 4k-ban. -
Devid_81
félisten
-
Gambito
tag
sziasztok. szeretnem tokeletesiteni a kártyám tudását.. nvidia control panel guide esetleg valakinek van valami jo link vagy jo tipp, hogy mit érdemes be és ki kapcsolni? problémám jatekokban lassan kirajzolodo elemek vagy hirtelen alakválto elemek, amiket gyengébb grafikai erovel rendelkezo kártyáknál nem látok megfigyelt videok során. Sebesség és alapvetoen grafika rendben van csak ezeket az anomáliáklat szeretném kikuszobolni. 2080 ti duke
-
Enton
addikt
válasz Gambito #1323 üzenetére
Felettébb gari gyanus.
Ilyen anomáliák:
[link] ?[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Gambito
tag
válasz ForRedGlory #1325 üzenetére
nincs huuzva semmi alap nvdia beálliitások mellet megy
-
Hubba12
senior tag
Sziasztok nektek mennyire szokott vissza boostolni a kártya játék közben? Mert nekem víz mellett 1920-on áll meg teljes terhelés mellett 50 fokon. Kicsit olyan kevésnek tűnik az 1080ti-hoz képest mert ott 72 fok mellett tartotta a 2010-mhzet(Levegő hűtéssel)
[ Szerkesztve ]
Csak az ASUS!
-
Devid_81
félisten
válasz Hubba12 #1329 üzenetére
Az attol fugg, hogy nennyi a gyari OC rajta.
Meddig boostol fel huvosen?Viz mellett nyugodtan megkinalhatod egy kis manualis OC-val, nem lesz kutya baja sem.
Es valoszinuleg 2000mhz felett is maradhat majd az orajel amit megtud tartani.Szerk: nalam a Palit 2115-2085 kozott tartja a max orajelet max hofok eddig 49 fok volt amit lattam tole 126% TDP mellett.
En vegigtoltam rajta egy OC scannert es a gorbet hasznalom, biztos menne meg feljebb picit, de engem a stabilitas jobban erdekel mint +2fps[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz Hubba12 #1331 üzenetére
TDP limitet mennyin hasznalod?
Probald meg menj 15mhz-es lepcsovel feljebb, nezd meg meddig marad stabil.
De az OC scannert javaslom, kb 12perc es nagyjabol belovi a maxot amit a kartyad tud.
Scan elott lodd fel a TDP limitet es a temp limitet maxra mert akkor aggresszivabban fogja csinalni...
-
Devid_81
félisten
válasz Hubba12 #1333 üzenetére
En miutan vegzett a scan, adok a feszultsegnek +25%-ot es nincs fagyas, viszont nincs Metro a gepemen, szoval az ugyben nem tudok nyilatkozni
Szerk: (#1335) SkyTrancer Angliaban elek, itt nem lesz 36 fok...de ha lenne 30 akkor is itt van a klima, szoval felolem johet az Angol nyar
[ Szerkesztve ]
...
-
SkyTrancer
senior tag
válasz Devid_81 #1334 üzenetére
ahogy észrevettem legjobban a metro játék használja ki a kártyátkat
Főleg a sivatagos részen
Ott minden ki van hajtani VRAM tól kezdve GPU-n át minden
Ha ott stabil 1-2 órát, akkor azt hiszem egyenlőre mindenhol jó lesz.
Ezen kívül még a nyári 36 fokot kell megvárni
ha átmegy a teszten húzva, a metro alatt, jó lesz[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
-
Lotus_Omega
tag
Az iPon szerdán hivatalosan is halottnak nyilvánitotta az inno3D kártyámat:
"Befejeződött a garanciális ügyintézése, azonban a terméket sajnos sem kicserélni, sem megjavítani nem tudtuk, annak vételárát jóváírjuk Önnek. Kívánsága szerint választhat másik terméket kínálatunkból, melyet Önnek kell megrendelnie a Tüzér utcai üzletünkbe történő átvétellel."
MSI Gaming X Trio lesz helyette.
Kiváncsi leszek ez meddig bírja majd//Z390 AORUS MASTER//9900k@4.8//2x16GB BALLISTIX@3.5//RTX 4070TI//
-
t72killer
titán
válasz Lotus_Omega #1340 üzenetére
Ha nem abból a szériából való, amihez a wafereket felmosóvízzel tisztították a TSMC-nél, akkor jó esélyeid vannak.
Lekopogom, az én Zotac AMP-om (normál refnyákos, nem extreme) még mindíg ketyeg - igaz, komoly terhelést nagyon ritkán kap.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Devid_81
félisten
válasz t72killer #1341 üzenetére
Ha nem abból a szériából való, amihez a wafereket felmosóvízzel tisztították a TSMC-nél, akkor jó esélyeid vannak.
Nekem is okes eddig minden, pedig volt day-1 vasaros 2080-am, most meg Ti-bol van egy szinten day-1 vasarolt VGA.
Sokak altal tevhit miatt nagyon utalt Micron ramok koszonik szepen jol vannak, napi biztatast en egy 10% OC-val megadom nekik...aztan majd szol a kartya ha baja van[ Szerkesztve ]
...
-
ladyka
csendes tag
sziasztok,
tudna valaki segíteni?
Vettem egy aorus 2080ti-t és nem engedi frissíteni a biost
Ahogy elindítanám a frissítést azt írja zárjam be az aorus engine-t, de fel sincs telepítve majd miután ezt le OK-om "This BIOS version does not match" hibaüzenetSegítséget előre köszi
-
ScomComputer
veterán
Ez nagyon egyszerű,letöltöd a gpu-z-t az kiírja melyik bios van rajta...
Meg minek, ha nincs semmi gond vele,és az is lényeg,hogy milyen ram van rajta...
"F3-Release for MICRON Memory"
Elkellene olvasni az apró betűs részt is....
"You can only update to a VBIOS version of the same series.
If your VBIOS version is:
F1, it can only be updated with VBIOS versions F2-F9.
F10, it can only be updated with VBIOS versions F11-F19.
F20, it can only be updated with VBIOS versions F21-F29."[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki váltott már be anthemet?
Elvileg nem kell hozzá a kártya,mégis kéri...Avatar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest