- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz Raymond #3552 üzenetére
Egyébként én sem értem mi fűt ennyire a menüben,fps lockkal együtt olyan terhelést ad amit még játékban nem láttam.Kb az egyetlen egy helyzet ahol 50Cfok fölé tudja melegíteni az AIOs vgamat kb 5perc se kell neki.Ami egyébként jellemzően 41-45Cfok között ingázik...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Tényleg a menü számít a játékban ami felkelti az ember figyelmét ?
Vmit mindig virítani kell,ha mást nem,hát ezt.
Van párja ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Laraxior
titán
Csak nem bírtam ki...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Azt hiszem, megköszönhetjük az Intelnek, hogy az utóbbi ~10 évben semmit nem sikerült fejlődni.
Úgyhogy én nyugdíjazom is az 1151-es rendszert.
Sajnos a léghűtés nem olyan erős ezen a VGAn, de nem is ezért vettem. 8K-s tesztnél 1900 alá is bement az órajel[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ráadásul nincs is házban... Nem véletlenül tettem rá vizet.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz Devid_81 #3556 üzenetére
Én is próbálkoztam, de ha beállítom a gyári OC-t a aorus progival akkor 2060-ra felboostol és fokozatosan visszavesz 2025 mhz-re, ez így király de ekkor nem tudok manual ventiprofilt csinálni és igy 76-77 fokig engedi autón. Ha a gyári OC-t AB-vel állítom be akkor meg fagyizik BF1 multi alatt. Szintetikus vga tesztek lefutnak. VATTAFAKKA?
F.P.S. FOREVER!
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #3564 üzenetére
Én tettem fel a VGA-t. Ahogy látszik a képek is akoska07-é.
Már csak az a kérdés, hogy hogyan kerül ide.
Direkt nem tettem ide fel az apróba, csak oda az adok-veszekbe kicsit trollkodni
Ott mindig olyan sok okos hozzászólást olvasok..(#3566) hackeeeee: Ó, hát attól még megmaradhat. De az egyiknek mennie kell. Vagy az MSI, vagy a fehér.
De az 1151 is megy cakkpakk[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz hackeeeee #3566 üzenetére
Ha tenyleg elado lesz valamelyik akkor termeszetesen az aproba is felkerul, esetleg az ebayre, de ott sokat vonnak, bar kaptam erre is megoldast.
A tobbi csak bohockodas."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Na, pont ezert..
-
Devid_81
félisten
válasz Devid_81 #3562 üzenetére
Nah ezzel a custom voltage curve-el meg lehetne szorakozni...es majd meg holnap elo is szedem lehet
Kicsit neki szaladtam ma delutan az Xtremenek.
Talan 1.063v mellett sikerulhet a 2050 es boostot stabilizalni.
De viz hianyaban ugyis eldobja majd...Aztan egy kor Heavenig meg a 2088/75 is megvolt.
De ott mar kerni fog vagy 1.08voltot...nem tudom van-e ertelme...majd meg alszom ra[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz hackeeeee #3578 üzenetére
En a regi Aorus-al azert kaptam ban-t Overwatchbol...
Nem ertettem miert fagy ki, es probalkoztam vgy 3-4x.
Most meg vmi 3 kort kellene jatszak ahhoz, hogy ne legyen -75% pontom...Nalam ott gyari OC orajelen hajitott ki az Overwatch, es azert is kuldtem vissza a kartyat vegul RMA-zni mert nem volt stabil csak full full alaporajeleken.
...
-
törölt tag
Lassan én is océzek kicsit de nem tudom, hogy kell.
-
Laraxior
titán
válasz #35434496 #3581 üzenetére
A tdp limitet hogyan kuzditek le?
-
Devid_81
félisten
válasz Laraxior #3595 üzenetére
En sehogy...
Custom voltage curve-el sikerult 1.063v nal stabilizalnom a 2066Mhz-et ma.
Majd nyomtam egy Superposition 8K tesztet kimaxolt TDP-vel, hogy ne dobalja az orajelet.
Es annyit lattam hogy 150% felett volt...es legtobbszor meg ki is irta az AB hogy tullepte a maxot....
Szoval ugy dontottem jo nekem a gyari OC matol...
Nem tudom a Giga mennyire rakta jol ossze ezeket a custom PCB-ket de inkabb nem egetem el a VRM-et
Szoval viz, levegore ezt nem mernem bizni...
Kerdesedre a valasz, szinte "mindegy" mekkora a limit, ugyis beleszaladsz vmibe ami korlatozni fog....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest