- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Gaming notebook topik
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #8302 üzenetére
De igazad van amúgy , manapság a híradót józanul nem is lehet elviselni. ...megölte, kirabolta, elütötte, ellopta, felgyújtotta stb.....rémhíradó bakker
h1mpi Ahogy nézem olyan csempétek van mint nekünk a konyhában. Mi mást is fogna az én szemem..kit érdekel a bor...
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
WaterWawe
őstag
Senkinek nem kell egy jó kis Saber lap?
Pedig már úton az utódja, csak nem érdemel baltát ez is? -
F34R
nagyúr
Tiri probaltad mar a dying light-t ?
-
Tirexi
addikt
Még nem mert nem értem rá.
Na meg még meg sem jelent.
(#8311) h1mpi:
A bolti árakhoz képest elég jó az áruk a CPU-knak Aprón, de még így is valóban sok.
Most, hogy visszaváltottam 3960x-ről 3770-re nem érzem a 100k különbséget.Szerk.: Na most meg átírta ritkára.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
3820-3930k-3960x-3970x=sandy-E / 4820-4930k-4960x=ivy-E
Az x-es modelleknek véleményem szerint nincs gyakorlati haszna, azok bírnak 15mb gyorsítóval A lap kb annyi alá mint egy jobb z87-es lap, a memória lehet drága ha masszív quad kittet vesz az ember, de véleményem szerint 2 kit dual channel is épp oly megfelelően müködik
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
Egyedül talán a BF4 alatt számít a magok száma számodtevően, de ott sem annyira hogy máris rohanjon az ember ilyet venni
Jelenleg munkára, illetve több gpu-s rendszerekhez jó/jobb Gamek alá véleményem szerint jobban kijön az ember egy haswellel, illetve ivyvel Ami ronthat az öszképen az a ragasztott IHS, illetve hogy úgy cserélik a chipsetet mint a sz*ros gatyátTirexi:
Nem ugyan az, a war-z más, mint a day-z! Utóbbit le lehet december óta tölteni steamen 26 euroért/day-z standalone arma 3 motor stb/ war-z más game, mondhatni fizetős, 3 havi packok vannak ha jól tudom!
Egy közös van bennük, ezek amolyan túlélőszimulátorok ugye, egy zombis világban, Day-z-t ha megveszed tolhatjuk kérlek ha van kedved Nem olyan látványos, mert ugye sokat kell lootolni, futkosni, de magába tud szippantani![ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
Igazság szerint szerintem a Day-z jobb, kiforrottabb, ugyan is ez már az arma 2 korában is létezett ugye mint egy mod, ebből lett ugye tavaj decemberben kiadott külön játék, melyben az össze peccs ingyenes, szinte napról napra fejlődik, gyarapodik Mondjuk aki gamelt már armával az tudja hogy egy fegyver elővételéhez 10 gombot kell összenyomkodni, de ebben van a szépsége Elég tartós játék, kb végtelen ideig lehet játszani főleg hogy úgy nőnek ki az új városok mint a gombák, mindig variálnak a világgal
Egyedül a többi gamerrel kell vigyázni, mert insta kill van, ha lelőnek, megint egy gatyában kezd az embera tengerparton, és kezdheti a lootolást előről
Ezekkel a gamekkel, meg a mobákkal, még lehet tömegeket mozgatni ha a nézettség a mérvadó, esetlegesen mondjuk Day-z-t érdemes streemelni, sokan szokták még tubon is meg twichen is, majd azt megszerkesztve mehet fel videónak[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
A legtöbb ember pont annyira fél tőled mint te tőle, mert nem tudják mi van nálad, fel lehet tenni a kezed, mondatni a karakterrel hogy friendli, és akkor a 85%, az vagy veled tart, vagy békén hagy feltéve ha te is.... persze vannak banditák, akik arra utaznak hogy embereket leölve azt kirabolva fejlődjenek, de elvétve, DE vannak! Ezért kell többen menni, egyedüli karakterekre jobban rámozdulnak, illetve van egyfajta be nem ismert szimpátia a női karakterekkel szemben, azokat kevesebbszer ölik le
Azt viszont elmondom hogy az arma 3 motorja szép, de baromira optimalizálatlan, varázsoljad a 650-et hogy bírja[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Egy luxus autó amit még egy hülye is elvezet. Kérdem én az ilyennek hogy lehet jogositványt adni?
Kinem a felesége?
[link] Ez így estére megadta a dózist nekem. -
norb55
őstag
Kinek fáj a foga , Itt lehet jelentkezni.
[link] "Ez a beteg" -
törölt tag
Reggelt mindenkinek.
-
-
törölt tag
Arra gondoltam 20.-án hazajövök és veszek egy üveg Metaxa-t.
Értitek vaze görög hetek!! -
Daemon75
tag
válasz #35434496 #8333 üzenetére
Jah hát valakire ráfogni mindig könnyű..ha más nem akkor a nyuszira. Az meg még a jobbik eset ha a nappaliban ébredtél, az lenne érdekes ha meztelenül kelnél mondjuk a Halászbástyán
Jaja itt már ilyenkor készül a kaja (ha már nincs kész,...mert általában nálunk már kész az ebéd akkor mikor más még csak reggelizik ) , ..ma épp jó kis csilis bab rotyog.Miért kell a Metaxával várni 20-ig, ma is kapsz azt bárhol. A boltba addig csak porosodna, nem jobb szegénynek ha már ma kivan szabadítva a palackból?
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
6 Napig tartó akció végére érünk lassan...
Festés, fúrás, faragás...
Tegnap leraktam a laminált padlót.
Kicseréltük az ajtót is. Lassan már lesz gépem is...(#8340) players111 Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Daemon75
tag
Nagyon klassz lesz ez Ádi! Alakul-alakul...És ugye hogy milyen jó érzés?
De az a sok "tyúkbél"... látom ott is lesz bőven... Nekem az a halálom..bármit csinálok én nem tudom eltüntetni, hogy kevesebbnek tűnjön..nálam egy pók eltévedne benne tutiOlyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
törölt tag
Szerintem h1mpi is úgy berugott az eperbortól, hogy a motorja mellett alszik még mindig.
-
h1mpi
félisten
Ugyan ilyen parketta van a nappalimban. Szép.
Kész lettem a játékvizemmel : [link]
Players: neeem ma nem dolgozom, mert jövőhéten új helyre megyek dolgozni és pihenek majd du. megyek motorozok egy kicsit, mert már hiányzik
Most nézem annyit pofázok, hogy még egy 70-80 hsz és őstag leszek. Várom a javaslatokat a skinre
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Daemon75
tag
Hát nem tudom srácok..tőlem ennyire tellett...amit tudtam összefogtam kábelkötegelővel, a többit meg begyömöszöltem a gép mögé. [link]
Jah! A gépet nem kell nézni mert a hülye norb nevű haverom összematricázta az egészet mint a gyerekek.
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #8347 üzenetére
Na hát na..ez van ezt kell szeretni... nem leszólni szegény kis démont! Csak élmény ott takarítani,.. látni kéne a kis pehely súlyommal ahogy bemászok oda az asztal alá , akkor kéne egy fénykép.. úgy nézek ki mint a tini ninja teknőc, hátamon az asztallal. De idén tervbe van hogy csináltatok oda egy egyedi méretre gyártott számítógépasztalt aminek van hátulja, és akkor eltűnik a sok zsinór.
Tirexi Ez kérlek káosz a köbön!! Egyszerűen nem tudom jobban megcsinálni. Mikor kiveszem a gépet (fél évbe 1x mikor elviszem norbhoz kiganyézni) akkor mindig megpróbálok alkotni valamit de ettől az állapottól soha nem lesz jobb.
(ja meg nálam azis szempont hogy ne legyen a földön kábel, hogy fel tudjak mosni normálisan az asztal alatt!! )[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Társasjáték topic
- Bestbuy játékok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- MinDig TV
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest