- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #7298 üzenetére
Miért azt ennél? Mihelyst lesz a kertbe jó kis friss eper máris! (sz@r bolti, íztelen dzsuvából én ugyan nem sütök )Csinálok én neked, de akkor jössz és megeszed, mert ha nem kiütlek! Én úgyse ehetek belőle mert laktózérzékeny vagyok...
Ilyesmi hulladékokat szoktam sütni amúgy [link]Norb, hát én a te túrósodból se ennék az tuti!!
[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok amilyen, ha nem tetszik van ilyen...
-
törölt tag
Akkor rendezzünk egy démon vs norb torta sütő versenyt. (Norb te csalhatsz csak ne mond el démonnak.) Rohadtul fáj a fejem!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Hogy lehetsz ilyen genya? Átlagosak a sütik? Mikor viszem neked tálca szám akkor bezzeg jó, meg azt mondod úgy néznek ki mint a cukrászdai. Na elmész ám tudod hová....
Th1sN04ll Miért, olyannak gondolsz, aki képes lenne mérget tenni nektek a sütibe? Ejnye hát..most már csak azért se fogok csinálni
-
Daemon75
tag
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #7316 üzenetére
Az nem szar jóóóóó!! Nagyon is jó hazai zenekar a Kowalsky meg a Vega, csak nem sokan ismerik őket sajnos. A legjobb dalszövegeket ők írják Magyarországon, csak figyelni kéne arra is, ...amire sokan nem adnak manapság. Minden dalszövegük csupa pozitív dologról szól, én mindig azt mondom mindenkinek, hogy depi ellen hallgasson Kowát. Úgyhogy kéretik nem fikázni!! Amúgy Norbra is én ragasztottam rá őket.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Szegény players-re rá törtünk nagyon. Most estére bevág idegből valami minőségi italt.
-
Daemon75
tag
válasz #35434496 #7316 üzenetére
Ja, a Guns N' Roseshez még annyit, hogy akkor már Sweet Child, Paradise city, vagy a You Could Be Mine. Énis rockzenén nőttem ám fel, beszélgethetünk róla. Metallica, AC/DC, Iron Maiden, vagy Kiss, Mötley Crüe stb... de volt Doors és Nirvana korszakom is... magyarok közül meg első számú kedvenc volt a régi Pokolgép-Kalapács Józsival (nem a Rudán Joes felállás), de jöhetett még P.mobil, Dinamit, Piramis,..stb stb... És a jó öreg Deák Bill kapitányt mai napig nagyon szeretem.
Norb csak nem sértődött meg..ha igen akkor meg elmegyünk és összefirkáljuk a bömöst fújós festékkel, hogy: I' Love You AMD.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Trabantal szállni élvezet, gyorsabban száll mint a képzelet.
-
Daemon75
tag
Mert még nem ismer milyen elvetemült tudok lenni. Téged meg húzlak magammal Ketten együtt tudnánk csoda dolgokat művelni players cuccaival tuti!
Jaja azok is jók , ..húú meg a Lord! ...de van még jópár.Players Bizony Tunyó...jól elment szegény.. Akkor ennek emlékére most egy kis muzsika :[link]
-
Tirexi
addikt
Tudjátok ahogy így tűnődök felötlik bennem pár gondolat.
Miért vett itt pár ember GTX 780-at vagy SLI-t vagy 780 Ti-t esetleg drága konzolt ha egész nap mást sem csinál csak a fórumon tolja.
Őszintén Norb te ma mennyire használtad ki a fél millás gépedet?Csak úgy érdekel.
(#7326) norb55:
Másodpercre ugyan úgy postoltunk.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Players te így nézel ki most mi? [link]
A kép alatt van mit kell tenni ellene.Tirexi Folyamatossan arról írok. Kérdezd azt a konzolt mennyira használtam ki.
Ja tényleg másodpercre pontossan.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Tehát semennyire.
(#7327) Daemon75:
Nem baj.
Csak nem értem, hogy miért vesz valaki Classified gépet ha a fórumon írogat 24/7.
Akkor elég oda egy integrált IGP is vagy egy mobiltelefon.
Ez eszeveszett nagy pazarlás.
Ez olyan mintha veszek 1kg kenyeret de nekem csak 1 szelet kell belőle a többit eldobom.
Máshol meg éheznek. A gépre visszatérve máshol meg 15 FPS-el játszanak.Csak egy gondolat volt semmi több.
(#7329) norb55:
Csak hangosan gondolkodtam.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Tirexi bevág a tanga neked is vagy letörött a tüsarka a cipődnek vagy miért csipkelődsz?
Ne foglalkozz vele hogy ilyen gépem van, ha elkap a honvágy játszok vele, a másik jobb itt nállam mint a boltba..
Nekem ez volt az állom megvan , mostmárcsak használni kell amikor úgy adódik. Kocka annyira nem vagyok hogy mindig játszak. Ha meg hozzáfogok egész nap játszok.[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
Úgy látszik ma itt senkihez nem lehet szólni meg mindenkinek minden baj. Szerintem meg értelmesebb dolog emberekkel beszélgetni mint egész nap csak játszani, mert az élet a kapcsolatokról is szól..de én ma már nem mondok semmit, megyek azt kötök magamnak egy ilyet:
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Daemon75 #7331 üzenetére
Emberekkel beszélgetni szvsz a valóságban kell nem a számítógép mögött.
De ez is csak hangos gondolkodás.(#7329) norb55:
Nem csak rád gondoltam. Elég átnézni a 780 vagy a 290x topic-ba.
Megy folyamatosan egész nap az e-penis méregetés.
Játékról alig esik szó. A kutyát nem érdekli a 3Trémárk meg a Valley.
Én nem használtam ki a gépet így meg is szabadultam tőle. Csak állt benne a pénz.
Te is arra ébredsz majd hogy alig használtad a cuccot aztán amikor meg jön majd a 880 páros lábbal kalimpálva tudod majd csak eladni őket féláron.[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
Várjál mindjárt kimegyek és leszólítok az utcán valakit, te figyejjé má mit ittál tegnap este.
Megha közelebb laknál becsengetnék, hogy gyere ki azt beszélgessünk.
Megyek lefekszek, 10-kor meló. gondoljatok rám amikor a másik oldalatokra fordultok, hogy valaki azért húzza az igát keményen.tirexi nembiztos hogy a 880-ra leválltom őket, lehet majd a következőre. Igen én sose használtam ki a csúcsgépeimet. Végigtoltam a játékokat és csak neteztem rajta.
Én nem másért vettem ezt a gépet, hogy a péniszmet növelje, meghogy másoknak vagizzak vele. Ez nekem egy álom pc . Rengeteg időt pénzt fektettem bele. Mindig pont az eggyik VGA árát bukom 2évente el.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Oké, hogy megdolgoztál érte itt most nem arról van szó. Mindenki azt vesz amit akar ebbe én nem szólok bele.
Csak nem értem a dolgokat. Ennyi.Ez az inkább a gépemben legyen mint a boltban is egy jó nagy hülyeség.
(#7336) players111:
Nem játszok én sem annyit. Csak annyit, hogy megérje ezeket a cuccokat fenntartani.
Ha most nem jönne fél évig semmi PS4 vagy Xbox One-ra adnám is el őket a fenébe.Ha Classi SLI-m lenne akkor tolnám ezerrel a játékokat 3D-be.
[ Szerkesztve ]
-
norb55
őstag
válasz #35434496 #7336 üzenetére
Kotongyár Abba időre jönnek le a tekercsek, aludni nemlehet.
Tirexi nemérted, de ha ittlennél elmesélném miért nem adom el. Nekem többet ér az hogy ittvan amúgy is bukással tudnék kiszállni már belőle, így azértse adom el.
Homvágyad van hogy csatlakozzál hozzánk a GTX 780-al. playerst megkérjem szerezzen neked egy GTX 780 classified kártyát jóáron?3D nállam felejtős, az olcsó monitorom nemtudja a 3D-t.
A kis f...mat raknád fel apróra. pedig playersel megakartunk lepni, de így már nem is kapsz semmit. max adok nyáron neked 1 kiló őszibarackot.
[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
Hát nekem a PS4 szállítja azt a játékot, amivel az utóbbi félévben a legjobban elvagyok: inFamous Second Son... Nekem megérte konzolra váltani. PC-re meg jöhetnek a szemét indie meg árkád szutykok.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
Th1sN04ll
senior tag
Szegény lassan majd menni fog, asszem 10 órát mondott
-
Tirexi
addikt
Új inFamous videó az új videó erővel: [link]
Egyszerűen nem tudom megunni a játékot. Nálam 10/10. -
bombibmw
veterán
Jó kis game.
Még csak 480p a vidi.
Azért van jónéhány játék,amit nem bánnék,ha megjelenne PC-re is.
Amúgy köszi a VBios-os vidit is.
Az volt a gond egyébként,hogy c-be tettem egy mappát és abba az nvflash-t,ezért nem ismerte fel.[ Szerkesztve ]
-
Daemon75
tag
válasz Th1sN04ll #7333 üzenetére
Na csak neked csak ma...és azért mert tetszett a másik is..ezek is az én gyermekeim. (emlékeztem hogy van még kép, csak keresgélni kellett. ) [link]
Meg mielőtt valaki azt hinné, hogy magam akarom futtatni csak közlöm, hogy távol álljon tőlem, nem az én világom az észjátszás, ..csak mutatom, mivel erről beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- NASCAR
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.