- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz ScomComputer #81299 üzenetére
Ohh hát akkor a 1080 simán viszi ezt FHDban,persze majd ha egyszer kap egy 50%os akciót.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Devid_81
félisten
Final Fantasy XV for PC cancelled (and yes that includes RTX features)
Huu szepen gyulik az RTX -eket tamogato jatekok listaja
...
-
válasz ScomComputer #81302 üzenetére
Nem te vagy a kitten. Segítek:
Ahányszor Comic Sans betűtípust használsz, egy kismacska meghal. Gondolj a kismacskákra!
Make Asia Great Again!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #81311 üzenetére
Nagy hiba jackfragsra hallgatni,nála elfogultabb BFest nehéz találni.Amikor az az érv a játék mellett,hogy nincs jobb a piacon az elég gyenge,igaz nincs jobb,de attól a BFV se lesz jó.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #81314 üzenetére
Squad nélkül nem a te játékod lesz,nem az árával van a gondom,csak ez a játék már megint nincs kész úgy ahogy a BF4se volt a BF1 se volt meg sorolhatnám.Nagyon nem érdemlik meg a preordert,eddig kb semmit sem tettek érte...Ugyanúgy dadog mint a BF1 [link] egyszerüen nincs kész,én amig nem kap egy 50%ot nem nyúlok hozzá,addigra kevesebb lesz a bug is.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz TTomax #81316 üzenetére
Tudom azért is keresek embereket rá.
Meglátjuk, lehet tiszavirág életű lesz nálam, a legtöbb online játék így jár, de a BF1 volt az egyik kivétel.
Amúgy nézd végig az első videót ha van szabad 20 perced.
Azért a BF4-nél sokkal jobb a helyzet, a BF1-el nekem meg nagy gondjaim nem voltak 2016-ban (se).Szerver oldali ragdoll kéne, de még nincs ott a technológia, hogy megvalósítható legyen.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #81317 üzenetére
Majd kiváncsi vagyok mennyi csaló lesz,lehet azért csak boxra venném meg a helyedben.
-
cyberkind
félisten
Januárban a Razer bemutatja a perifériáit az Xbox-hoz. Ha ezt a M$ értelmesen csinálja, rengeteg játékost cuppanthatnak el a PC-től (is).
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
-
nagyúr
válasz cyberkind #81324 üzenetére
Reméljük a legjobbakat.
Én csak ezt vártam az XO18-ról.
Én szinte biztos,hogy oda megyek át játszani,de ezt már régebben is mondtam.
PC meg marad így ahogy van.
8c/16t 4.5GHz 1440p.
Még a 1080Ti is maradhat.Tudtam,hogy az X99 egy hosszú távú befektetés lesz,csak azt nem tudtam,hogy ennyire hosszú.
----
Már nem emlékszem hány évvel ezelőtt kezdtük el írni,hogy mindenkit konzolra akarnak át terelni. Ez most már nagyon közelít a valósághoz.
A pc-t úgy sem adom fel,de jó lesz mellé egy xox.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
keIdor
titán
válasz akoska07 #81326 üzenetére
Nem fog bejönni neked hosszú távon szerintem, menni fogsz vissza PC-re.
Az a baj az egérrel, hogy ahhoz tényleg több fps kell, hiába simább a 30fps konzolon, egérhez nem lesz elég.Megszoktad a 144Hz-et, tuti nem lesz sokáig nálad egy XOX. Az inkább filmesebb élményt ad.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Nesze, mászterrész... és most játék helyett kutathatom a megoldást...
Battlefield V[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Milka 78 #81331 üzenetére
Mozgás, igen, 30fps-el nagyobb az input lag eleve és ezért más, arra még rádob egyet az átalakító is.
cyberkind: Akkor is ott lesz a nagyobb latency a 30fps miatt. Nem arra van kitalálva, sok játékban már van 1080p@60fps mód Xbox One X-en, de ez sokaknak édes kevés.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #81333 üzenetére
Azt tudom, hogy nagyobb a latency, de akkor se hivatalos mint a másik, engem ugyan nem zavarna ha megoldanák értelmes módon.
Valami csak lesz ezzel, ha azt nézzük a M$ megcsinálta a saját címeit egy kliensbe hogy oda-vissza is menjen, gondolom nem csak úgy viccből kezdték el ezt a partnerséget a Razer-rel.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #81329 üzenetére
Próbáld a másik API-val. Ha DX11-en van a hiba, akkor DX12-vel, vagy éppen fordítva. Alapvetően az ilyen hibák 90%-ban driverhibák, tehát ha mondjuk a DX11 implementációjában van egy bug, akkor az a DX12 implementációjában nem feltétlenül van benne, és persze fordítva.
(#81330) cyberkind: Ugyanez. Ilyenkor mindig a másik API-t érdemes elővenni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cyberkind
félisten
Ezek lesznek először vagy az elején "egeresek":
Bomber Crew
Children of Morta
DayZ
Deep Rock Galactic
Fortnite
Minion Master
Moonlighter
Strange Brigade
Warhammer Vermintide 2
Vigor
Warface
Warframe
Wargroove
War Thunder
X-Morph Defense -
keIdor
titán
Igen írja is, hogy driver crash.
Még kipróbálom a következőket: 1V @ 2000MHz GPU törlése, MSI afterburner uninstall, GeForce Experience uninstall, a háromból valamelyik is hülyítheti a játékot. (1V @ 2000MHz GPU amúgy atomstabil eddig minden játéknál)#81338: Ez nulla, AAA játékok nélkül az egész mit sem ér... de ez inkább valaminek a kezdete, majd lehet a következő erős gépeknél rábólintanak az AAA dev.-ek. 30fps mellett akkor sincs sok értelme. A PC gamer észreveszi pillanatok alatt a különbséget, pláne a 144Hz-es.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Azért gyorsan néztem egy DX12-t, sokkal nagyobb az input lag, 1080Ti sem olyan stabil 60fps már 3200x1800-as renderen, be-be zuhan.
Ami ezeknél zavaróbb, az az, hogy sok a dadogás, a Frostbite nem jó ezzel az API-val. Beszéltétek ezt már máshol is.Felejtő, eleve vissza kell venni 1440p renderre.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
A TES VI és a Starfield is a Fallout motorját fogja használni, nemhogy RT, még új motor se lesz az új konzolgenre.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz keIdor #81329 üzenetére
MSI Afterburner és/vagy GeForce Experiense uninstall megoldotta. 90 percet játszottam, isten király volt, osztrák és dán squadokba voltam, volt team work!
Mindkét program hoz magával anomáliát, nem ez volt az első, hogy uninstall megoldotta a problémát...
Csak hát így se egyedi ventiprofil, se 1V optimalizálás nincs.
FollowTheORI: Legújabb őszi, de nem az volt a baj.
akoska07: Bizony DX12-ben kevesebb az fps, meg sokkal nagyobb az input lag amúgy, legalábbis V-Sync mellett igen, nélküle nem néztem. És sok a dadogás/csuklás. (hitching, stuttering)
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #81339 üzenetére
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest