Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • keIdor

    titán

    válasz bombibmw #73946 üzenetére

    Attól függ milyen játékokat szeretsz. Ha szereted a TPS-t, mint pl. Tomb Raider, akkor szeretni fogod az Uncharted 4-et, ami jobb. The Last of Us is ott van, jövőre jön a második rész.
    Horizon Zero Dawn is szerintem zseniális, olyan világot nem találsz máshol. Akkor engem ezzel az új pókemberrel is megvettek már: [link]
    Meg ez az új God of War... a története Witcher 3 szint, kb. 30 órás viszont. Látvány brutális...

    Egyébként ha multizol, akkor 70 milliós a bázis, nálam ez nem szempont viszont. Autós játékok nem a legjobbak, nekem a Gran Turismo Sport se tetszik.

    Xbox: több a natív 3840x2160, vagy 3200x1800, Sony sokszor csak 2560x1440, de ezt csak akkor látod, ha egymás mellé teszed a kettőt. Xbox Live jobb, játékos bázis 30 millió felett.

    Szerintem Xbox One X PC helyett jó és azoknak, akik inkább EA, Ubisoft, Activision stb. játékokkal játszanak és akkor legyen az erősebb gép. Nagy húzócím a Forza Horizon és Motorsport részek. További előny: a gép hangtalan, a PS4 Prot azért hallani terhelés alatt, de újrapasztázás segít, de gari után csináld csak. 1 év. Hirtelen ennyi.:) szerk: Ja meg a Back-Compat. Natív 4K Forza Horizon 1, Red Dead Redemption meg még több Xbox 360 cím.

    [ Szerkesztve ]

    ¡GLORIA A LAS PLAGAS!

Új hozzászólás Aktív témák