Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #59951 üzenetére
A 980Ti 649dolcsi volt,dirt rally?Szerintem ott sem,mérj egyet.
Futtatam gyorsan egyet... 1080p 8xMSAA,ultra preset...GPU 1400MHz,alapfeszen,proci 4.5GHz alapfesz.Igy néz most ki szétszedve...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
proci985
MODERÁTOR
válasz TTomax #59954 üzenetére
tudsz nezni (akar virtualis felbontassal) egy 4Kt? szimulatoroknal en harom kijelzovel megyek mindig, szoval nem erdekes ha nem skalazodik valami 1080pre.
otthon nezek en is egy 1080pt.
a ket GPUert egyutt en is olyan 630 eurot fizettem. erre jottek a blokkok, de a 980Tit is levizeztem volna ahogy magam ismerem
viszont szep lett az alpha rendszered. meg egleg kompakt ahhoz, hogy egyben ki lehessen szerelni ha kell.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #59955 üzenetére
980Tiból böven jó lett volna egy AIO,hidd el nekem és akkor lett volna 6GB VRAMod.4K ultra,MSAA akkor gondolom nem kell rá.
(#59956) gyiku
A 13/10es csövekkel,meg mire kitaláltam mi hogy legyen,mert az AIO pl a tartály helyén volt...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #59955 üzenetére
Tessék 4K ULTRA 8XMSAA
No MSAA
És ezt már egy 1070 is tudná 150-200W fogyasztéssal ami vállalható akár léggel is...
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #59959 üzenetére
Én nem is az mondom,hogy AKKOR ,hanem azt mondom hogy MOST. Akkoriban nekem is TitanX SLIm volt,jó volt élveztem,drága volt de már kinn a 1080Ti ami kb ugyanazt tudja. Most az persze más kérdés,hogy 800fontot nem adok egy customért,viszont a te helyzeteben szerintem a két vizes 290X simán elmegy blokkal mondjuk 350-400euroért és ennyiböl akár egy custom 1070 is kijöhet,ami mindig megy,amin dupla annyi VRAM van,és fele annyit sem fogyaszt. 980TI-t már nagyon olcsóért lehet szerválni,de a 1070ek is igen jó áron mennek.Én biztosan meglépném a helyedben.
-
cyberkind
félisten
Ez az új Mass Effect se semmi, azonkívül, hogy megtudja enni a gépet ebbe beleértve az i7-et is, még a karakteranimációk is viccesek mint régen, ha esetleg valaki nem tudja mit teszteljen.
-
Devid_81
félisten
válasz cyberkind #59961 üzenetére
Borzalmas karaktermozgas, foleg arcmozgas, videokat lattam rola eddig.
Oke elhiszem nagy munka valamit lemodellezni frankon...de ezek sok eves szintek amiket most latunk uj jatekban.
Semmi jellegu erzest nem akarnak atadni...mozog a szajuk, de semmi tobb, es kozben lehetnek boldogok, szomoruak, barmi[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
-
#Morcosmedve
veterán
-
Devid_81
félisten
Ekozben a Ryzenek fagynak bizonyos teszteknel
...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Devid_81 #59966 üzenetére
Újra kell fordítani a binárist egy optimalizált fordítóval. Az a baj, amikor hardverspecifikusan optimalizált a fordítás, hogy arra a hardverre jó, amire lefordítod, míg a többivel gondok lehetnek. Ezért kell ilyen esetben több hardverre fordítani.
Az Intelnek is volt ugyanilyen baja, ahogy jelzi a cikk is, hogy az egyik régebbi processzorukra optimalizált kód a másik újabb processzorukkal nem futott. Egy új fordítóval meg lett oldva a helyzet. Ilyen hibák heti szinten előfordulnak gyártón belül is, mert nem ugyanolyanok a procik, és ha célirányosan az egyikre ráoptimalizálod a kódot, akkor egy másik maggal az nem biztos, hogy jó lesz. Ehhez nem kell egyébként még mikrokódfrissítés sem, talán lesz egy AGESA frissítés, de az is lehet, hogy megy az erratába egy no fixszel, tele vannak ilyennel a mai processzorok.Az elmélet pedig mindig csak nagyon elmélet. Elméletben a Skylake-nek sem kellett volna fagynia AVX kódokkal, de ez elmélet. A gyakorlatban pedig ott vannak a szoftverhibák, és így már jön a fagyás. Ezekre az apró problémákra van kitalálva az errata.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
-
TTomax
félisten
válasz proci985 #59968 üzenetére
Biztos nem vennék egy 1070re blokkot,400euro körül már vannak normális hütéssel is,és az áruk csak lefelé megy.
-
TTomax
félisten
Minek?Hogy +100eurot kidobjon a szemétbe?Legnagyobb marhaság.Egy jó procit elhajtasz 5-6évig,oda megértem még ha lapot is vizezed,de vganál 2év belül jön a közetkezö,ami vagy 2X annyit tud ugyanakkora fogyasztással,vagy ugyanazt tudja fele fogyasztással.A leggyorsabban avuló pc alkatrész a vga...
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz TTomax #59971 üzenetére
100 euró nem olyan sok amúgy, akinek már van vize és szeretné a VGA-t is letudni. A tier 1-eseket amúgy még érdemes is.
100 euró osztva 24-el (24 hónap) az alig több, mint 4 euró per hónap. Alacsony összeg, plána nyugaton. Fogd fel úgy, hogy havi 5 euróért 45 fokos a VGA-d.Én se vizezném le, mert nekem a nyűg nem hiányzik, aki viszont szereti megértem ha vesz alá egy FC blokkot.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Devid_81
félisten
Kellett nekik a sok szenzort belerakni.
Programok 20 fokkal magasabbnak latjak a hofokot az 1700X&1800X-eken.
Allitolag majd jaitjak ezt is....
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #59964 üzenetére
Hogyne, egyből olyan lappal amibe belelehet dobni 2 procit, aztán én lehetek a világ legnagyobb betatesztere, max ingyen lenne jó nekem a ryzen, hogy eladjam és Intel-t vegyek.
-
nagyúr
válasz Devid_81 #59973 üzenetére
Hjaa
Nem is tudom ki mondta,hogy amd-nél semmi sem bugos.
Én mondtam,hogy majd szépen sorban jönnek elő a dolgok.
Unlockolható procik is jönnek hamarosan,már jelezte az amd.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Egy kis bemutató és összehasonlítás a Wticher 3-al az új Mass Effect-ben lévő arcanimációkról, nagyon gáz és nagyon durva, de a szaros lengyeleknek is sikerült.
A lehúzott és sokak szerint Mafia 3 ehhez képest kész játék volt egész korrekt átvezetőkkel és arcanimációkkal, ennek ellenére már szinte a Steam-en is ingyé' van.
[ Szerkesztve ]
-
WaterWawe
őstag
válasz cyberkind #59976 üzenetére
Jaj, ez a Witcher annyira lerágott csont már hogy az hihetetlen. Van akinek meg az nem jött be. Látatlanba tudom mondani hogy legalább 4x több órám lesz a ME-be mint a Witcher-be.
Jó oké hogy jobb az arcmimika, de akkor is. Ne ez alapján írjunk már le egy komplett játékot. Viselhetne mindenki sisakot / maszkot és akkor nem kell arcmimika.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz WaterWawe #59977 üzenetére
Ha lerágott ha nem a szaros lengyelek megcsinálták ami egyedül tudott versenyezni a Gta-val, csak ebben nem volt multi.
Mondanám én is, hogy sok órám lesz benne de nekem az előző volt a Mass Effect, ez olyan valami.
Túl nagy volt itt is a hype illetve az előző részek miatt kialakult Mass Effect téma, nem lep meg ha nem tudja meglépni a játék, én nem is vártam.
Illetve mint leírtam az EA-nek nem de a szaros lengyeleknek sikerült kb "éhbérért" melózva, kivi vagyok mi lenne akkora forrással a hátuk mögött mint ami van az EA-nél, tuti valami Naughty Dog féle csapat lenne csak PC-n is.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz #85552128 #59979 üzenetére
Te hol láttad leírva a bugot, a Mafia-t se azért írtam hanem az arcanimáció miatt, a bug oké, meg is lepne ha nem lenne, szóval fair.
A készbe beleszámít manapság az átvezetők és az arcanimációk is, szerintem.
Nem is olcsó, de nézz meg egy ilyen játékot kint, de pl a Gta-t, az volt vagy 250 ha minden igaz, szóval ekkora pénzzel durvát tudnának alkotni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz cyberkind #59980 üzenetére
Bugokat is mutat a vége felé, csak ott már nincs bevágva a Witcherből videó. Az arcanimációt egyikben sem mondanám tökéletesnek. Az arcok szebbek, ennyi. Hadd ne mondjam mire utal aki ez alapján ítél meg egy W3 vagy ME:A stílusú játékot... A régi ME és főleg a DA: O időkben is voltak sokkal jobban kinéző játékok, nem a grafikáért szerettük őket (ami itt egyébként az arcok kivételével egyáltalán nem rossz).
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz #85552128 #59981 üzenetére
Én ugyan csak most láttam videón az arcokat meg olvasom ezekről a "híreket" és ezekből nem azt vonom le, hogy kb egy szinten van csak az szebb, a régi trilógiánál nem zavart ez mert régi játékok és akkor ezt tudták, na de, hogy most is, főleg a Ryder csajnál aki olyan mint Sid a Jégkorszakból, na ez már durva.
Mondhatod, de nálam ez a játék már akkor elsüllyedt amikor kiderültek a dolgok, és az nem ma volt, ezekkel csak lejjebb viszik a mércét nálam.
Tőlem kijöhetne ez Doom 1-es grafikával, akkor se kéne mert nem érdekel annyira ez az új széria, majd olcsón jó lesz mint az új NFS.
(#59982) WaterWawe
Kell a tökömnek a multi, és nem a PC-n hanem úgy bárhol, nekem sztori alapú játék kell.[ Szerkesztve ]
-
VTom
veterán
Hoki elemzés Bencsics Márk módra
LinkEverybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
TTomax
félisten
Továbbra is egy 1070röl beszélünk,nem Tier1,nem 250-300W,és ami a legfontosabb,nem elég két évig...
-
cyberkind
félisten
-
stoon
addikt
így van nekem a 390-re nincs fc ,de mókoltam valamit össze , mert nem kell a meleg és a ricsaj! meg hát az milyen már hogy egy gépbe vizeik a procit a vgát meg nem ! vagy mind vagy semmi minden más opció hasztalan!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
TTomax
félisten
Én meg mondom máshogy,nem veszek egy 350-400euros 150Wos kártyára 120euroért blokkot föleg nem, ha évente cserélem,mert kell.Ráadásul léggel is hüthetö kényelmesen és halkan,csak olyan tipust kell választani.Az meg hogy 45,vagy 60cfokos a gpu éppen tökmindegy,ha közbe se igy se ugy nem hallod.Nem véletlen,hogy nincs a 1070/1080 topicba egy vizes 1070sem.. max aios,mert nem kell rá.Ne a kazánodból indulj ki amit a gépedben rejtegetsz vga gyanánt,mert amiröl beszélünk az éppen a felét eszi.
-
stoon
addikt
válasz cyberkind #59993 üzenetére
cáfolj rám! ha tuning van kell mindketőnek a hűtés (sőt még a deszának és esetleg a memóriáknak is , stb)
ha nem akkor minek bármi a légen kívül! biztos vannak itt is tuningosok hányan húzzák csak a procit, a vgát meg nem ?????steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
TTomax
félisten
Ez mind okay,csak arra próbálok meg rámutatni hogy ez mind akkor igaz ha van értelme is.Persze,egy 1080Tire el tudok vizet képzelni,de egy 1070re?Az összes ugyanannyit megy léggel és vizzel is,és nem melegszenek.Hogyne egy 800euros 1080Tire nem drága egy 120euros blokk,meg oda kell is.1070re is lehet blokkot rakni,ha sli van pl... de amugy teljesen értelmetlen.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz cyberkind #59996 üzenetére
látod teis egy végletben vagy és ez nem baj csak ki mit tart szem előtt mi a fontos! sajna nem értek a tuninghoz! de mégis épített vizem van! ez így csendes és hűvös és szerintem élettartam növelő !(bár bizos van aki szerint nem) "régen"gtx 480 kazánom volt ráadásul refis nyáron mintha süsü lehelgetett volna ki a házból! és bár biztos lehetett volna frankó légütés rá de a víz mellet döntöttem és nem bánom/tam+!
(#59998) TTomax : akinek van épitet vize az +oldja hogy legyen vmi rá még egy 1050ti-re is!
(#59954) TTomax : ennyi erővel vehettél volna egy Kompaktot is
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest