- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
válasz cyberkind #53749 üzenetére
Ez így igaz,anno az Msi 4600Ti vga-t,45 papírért vettem,és bitangul elég volt mindenre.
Jelenleg negyed millás vga kell,és az is megbotlik neha.Nyilván nem a hardver tehet róla.
A Project IGI-t,meg a NOLF-ot Riva TNT-vel nyomtam,és teljesen rendben volt.
Egy kicsit felfordult a világ.(#53750) Keldor papa : Anno a gyerekeknek vettem ps2-t,akkor az volt a majdnem csúcs "konzol".
Valahogy akkor sem ragadott magával.
Nekem csak a PC,ami élhető,és használható. Lehet velem van baj,nem tudom.[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
keIdor
titán
válasz monosz #53751 üzenetére
Project IGI pedig elég gépigényes volt a maga idejében, én úgy emlékszem. Megjelenéskor nem is volt elég alá a gépem, csak ha a földet néztem. De már nem emlékszem mit cseréltem-mire. Valahol a GeForce Ti 4600-Ti 4800-as idők előtt volt, az kb. megvan.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz monosz #53751 üzenetére
Nekem a tőled vett 5900XT volt elég sokáig mindenre, aztán ahogy beköszöntött a shader model 3.0 sajnos szinte semmi nem ment rajta, pedig imádtam, a Mafia-t ez a kártya vitte először normálisan, előtte meg a fos Radeon szoptatott, régi szép idők.
Jó a konzol csak nem PC helyett, én már tudom, hisz ezt megléptem anno, de ez arra jó volt, hogy ha nem is játszok a gépen tudom, hogy kell.
(#53752) Keldor papa
Na én ezt a játékot soha nem szerettem, igaz ha lenne Steam-re simán megvenném és nyomatnám, de gondolom a mai kor gyermekeinek szar lenne mert sokat kell gondolkodni.[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
válasz keIdor #53752 üzenetére
Igen,zabálta a vga-t.Azthiszem az openGl-es volt,az Ati kártya felejtős volt erre a játékra.
Voodu+ gyorsító kevés volt neki.
A 32-es Riván már elment szépen.Utána jöttek a 4xxx ti-k.(#53753) cyberkind : Emlékszem arra az időszakra. A FarCry 1-ben,már szinesek voltak a halak,nem egyforma "szürke" mind.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
keIdor
titán
Brutális a két GP102 ereje 1900MHz körül. Nagyon kéne viszont rá a víz.
5120x2880 ( 5K )
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
-
Habugi
addikt
válasz bombibmw #53761 üzenetére
Nem védeni akarom, párszor már össze-össze szólalkoztam vele deee, szóval nem hiszem h tudatosan enged meg magának mindent.
Eleve a legtöbb hozzászólásában nehéz három olyan egymást követő mondatot találni, melyek bármilyen kapcsolatban lennének egymással vagy összefüggnének.Leírta már párszor akarva s akaratlanul a "miérteket", ettől függetlenül nem tudhatjuk, fogalmunk nem lehet.
Olvasgatom a zöld topicokat is néha, az utóbbi időben mióta 980Ti tulaj lett 2-3x elkezdtem számára megfogalmazni valamit de sosem küldtem el végül, töröltem.
Ki kell/kéne várni a megfelelő pillanatot amikor úgy lehet abszolút offenzív szándék nélkül irányba állítani hogy ne kapja rajta fel a vizet csak ehhez manapság nem volt türelmem.Néha olyan mintha elvárná hogy az egész univerzum/topic alkalmazkodjon ő hozzá mert.., loreál, tudom is én de a múltbéli tapasztalatok alapján amikor az olvasat ezt adja vissza az ember számára utóbb kiderül hogy nem így gondolta.., csak úgy ír, "fogalmaz", hogy ez/ennyi jön át.
Nagyon nehéz téma.., sem a prémium féle ignore, sem pedig az írogasson magában ignore nem megoldás sajnos, mert ugye próbálták már ott ezt a taktikát páran, egy idő után elkezdi ezt is kikérni magának, felhergeli magát és vagdalkozik mindenfélével, ami persze már nem marad szó nélkül és jön az "apa kezdődik" rész..
Ez megy egyelőre, végtelenítve, ciklus eleje ciklus vége, 1:1 ugyan az a forgatókönyv pörög, a végkifejletek közti időintervallum az egyedüli változó.
Nehéz ügy ez és habár a magam részéről az élet minden terén azt vallom és hangoztatom hogy nincs olyan h nincs megoldás, kvázi nincs lehetetlen, ebben az egyedi virtuális térben, a rendelkezésre álló eszközökkel, szándéknyilvánítási lehetőségekkel mégis hajlok arra miszerint elképzelhető hogy nincs megoldás.
Mondanám hogy "türelem" és nem ölre menni vele semmin, akkor sem ha kiprovokálta és/vagy őt provokálták de ugye mint a gyakorlat is mutatja ez semmi más csak struccpolitika és a világon sehova nem vezet, megy tovább a ciklus.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Erdei88
veterán
válasz Habugi #53763 üzenetére
Jókat szoktál írni, de ebbe a hszbe kétszer is belealudtam
Már említettem Neked is, nem biztos, hogy "átlag" ember tud rajta segíteni vagy javítani ezen az állapoton. Ő tényleg beteg emiatt ilyen. Ezt vagy elfogadjuk vagy pedig továbblépünk rajta, változtatni nem tudunk
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #53765 üzenetére
Szolgálok és hablatyolok.., btw..
Végülis összefoglalható ennyiben de emlékszel, a 780Ti topicban már sikerült vele anno úgy megbeszélnem bizonyos íratlan dolgokat, melyek hatására egészen egyenesbe állt a topic.
Biztos vagyok benne hogy most is sikerülne, nem véletlen álltam neki fogalmazni a legutóbbi alkalmakkor sem (függetlenül attól h postolásra már nem kerültek..), a szándék megvan csak jól kell kiválasztani a pillanatot.(#53764) h1mpi:
Adja magát a lehetőség, sőt, konkrétan dörömböl az ajtón csak.., amikor nem válaszol neki senki x ideig azt is kiszúrja/szúrta pillanatok alatt. Meg ugye kiközösítés.., kauzalitás vizsgálattól függetlenül nem szerencsés.
Nyilván ha valakinek instant kidobja az immunrendszere akkor inkább ez, sem mint az állandó bosszankodás és/vagy flame.Mindegy, kibeszélés szinten átmentem nyugdíjasotthonba, szóval részemről oFF.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Devid_81
félisten
En mar regen feladtam a Kasat es az irasait.
Szamomra a GTX 780 (vagy Ti) idejeben mar nem tudtam es vegul nem is akartam segiteni neki.
Felolem lehet barmilyen leszazalekolt ember a rendorsegtol vagy honnan, sem tudok ezzel a stilussal es a write only modejaval mit kezdeni.
Ugyan nem olvasok sokat a 980 Ti topikba bele, de barmikor betevedek csak a kek Avatart latom mindenhol...Sokszor mar Keldor-tol is megijedek neki is tul kek az avatarja
Mindig azt hiszem Kasa esett be ide kozenk.
Csak viceltem, termeszetesen Keldor[ Szerkesztve ]
...
-
proci985
MODERÁTOR
TTomax erre mert már picit offnak éreztem:
400W mondjuk ha levegőhöz képest 30as deltaT a cél (mert 60 körül meg kéne állítani) az már full cover blokkal is necces. Víznek kell legalább 10fok értelmes mennyiségű radiátorral, 400W meg azért elég rendesen átmelegíti a blokkot is. Persze ha van hely a Mora3nak házon kívül az más tészta, azzal 5fokos deltaTt is lehet tartani egy kártyával halkan / csendben.
Én olyan 360-370Wot láttam max FC blokkal (igaz más architektúrával), hát a víz és a blokk között volt 30 fok. Ezen lehet javítani, de annyira nem sokat. A blokk a hátlappal kb másfél kiló volt, modern felépítéssél. Más kérdés, hogy így volt 70fokos a kártya, szóval annyira nem volt veszélyes az összkép.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #53763 üzenetére
(úgy általában válasz, nem feltétlenül csak neked)
Vannak különböző betegségek, néha jobban, néha kevésbé látszanak. Megfelelő hozzáállással általában a dolgok kezelhetőek (azon felül is, hogy a cyberbullying az oldalon tiltott, de ez most itt a legkisebb indok). Néha ez egyszerű, néha annyira nem.
Ha a diszlexiát nézzük, az is egy spektrum. Ismertem pár embert (munkakapcsolatból is), tudok olyan diszlexiásról akinek PHDje van és egyébként ha egy beszélgetés során nem mondja el, akkor nem tűnt volna fel. Láttam olyan példát, ahol az illetőt simán felvettem/ajánlottam volna minőségellenőrnek / tesztelőnek, mert annyira lehetett benne bízni hogy ami feladatot kap azt az utolsó betűig biztosan teljesíteni fogja. Viszont vigyázni kellett rá, mert ha azt mondta neki az ember, hogy csináld meg ezt és ezt, akkor adott esetben egész éjjel nem aludt.
Láttam olyan példát is, amikor a projektünk legalább felének papíron nyíltan ADHD diagnózissal futkosott. Ebből volt egy hamis pozitív, pl az ember aki megivott egy liternyi olasz erejű kávét naponta aztán csodálkozott, hogy nem tud aludni és 3secnél tovább figyelni. Végül átszoktattuk az ásványvízre és sokkal jobban lett. Meg olyan is volt a projekten aki két percet nem bírt a helyén ülni, de neki pl nem volt diagnózisa. Olyan esetet is láttam, amikor tudtuk agy egyik fejlesztőről, hogy gyakorlatilag ha a fejlesztői környezetben ül és éppen a struktúrát / algoritmikus megoldást haxolja, akkor a kávészünet előtt nem érdemes zavarni, mert lehet valamit fog reagálni, de bombát lehetne robbantani mellette és az se zökkentené ki a koncentrációjából. És biztosan figyelemzavaros volt. A projekt egyébként jól ment, produktív volt a csapat.
Olyat is láttam, amikor az extrém introvert ismerős az egyik legszociálisabb ember volt felsőoktatásban kari szinten úgy, hogy gyakorlatilag adott esetben 3-4 óra után már fárasztó volt neki emberek között lenni. Mert segíteni akart és kompenzált.
Pici nyitottság, picit türelem, pici elfogadás. Egy pici belátás kell és megpróbálni pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, általában ez már magában is sokat segít. Ha megpróbálja az ember már az magában is jó.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
RazoR
veterán
Kéne egy kis segítség! EVGA 980Ti SC+ ACX2.0+ a jelenlegi kártyám, WQHD monitort használok és kéne még egy kis kakó! Mire érné meg váltani? Giga 980Ti Xtreme Gaming vagy Giga 1070 G1 Gaming? Van esetleg valaki aki Ti-ről váltott 1070-re? Megoszthatná a tapasztalatait! Előre is köszönöm!
-
Habugi
addikt
válasz proci985 #53771 üzenetére
99%-ban egyetértek!
A maradék 1% kb annyi lenne, hogy a liberális szellem, elfogadás, tolerancia, látszólag végtelen türelem és empátia mellett érdemes minden esetben meghúzni egy vonalat, ami meghatározza hogy tisztán a racionalitásra törekedve mi az a pont, ameddig egy közösség/halmaz egyetlen emberhez kénytelen igazódni és/vagy alkalmazkodni.
Amellett ugye, ha adott esetben emberünk szándékát sem mutatja annak hogy próbál beilleszkedni.Minden idevonatkoztatható emó nélkül ez meddig elvárható adott közösségtől/halmaztól, ugyanis ha ez a határvonal nincs meghúzva akkor ugye nagyon gyorsan át lehet szaladni rajta ami rém szerencsétlen dolog, ugyanis érthető okokból elkezdi majd bomlasztani adott közösséget/vizsgált halmazt.
Ezt egyébként egy ilyen/ehhez hasonló jellegű felületen mint ez a fórum ildomos nem megvárni, tekintve hogy motorjának és létének is egyik alap pillére a közösség építése.
Amint elkezdődik egy tömeges ignore, speciel a jelenlegi formájában technikailag ahogyan működik (prémium) szerintem ez gáz lenne.Nyilván nem azt akarom ezzel mondani hogy momentán vagy szemlátomást ez a vonal nem létezik, pusztán úgy éreztem ezt is érdemes lehet még hozzátenni a mondanivalód lényegéhez/szelleméhez.
Minden aktualitás nélkül, csak úgy általánosságban..
Az ideális kép/állapot persze az, hogy mindenki igyekszik tiszteletben tartani a másik becsípődéseit adott esetben ugye, csak a mai világban ez elég ritka jelenség. Ráadásul minél nagyobb adott közösség/halmaz, annál ritkább, ami érthető is.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
980ti-ről nem éri meg 980ti-re váltani,de 1070-re se.Vannak itt is sokan akik OC-s 980ti-ről váltottak koppig húzott 1070-re,jól is megy nekeik,de igazából a fogyasztás/hőtermelés/hang amit megjelöltek előrelépésnek.
Ha váltasz akkor 1080,de ez alatt nem is gondolkodnék
Igaz wqhd-ban drasztikusan csökken a procilimit,de ennek ellenére sem ártana az FX-et vagy feltolni úgy 4.8-ra,vagy Intel vonalon keresgélni. -
RazoR
veterán
válasz Milka 78 #53776 üzenetére
Igen én is tudom, hogy a 1080 lenne az igazi, de azt most nem tudom megengedni magamnak sajnos. wqhd-ban drasztikusan csökken a procilimit ezt kifejtenéd kicsit ha megkérlek, mert nekem ez új infó! Tervezem még kicsit piszkálni a procit ha majd időm engedi de a platformváltás is tervben van a nem túl távoli jövőben!
-
cyberkind
félisten
Egy szóval se mondtam, hogy nem, csupán annyi a gond, hogy nem így, a 780 topikban is amit művelt már elég magas kategóriába tartozik (ezért nem is akarok még kicsit se segíteni neki), itt folytatja, a hozzáálláson kéne változtatni, de gyanítom nem fog így marad az ignore.
-
Milka 78
nagyúr
Lényeg az hogy a magasabb felbontáson vga előbb fogy el mint a proci.Az FX pl. fhb-an már egy AMD 290-es alá is karcsú volt,így sanszos hogy neked is segítene egy bikább proci.Mindenesetre én megcibálnám azt az FX-et,tuti van még benn +200mhz.
Én azt mondom inkább gyűjtögess és vedd lejjebb a részletességet.Ez a ránc felvarrott Maxwell széria amit most árulnak nem nagy szám,inkább a Volta ami érdekes lehet.Ahol meg egy oc-s 980ti elfogy ott egy oc-s 1070 is el fog fogyni,nem leszel nagyban előrébb.Ha meg mindenképpen fontos akkor bármennyire is fájdalmas de az 1080 az ami segítene rajtad. -
TTomax
félisten
Ne válts Ti-t Ti-re,de 1070re se.Cserélj procit,és rakj tá egy AIOt egy kraken G10el.Az ACX alatt azt hiszem van VRM hütés.Rá sem fogsz ismerni a gépedre.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
cyberkind
félisten
Forza Horizon 3 Ultimate Edition beszerezve, már a fiókomon várja a premier előtti napokat, ami még jó messze van.
-
cyberkind
félisten
válasz Erdei88 #53793 üzenetére
Eddig nem úgy néz ki de még nem tudni, a boxos is csak holnap du 5 fele lesz elérhető a ma hajnali 2 helyett.
Én bizalmat szavazok az Apex után (még ha olyan szar port is, hogy sima 60fps fullon DX12-ben már a 970-nel is ), aztán ha beta tesztelő leszek visszakérem a M$-tól a pénzt, 1 hónapig elvileg lehet.
-
-
Devid_81
félisten
Zen cucc csak jovo Februarban jon.
Allitolag az uj chipset miatt csuszik......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs