-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz fsb1000 #5782 üzenetére
AMD-ből köszönöm nem kérek. Már visszaküldtem, tegnap volt két hete, hogy foglalkoznak vele, elvileg kapni fogok egy újat, remélem minél előbb.
(#5796) Qru: Kíváncsi vagyok vajon a végleges 8.1-re sikerül-e írniuk valami "hibátlan" drivert.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Faterkam
addikt
A GTX670-es Topikban azt írják az új bétáról, hogy a Sniper Elite NZA, és a Borderlands 2-nél mutatkozik hiba, nekem ez a 2 játék nincs meg. Amit én néztem az eddig ok.
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Qru
MODERÁTOR
-
-
FaTHI
őstag
Srácok az asus660Ti-re (sima Dc2-es) rá lehet tenni a TOP Asus660Ti bios-át?
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdekelne, ha újrapasztáznám (MX-4), az Asus 660ti kártyámat, az gari vesztéssel járna?
Kicsit sokallom a 80-82 fokot.[ Szerkesztve ]
-
PandaMonium
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz PandaMonium #5812 üzenetére
Minden esetre a csavarokat érdemes óvatosan ki/be csavarni mert azon könnyen meglátszik ha meg volt bontva.
#nincsbennetarcsi
-
FaTHI
őstag
Az enyém csak 1084-ig boostol, az más kérdés hogy tuningban 1240/7000-en megy.
-
belinho
senior tag
válasz Alpachino #5806 üzenetére
Ha valaki nevethet, az szerintem csak én lehetek!
Látom megint a saját tesztjeiddel jössz, amik vagy igazak vagy nem, de egye fene.
Anno mikor 7870-ed volt, és állítólag tesztelted a 660TI-t, akkor azt írtad közel azonos a teljesítményük, sőt a 7870 tuninggal még erősebb is! Ami persze nekem és Fathi fórumtársnak is szemet szúrt, hogy azért ez nem teljesen így van, bizonyítani persze nem tudtad.Ha jól emlékszek volt egy 7950-es kitérőd is, ahol az alapfesszel és a tuninggal volt valami, amit nemcsak én hanem más is kétségbe vont, persze bizonyíték nem volt ebben az esetben sem, utánna meg szaladtál a modkerbe, hogy hazugnak neveztelek.
Aztán ahogy olvastam lecserélted a korábban bálványozott GCN Asus 7870-t egy sima 660-ra, majd azt írtad, hogy érdekesek az eredmények, mert sok esetben a 660 a 7870-el közel azonos teljesítményt mérsz!
De régebben meg azt írtad, hogy a 7870 a 660TI-al van pariban, akkor hogy is van ezMost meg látom hogy szert tettél a 660TI-ra és ez már hozza a korábbi 7950-ed simán a tesztjeid szerint, holott korábban még 7870-en szinten volt.
Ha kell linkelem a korábbi hozzászólásaidat, de ezt te magad is ellenőrizheted.
Szóval én még mindig jobban hiszek a netes teszteknek, mint a te létező vagy nem létező tesztjeidnek! -
Alpachino
veterán
válasz belinho #5821 üzenetére
Igen jól mondod
Csak azt kifelejtetted a képből, hogy közben az NV driverek is gyorsítottak ám a 6-os szérián.....
És örülök, hogy ilyen pontossággal követed a VGA vásárlásaimat Köszi, hogy összefoglaltad, már felét el is felejttem
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Megvan az ASUS Ti TOP.
Alapfesz 0,987V,a Tweakben teljesen az elején van,lejjebb nem is lehet húzni.
Így boostol 1137-re.
Elkezdeném a tuningot.
Körülbelüli értékeket kaphatnék órajel-feszültség vonzatában?
Köszi. -
Attix82
addikt
válasz belinho #5821 üzenetére
PL én GTX660-ról váltottam HD7870 XT-re. Ugye én 90%ba csak BF3 multit tolom, és megmondom őszintén lassabbnak éreztem a 7870-et elsőnek (mondhatni csalódtam).... de szerencsére csak a driver miatt volt, kipróbáltam 3-4 félét és a 13.4 adta le a legjobban amit kell, így már bőven gyorsabb lett.
Ahogy váltogatja az ember a VGA-kat, és ezek a Weboldalon lévő tesztekre is vonatkozik, a Driverek is változnak ahogy a kolléga is írja. NV oldalon is rettentő sokat fejlődtek . És ezért se teljesen mérvadó se a testoldal se az amit az emberek belinkelgetnek, mert nem biztos, hogy a legmegfelelőbb driverrel csinálják.
-
Alpachino
veterán
válasz belinho #5827 üzenetére
Nem itt csak azzal van a probléma, hogy szeretsz a fórumokban flame-elni, és off-olni....de legfőképpen kötözködni
De neked elnézem,mert vicces fiú vagy, és szépen levezetted a VGA vásárlásaim történetét
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Faterkam
addikt
válasz janika77 #5831 üzenetére
én ezt a véleményt, már nem egy fórumtárstól olvastam, mégis a VGA-s topikokban általában az AMD kártyákat favorizálják
De én igazából nem tudom miért, nekem eddig csak NV kártyám volt
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Faterkam
addikt
válasz fsb1000 #5835 üzenetére
...de de, csak nem mindent hiszek el
(#5834) janika77: én is el akartam csábulni, és egy 7850-70-et néztem ki magamnak, mondtam 1x megnézem a másik oldalt is. Olvastam azt a topikot is, és (na meg egy akciónak) inkább maradtam a GTX660-nál. Most tettem egy próbát a Ti-vel is
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz janika77 #5831 üzenetére
Nekem egy Excel táblában van az összes VGA rangsorolva még a 3850 meg a 2900Pro is benne van. Ősszel frissítettem le. Aztán talán az idén vezettem rá az új VGA-kat és akkor láttam, hogy az ATI brutálisan begyorsult és lehagyta az NV-ket.
Nálam az ár dönti el melyik jobb. Stabilitásban az ASUS 660Ti egy álom de a 6850-nel sem volt semmi bajom. A 4. VGA-t nyüstölöm az idén. -
bombibmw
veterán
Tesztelgettem a kártyát egy kicsit.
Hát mit mondjak,eléggé ideges vagyok,mert az összes teszt és játék elég hamar megfagy.
Tehát még egyszer leírom,MEGFAGY minden egyes alkalmazás,amit futtatok!!!
Ku.va ideges vagyok már.
Lehetséges,hogy a 320.49-et nem szereti a kártya.
A gyári driver CD-n valami 314.mittudomén mi van.
Próbáljam meg azzal,vagy már vihetem is egy naposan gariztatni?
Ja és minden gyárin megy,valamint a monitor közepén vízszintes csík tapasztalható.
Köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
batt
aktív tag
válasz fsb1000 #5835 üzenetére
Lehet igazad van de sajnos vagy nem sajnos a jelen helyzet azt mutatja,hogy az amd veszteséges negyedévet zárt ismét! Profit helyet veszteséget termel! Az nv meg profitot termel! (hozzá tenném a mostani friss negyed éves pénzügyi jelentést még nem láttam) A következő pár sor elmélkedés és az én fantáziám szüleménye! Röviden az amd sok pénzt fektet az új technológiák kifejlesztésére és a gaming evolved játékokra! Az nv pedig a nem költi a pénzt és az előző szériából (600s) keletkező megmaradt chip-eket átmatricázva készlet kisöprést tart (700s)! (Igazából nem tudni,hogy mit fejleszt vagy csinál a háttérben az nv)
Egyben biztos vagyok nagyon sokan bedőlnek az amd remek promó hadjáratának és nem biztos,hogy megéri a sok kiadott pénz utólag majd nekik ! Nem tudom elhinni,hogy a nagy szoftver fejlesztő cégek valamelyik oldalra is állnának,nem érdekük! Úgyhogy nem lesznek itt gigantikus fps különbségek a két gyártó között csak fel van fújva az esetleges 5 fps eltérés![ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
bombibmw
veterán
Most az általad javasolt driverrel kipróbáltam a Dead Space 3-at és nem volt gond,viszont a GTA 4 szinte azonnal fagyott.
Eredetiek a játékok.
Most nem volt vízszintes csík.
De belőttem előtte 1200-ra a GPU-t és Valley alatt azonnal fagyás volt.
Ezt nem hiszem el.
Már úgy vártam és erre tessék,netezésre vettem egy felső-közép kategóriás kártyát.
Holnap még tesztelek és utána megy gariba,ha nem változik semmi. -
ST05
őstag
válasz bombibmw #5844 üzenetére
tuningolva fagy? vagy alapon?
ha felrakod 1100 ra, akkor boost-olna 1200 körül,
szval ha 1200-re állitottad persze hogy nem birta a (1300felé)
tehát nem annyin fog menni, mint amire állítod a csúszkát !!
hanem az alapórajelet tolod ki, azzal tolódik ki a boost is, ami mindig kb 100mhz-cel több !egyébként kint van már valami uj béta driver, ne nekem kelljen már szólni gyerökök amikor vga-m sincs
-
*Tata*
senior tag
-
bombibmw
veterán
Teljesen alapon is fagynak a játékok.
Tehát kibontottam a kártyát,betettem a gépbe és fagy.
1059-en van alapon és 1137-ig boostol Tweak szerint.
Valley lefut még 1150-en is ,de a játékok...(#5847) *Tata*: Megnézem,nem veszíthetek semmit,bár nem hiszem,hogy a driver a gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest