-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Használtan néznék GTX 660 kártyát.
Ezek közül melyikek azok a márkák, amik "tartósabbak lehetnek". Mostanában a Gainward kártyákkal volt egy kis bajom.
Hűtőventi 1 év után se legyen nagyon elhasználtan zajos és a kártya is bírja. 95%-ban irodai felhasználást kellene kibírjon.Live poor, die rich.
-
Henker2
addikt
válasz gyáliSanyi #6562 üzenetére
Szerintem a Gigabyte kártyái nagyon jók most és a hűtésük is kiváló. Ezen kívül az ASUS-t tudom még neked ajánlani, bár még kicsit drágább szerintem a Gigánál.
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
otto1
tag
Szia!
Nekem MSI TF van, bedugtam a slot-ba 3 hónapja és működik. Én nem piszkálom, halk és hibamentes.
Most 52K körül megkapod a nagyobb webshopokba ajándék játékkal. (Batman: Arkham)
(csak, hogy ne legyen könnyű a választás )[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Nekem simából zotac volt. Az is teljesen jó. Tuningot is szépen bírta. Mellesleg rövidnyákos, így elfér ott is ahol, a nagyobb testvérei nem és sok "komolyabbnak tűnő" konkurenssel ellentétben ennek fémből van a takaró lemeze is (a sokat dícsért dcII-es asus-oké nem, ami számomra némi csalódás volt Ti-re váltáskor..).
Plussz ha okos volt a tulaj vásárlás után regisztrálva a vga-t még 2 év garanciát nyerhetett a gyártótól. Ez sem utolsó szempont."Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
d@minator
addikt
válasz Bjørgersson #6567 üzenetére
Kerreg némelyik egy idő után, illetve a boosttal is vannak problémák. Persze meg lehet venni de rizikósabb, mint más márka. A gariztatás több hét... Nekem sem tetszett.
-
smiti
veterán
Elérhető a 331.40 beta.
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Holnap belépek a klubba egy ilyennel....
Melyik driver ajánlott Win7-hez? -
BiP
nagyúr
válasz banderasz77 #6576 üzenetére
Welcome. Én pl. mindig felteszem a legújabbat. (akár whql, akár béta), jelenleg az előbb linkelt 331.40, eddig semmi bajom nem volt vele. (Giga 660ti)
-
BiP
nagyúr
válasz banderasz77 #6579 üzenetére
Mindenféle fanboyoskodás és trollkodás nélkül:amikor én vettem, (meg ami miatt egy ideje nv kártyám van) nálam ez volt az egyik szempont.
-
banderasz77
addikt
Mivel egy i3-3220 lesz alatta, a tuning nem érdekes. Ellenben az alulfeszelés igen.
Melyik programot ajánlanátok erre? GPU-t és a memóriát is visszavenném. Persze ha bírja.(#6583) marcusa : Ohh. Akkor meg van kötve a kezem....ezt nem szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz banderasz77 #6582 üzenetére
Alulfeszelni nem tudod, plusz feszt sem tudsz adni, bioszt lehet esetleg átírni más feszültségre.
:-)
-
banderasz77
addikt
Hehhej most nézem, hogy pont szülinapos vagyok a PH-n..... 6 év....
-
Henker2
addikt
válasz banderasz77 #6587 üzenetére
Grata!
Én meg most néztem, pont tegnap voltam 3000 napos!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
pipo112
őstag
hali mindenkinek akad a BF4
mert akármilyen beállításra rakom akad elviselhetetlenül
tök mind1 low vagy high vagy auto settingsen van
konfig adatlapomon[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
luckyboi82
tag
Az FSP 400 60 GHN 80 plus elég lehet teljesítményben az Asus Gtx 660Ti -hez , ha az osztott ágon 12V1 - 17A és 12V2 - 14,7A -t kap , úgy hogy a PCI-E 6pin és a kártyához kapott Y molex to 6pin csatlakozókat használom? A mostani rendszer csúcson a konnektornál 110W körül fogyaszt. 225 W fölé is megy a vga áramfelvétel, mert akkor nincs nagy mozgásterem.
-
marcusa
addikt
-
energy4ever
addikt
GTX-660 elmegy a regebbi driverekel is, vagy csak ujakal? 256.xx kornyeki driverhez mit szolna?
Regen volt ilyen karim, es lehet megint veszek egyet 2db 6970-es melle, hogy szamolja a PhysX-et, ha elmegy a regebbi driverekel is. -
marcusa
addikt
válasz energy4ever #6599 üzenetére
Csak physx-re felesleges egy 660... egy 460, vagy 650ti bőven elég...
:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest