Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Na, ez a legjobb. Rögtön kettő eltérő vélemény.
levi1392: Neked milyen kuckóban van?!
"lehet hogy ez házfüggő, de ez igaz bármely más VGA-ra is"
Általában nonref-ekre, mert azok nem kifelé fújják a meleg levegőt, sokkal inkább a ház hűtése gondoskodik a meleg levegő kifelé szállításáról...
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
lvnt
őstag
válasz kranazoli #3651 üzenetére
A házzal nincs gond, a kábelezéssel, hasonlókkal annál inkább, szóval nem a leghűvösebb házam van. Ettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy a kártya hangos. Azért meglehet állapítani. Nem ez az első videokártya ugyanolyan körülmények között. Mások is azt mondják, hogy valamivel talán hangosabb az MSI, mint az Asus, illetve a a Giga, de cserébe nagyon jól hűt. Összehasonlító videót is láttam már régebben róla, de azt most nem találom.
-
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Giga GTX560 Ti-t.
A kártya hozza a teljesítményt amit elvárok tőle, halk, hűvös. Viszont terhelés alatt cicereg, főleg nagy FPS számnál. Ez probléma, vagy normális jelenség? Valahogy lehet orvosolni?
Corsair CX500-as tápom van hozzá, elvileg elégnek kéne lennie. 1 db 12V-os ága van ami 408W-ra képes. -
G3R!94
aktív tag
Értem. Szerinted ezt garanciában kicserélik?
-
G3R!94
aktív tag
Egy próbát megér, köszi a segítséget!
-
kranazoli
senior tag
Köszönöm!
Pörfekt, GTX-ek is ciripelnek?! Ez az ATI-kra jellemző inkább és abból is a 4xxx-es szériára. Nem kötekedés képp írom, de eddig nem nagyon tudom 1etlen GTX560Ti-re sem azt mondani, hogy a gyárból úgy jönne ki, hogy ne lenne vmi gigszer vele...
- Giga OC; SOC-ról azt írtátok, hogy nagyon bizonytalan;
- Asus-okat rögtön VBIOS flash-elni kell;
- MSI OC nonref hűtője hangosabb, mint a riválisoké
- EVGA meg fűt.
- Giga 560Ti ciripel terhelés alattEgyre jobb... Tulajdonképp létezik hibátlan GTX560Ti kártya?!
PS:
Azért ennyire siralmas helyzetre nem számítottam... És az 570-eseket még különösebben el sem kezdtem nézegetni....
Most olyan AMD-m van, ami látható a szignómban:
- nem fűt;
- jól hűt;
- nem ciripel;
- és terhelés alatt is nagyon light-os a hangja;
- teljesen stabil;
- stb....Az ok, amiért nV kártyákat nézegetek, mert nem kevés kívánni valót hagy maga után a driver és soha nem volt még nV kártyám.
Ill. kíváncsi lennék van-é vmi abban a hipotézisben, hogy Intel+nV és AMD+Radeon a jó párosítások.
[ Szerkesztve ]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3659 üzenetére
Az Asus GTX 560 Ti kártyákkal semmi gond nem volt még.
Ha alapból zavar terhelésen a hangja akkor frissítheted a biost de ez nem hiba szerintem, az MSI Afterburner progival olyanra állítod be a ventilátor fordulatot amilyenre csak akarod. 8 fokozatba tudod állítani ahogy neked megfelel. Nálam terhelésen teljesen néma játékok alatt és 65 fok fölé nem megy.[ Szerkesztve ]
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
-
kranazoli
senior tag
válasz cimabue #3661 üzenetére
A picit stanilabb driver-ről eddig azt hallottam, hogy legalább az baba.
Még nem döntöttem el 100%, hogy cserélek/váltok (elkezdtem körbenézni nV téren, ennyi). Sajnos Radeon driver-ek bug-osak. nV driver-ekről csak jót hallottam idáig - vagy ez sem igaz így teljes mértékben?!Elég sok játékban van microlag-om, melyet sehogy sem sikerült megoldanom. Mikroszaggatás topic-ban is elég sok Radeon tulaj van, állítólag Intel+nV jobb pár mint az Intel+Radeon.
Azért annak a +1-2FPS-nek többnek kellene lennie. Ui. 560Ti kb. 5870 és az 5870 azért erősebb mint az 5850-es.
Ha váltani fogok, akkor több mint vszínű nV lesz és nem 6950.
Asus 560Ti tűnik eddig a legjobbnak az 560Ti-k közül. Nézegetek már 570-es karikat is, de abba még nem sok időt feccöltem. Nemrég kezdtem olvasgatni az 570, 580 topic-ot.
AMD oldalon 1xerűen elegem lett abból, hogy miket össze nem képesek szerencsétlenkedni a catalyst-al.
Pedig a vasak nagyon babák lennének.
-
lvnt
őstag
válasz kranazoli #3662 üzenetére
Én is 5850-ről váltottam pont hasonló okok miatt. Igaz, én főleg azért kényszerültem rá, mert az Ati tudott arról a hibáról, hogy ha két megjelenítőt kötsz a kártyára, villódzik a kép a powerplay miatt, de ennek ellenére nem foglalkoztak vele, és nem tették kikapcsolhatóvá az energiagazdálkodást. Minden bekapcsolás után egy 3rd party szoftverrel kellett állítanom az órajeleket. Nevetséges, hogy ennyire leszarják a vevőket. Én meg köszöntem szépen, és váltottam. Az 560 Ti eddig tökéletes, sok mindennek kell történnie, hogy visszatérjek majd egyszer.
-
kranazoli
senior tag
Hát jahhh.
1ébként teljesítményben is jobb vmivel a GTX560Ti, mint az 5850-es volt?!
Nem vagyok se Radeon rajongó, se nV ellenes. Nyilván mind2 oldalnak megvannak a Maga pro és kontrái... AMD-nél nagyon jók a vasak, de bug-osak a driver-ek. nV-nél eddig(!) az látszik, hogy több a problémás vas (legalábbis GTX560Ti fronton) de remélem a driver jobb...
A nyugalom mindent megér.
[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
THX!
Ok-Ok értem Én no-offense...
Csak ha majd váltok, akkor szeretném a legjobbat már amennyire lehet...Nekem a halk hűtő az igazán jó fícsör.
Bár gondolom azért MSI-é sem turbina, csak nagyobb a légzaj, ennyi... Asus meg lehet azért halkabb VBIOS flash után, mert engedi jobban melegedni a kártyát és csak magasabb GPU/VRAM hőfoknál kapcsolna magasabb fordulatra. De ez csak tipp!
Ui.:
Az a szitu, hogy elég sokat játszom NEM akciódús game-ekkel (pl.: stratégia, stb...) ahol nincs állandóan max. hangerő és néha nagyon illúzió romboló tud lenni a hangos VGA. A fülest meg nem tudom elviselni, főleg nyáron nem, amikor ráizzad az ember agyára a kánikulában...
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
válasz kranazoli #3666 üzenetére
Persze, mindenki halk hűtést szeretne, én is. Csak azt akartam mondani, hogy ez egy tulajdonság. Egyébként azért annyira nem hangos a cucc, de az biztos, hogy az Asus kártyával is ugyanolyan jól jársz. Vedd azt, amelyik szimpatikusabb. Ahogy már írták is itt neked korábban, Afterburnerben simán állíthatod, hogy mekkora legyen a fordulatszám.
-
kranazoli
senior tag
Egyelőre ez a kettő tűnik jónak:
Vagyis vagy az MSI; vagy Asus nonref példányok. btw: MSI-ből ez OC-s példány, létezik ebből nem OC verzió is, de ezzel a hűtővel?!
Asus-ból ugyebár pörfekt a GTX 560 Ti Top, de nem ragaszkodom OC-s kártyához. Asus-nak van 560Ti sima, nonref, MSI-t mintha nem láttam volna... (igaz, csak Ipon-t nézegettem, vagy PH aprókat)
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3668 üzenetére
Itt van Asus GTX 560Ti és MSI GTX 560Ti is de ez is OC verzió igaz nincsen agyon húzva csak 880MHz-en üzemel a GPU 830 helyett.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz kranazoli #3659 üzenetére
Szia.
Nekem Gigabyte 560TI OC kártyám van és eddig ( kopp kopp ) semmi gond nincs vele. Sem cirip sem más. HD5850-ről váltottam és megérte azt kell,hogy mondjam. Nem melegszik annyira és sokkal halkabb és 15-20 százalékkal gyorsabb.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Viper26
nagyúr
Nektek elő szokott fordulni, hogy nem veszi vissza az órajelet miután kiléptek egy játékból?Ugyanúgy 900/2000-en teker...
S23 | Garmin epix™ Pro
-
kranazoli
senior tag
Persze, épp ezért kérdeztem, hogy van-é belőle alap, ugyanis nem ragaszkodom az OC-hoz. Nekem fontosabb az, hogy legyen halk és hűvös. Radeon OC kártyám is csak rövid ideig volt. +50Mhz-ek szinte semmit sem jelentenek, viszont +10k min. az árkülönbség. FPS-ben ezeket érzékelni nem lehet, csak az extrém tuning-ot, de ott már megjön a VGA-k hangja, jobban melegednek, és instabilabb működés, ...
Gabesz: Köszi a link-et!
SirKero: Na, úgy látom azért vannak itt akik közel azonos Radeon-ról váltottak GTX560Ti-re.
PS:
1ébként driver-ek milyenek?! Vmi elfogultság mentes(!) kommentet kérnék.
Valóban babák?!AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
dag
tag
Gigabyte GTX560Ti SOC:
Van egy olyan problémám Win7 alatt, hogy akkor is leszabályozza a kártya gpu-ját, memóriáját miközben nem is kéne. Ez akkor fordul elő, ha kisebb felbontásban ablakba kezdek futtatni egy gamet (pl. counter-strike) akkor egy darabig megy alap frekin, de pár mp. után visszaveszi a gpu-t 300Mhz környékére és a játék teljesen beakad. Próbáltam OC guru-ba manuálisra tettem, akkor is visszaveszi. Ha full képernyőben futtatom akkor nincs gond, teljes sebességen üzemel. Szóval nekem valami olyasmi kellene ahol be lehet állítnai, hogy a rendes órajeleken menjen és ne vegye vissza auto. Az OC guru-ban nem lehet ezt beállítani.
Valakinek valami ötlete?
-
kranazoli
senior tag
Fijjugok!
Megrendeltem a következő kártyát:
[Asus ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5
nVidia,1GB,DDR5,PCIE,2xDVI,1xHDMI,SLI,GPU:900MHz,RAM:4200MHz,256bit,Aktív hûtés,D-SUB adapter] bruttó: 57480 FtThis is vundersőn?!?!
Nem frissítették a webshop árat, így még ezen az áron kapom meg, bár az új ára 60k fölött lenne.
No, akkor erre melyik VBIOS-t is köll majd földobni fijjugok?!
Jahhh, meg honnan kell letölteni nV-hez friss driver-t, melyiket kell leszedni?!Windows 7 x64
PS: Ofkórz mielőtt átveszem megnézem, hogy valóban Ti és Top kártya-é!
[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz kranazoli #3678 üzenetére
Üdv a klubban (bár én már átmentem a GTX570 tulajok táborába).
Jól jártál vele ennyiért, pláne ha Top és Ti is egyben, de szerintem ilyen áron biztosan az lesz.Itt van a legfrissebb driver.
Innen meg a 2011.02.25.-ei BIOS-t kell letöltened, de csak akkor, ha zavar a venti hangja terhelés alatt.Használd egészséggel!
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
kranazoli
senior tag
Kössz!
De majd csak holnap leszek az, azonban a gépbe csak este tudom bepakolni a cuccost...Érdekes, ha jól nézem ez a Top Ti kezdetben 925Mhz-es volt...
THX! A link-eket is!
VBIOS-t majd csak akkor flash-elek, ha hangosnak vélem terhelés mellett a ventiket.
PS: Már fel is nyomták a VGA árát 62ezerre. De most beszéltem Velük újra és Én még 57-ért kapom meg. (szerencse, hogy elírták a webshop-jukban)
btw: nV driver-ek milyen gyakran jelennek meg?!
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Van akinek van olyan fostalicska hibája az új driver óta, hogy pl COD6-nál ha célzok távolra akkor leesik az fps 1/10-re? Már a tököm kezd kilenni ezekkel a szar bugokkal! Jah és hiába teszem vissza a régit ua. a hiba előjön!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
kranazoli
senior tag
válasz Gabesz144 #3682 üzenetére
Gabesz, Neked Asus-od van.
Ill. sokat segéltél. Figyuka, akkor faint-os az a lenti 560 Ti Top, amit rendeltem?!AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
válasz Gabesz144 #3684 üzenetére
Ok!
Rákerestem a topic-ban erre a típusra és korábban olvastam az 1ik hsz-ed, melyben a felől érdeklődtél, hogy az Asus GTX560 Ti-re be lehet-é lőni a Top órajeleit. Próbáltad?!
Azért döntöttem a Top modell mellett, mert időközben sok tesztet elolvastam (Review tesztek) és csak jókat írtak róla (kivétel az ára).
De, mivel az 560Ti modell lett volna 55, ezt pedig egy webshop elírás miatt 57-ért árulták, így mivel Én azon az áron rendeltem meg, annyit is kell majd fizetnem. (utána rögtön korrigálták az oldalon és már 62k az ára)
Erre a Fan Noise VBIOS szükségességére kíváncsi leszek, mert szinte mind1ik teszt azt írja, hogy halk hűtő. A lenti vidiben is azt mondja az arc, miközben full load-al megy a Unigine, hogy halk a venti profil, szal nem egészen értem, hogy akkor most mire is ez a VBIOS Fan Noise dolog...
Pl.:
Pros:
+ Very quiet cooling system with performance-oriented fan profileCons:
- Hot air from GPU cooler stays inside case
- DirectCU II cooler's performance was way below expectationsEz idézet egy teszt végéről. Azt írják, hogy halk... Remélem holnap este már okosabb leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3685 üzenetére
Kipróbáltam a 900MHz-es órajelen a kártyám és simán hiba nélkül ment vele 1 hétig, aztán megnéztem 950MHz-en ami a Giga SOC órajele ezt is simán bírta aztán 980MHz is ment de itt már nem volt stabil a kártya 965MHz-en viszont atom stabil de bőven elvagyok a 830MHz-el is még egy ideig.
Szeretem tudni hogy mennyi tartalék van a kártyába ha később szükség lenne rá akkor tudom hogy meddig bírja . Elég jó áron vetted akkor a kártyát és szerencséd is volt[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz Gabesz144 #3686 üzenetére
Nice! Jahhh, nagyon mákom volt. Fel is hívtam Őket, hogy valóban erről a Ti Top-ról van-é szó. Ők is benézték a dolgot és rosszul árazták be. Aztán direkt leegyeztettem Velük telefonon az órajelek és minden részletet, ill. holnap is megnézem, hogy valóban Top Ti legyen amit elhozok.
Amit még nem teljesen értek, hogy itt a VBIOS flash az egy EXE fájl (közben azt olvastam, ha vkinek nem megy fel vmelyik az azért van, mert más példányra készült - eltérő órajel, stb... hiába van ott a típus), hogy hogyan lehet nV karit DOS módban flash-elni?!
Arra gondolok, hogy Radeon-nál is előfordult Velem, hogy rossz BIOS-t flash-eltem rá, azonban mivel ott DOS módban kellett, PCI-os VGA betesz; arról boot-olok és vissza flash-elem a jó BIOS-t. (arra az esetre gondolok, ha el sem indul pl. a VGA)
Biztos lehet itt is flash-elni DOS módban is (TechpowerUp katalógusban lévő VBIOS-okra gondolok) csak azt nem tudom, hogy nV-nél mely alkalmazással kell?!
Ebben tudtok segélni?!
Van egy boot pendrive-om és azon vannak az ilyen utility-k.
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3687 üzenetére
Igen a VBIOS flash egy EXE fájl. Eleven82 fórumtársnak volt TOP verziós GTX 560-as kártyája és ő az Asus honlapról a 2011.02.25-ös biost szedte le ezzel jónak kell lennie.
Azt sajnos nem tudom hogy DOS módba hogyan lehet frissíteni Nv kártyát,vagy hogy lehet e.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #3678 üzenetére
No, megvan a jószág.
Hát fijjugok nem biztos, hogy Én meg fogom tartani ezt az Asus 560Ti Top kártyát.
Rátettem a Fan Noise fedőnevű VBIOS-t is, game közben 1értelműen hangosabb mint a Radeon de tűrhető. Ha jól emléxem 80 fok fölé nem ment a GPU, de hangosabb a venti, mint a Radeon kártyámon.Unigine Heaven alatt is elfogadható a hangja, de itt is hangosabb mint a Radeon. Bár még ezt is el lehet viselni. (de hozzá kell tenni, hogy nincs nyári kánikula!!!)
Viszont FurMark Stability tesztet nagyon nem szereti. Szerintem az első 1-2 percben eléri a GPU a 90 fokot és még a fölött... Ha fölé ér, akkor rányomja csutkán a ventiket és úgy is marad. Először azt hittem, hogy kifeküdt a kártya.
De direkt tesztelem így is, ui. 3 nap a cseregarancia ha hibás a termék.
Nem akad ki csak maxon tolja a ventiket, majd amikor visszaesik 90 fok alá, akkor visszaáll és ez folytatódik. Tudom, hogy játékok alatt nem nagyon lesz 90 fokos a kártya, de ez egy pöttyet aggasztó...
Csináltam azt is, hogy MSI AB-el visszavettem GTX560Ti órajelekre, ekkor már nincs ennyire gáz Stability tesztben, de így is eléri a 90 fok körüli hőmérsékletet, állítom tovább hagyom és ott is túllépte volna (ezt még megpróbálom majd).
Szóval, egyelőre nem tudom mitévő legyek... Sajnos sok időm nem volt rá. F3AR; Unigine; Furmark (ennyi).
Hát lehetséges, hogy holnap felhívom a boltot mit lehet csinálni?....
Egyelőre megvan Radeon is; GTX is ha lehet cserélni másikra, vagy kisebbre nem tudom, hogy mit is csináljak.
Pedig elől 14cm-es cooler, hátul 12cm-es cooler van a kuckóban.
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #3690 üzenetére
Na, megnéztem a FurMark stability-t 560Ti órajelekkel. Később, de ugyanúgy feltolta max a ventiket, amikor 93 fok lett a GPU.
Ilyenek az nV karik, vagy mi?!
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3691 üzenetére
Ez érdekes nekem max 75-78 fokra melegszik FurMark-al úgy hogy a szobába 25 fok van.
Nekem alapon 14%on forog a venti ami 1260rpm és semmi hang.
30% nál lehet hallani egy kis szélzajt nálam 42 nél már hallani de még ez sem zavaró.
Milyen házad van? Légáramlás gond lehet mivel nem refhűtés van rajta ezért a házba tolja a meleget.[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz Gabesz144 #3692 üzenetére
FurMark Stability tesztel csinálja ezt?! Benchmark résszel nincs probléma, de Én FurMark-ból a Stability tesztet szoktam futtatni, 2x MSAA; Extreme Burning; ... 1920x1080 Fullscreen.
Ilyen kuckóm van: Lancool K1
Elöl 140mm-es, hátul 120mm-es venti dolgozik.
Most futtattam le egy Stalker COP Benchmark-ot és volt ahol elérte a 80 fokot a GPU, de szerintem eddig ez volt a legizzasztóbb benchmark.
Alapon Nekem se hangos, bár nem tudom hol lehetne megnézni mennyin mennek a ventik...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3693 üzenetére
Én is Stability tesztet szoktam használni és nem melegszik max 78 fok.
Az a baj hogyha nem szellőzik a ház rendesen akkor igen hamar befűti a kártya és csak a meleget nyomják vissza a ventik a kártyára. Az MSI Afterburner progi mindent kiír. Min hőfok max hőfok min fordulat max fordulat.[ Szerkesztve ]
-
kranazoli
senior tag
válasz kranazoli #3693 üzenetére
Radeon-om is nonref volt, ott nem volt ilyen "probléma".
Gabesz, Neked milyen a kuckód?!
-
kranazoli
senior tag
válasz Gabesz144 #3697 üzenetére
Hát nagyon nem tudom, hogy mi a rákot is csináljak. Egyelőre házat biztos nem fogok cserélni.
1.) Lehet megtartom így;
2.) Megkérdem holnap bé lehet-e cserélni vmi másra (akkor legyen pl. ref. EVGA passz)
3.) Becserélni olyan Radeon 6950-re, melyről jókat hallottam
4.) Ha megtartom és nem válik be, akkor eladom;I don't know...
De mintha azt írtátok volna, hogy ez a leghalkabb hűtés, nem?!
GTX570 ref- példányok is így melegszenek és ennyire hangosak, vagy 560Ti ref-ek?!Most lekaptam a ház oldallapját, megnézem így mit produkál, vagy nem produkál.
PS:
Csak, ami érdekes, hogy Radeon-om sem ref. kártya, de az se nem melegszik ennyire, se nem hangos ennyire, ... Pedig az sem olyan, amelyik kifelé fújná a meleg levegőt ezért nem értem a szitut...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz144
senior tag
válasz kranazoli #3698 üzenetére
Az Asus 560Ti- nél a Gigabyt halkabb de nagyon picivel a többi mind hangosabb.
A GTX 560Ti ref lehet valamivel halkabb lesz de nem biztos viszont melegebb lesz az tuti.
Haveromnak egy GTX 580-as kártyája van sikít mint állat FurMark alatt és játékoknál is hangos. GTX 570 ről kérdezd Eleven82 fórumtársat neki most az van.Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
cimabue
tag
válasz kranazoli #3695 üzenetére
Egy jó szellőzésű ház jelent mondjuk 5 fokot... Gabesz adataihoz képest még így is nagyok a különbségek. (Gabesz, ugye nem vagy nagyothalló? Bocs ezt nem tudtam kihagyni ) Zoli téged pedig jobban kellett volna pofozzalak, és akkor kisebbet csalódtál volna, valahogy éreztem hogy ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest