Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
válasz #81556480 #18250 üzenetére
jó lenne a teszt, meg 1280x1024-be is, ha lehet mert ha 4maggal jobb értékeket hoz ugyanolyan felbontáson, akkor lecserélem én is, de amúgy nem.
FPS érték elég, egy min-max-avg nekem elégGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
djrobaa
aktív tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz pmheros #18246 üzenetére
Nem látszik a kép.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #18253 üzenetére
jobb klikk-url masolasa-megnyitod uj lapon
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pockhome #18254 üzenetére
Explorerbe másolva jó volt, Firefox valamiért nem akarta megmutatni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pockhome
senior tag
válasz Bjørgersson #18255 üzenetére
ez gyenge kifogas...te amator
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Redneck
nagyúr
válasz pockhome #18251 üzenetére
Nekem Phenom II X4 545 helyett lett 965... Ég és Föld. Persze azokban a programokban amik ki is használják.
545-öm 3 helyett 3,6Ghz-et ment stabilan.
Szerk:
Azért egy Phenom 2 X4, FX-6300, FX-8150, FX-8350 tesztet megnéznék. Játékokkal együtt természetesen. Bár sokat nem fizetnék egy esetleges váltásnál. Ha meg dönteni kell inkább 8 mag mint 6
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz #81556480 #18259 üzenetére
Most még... Értem én ezt az általános "nem használják még ki" szöveget amit már milliószor olvastam millió helyen. Annó a 4 maggal is ez volt meg a GPU 512MB/1GB RAM-mal. A saját káromon tudom hogy mindig a nagyobbat kell venni. Így megspórol az ember egy idegeskedést. Anno megvettem az X2 545-öt 4GB HyperX DDR2-vel és HD 4850 512-vel, merthogy úgy sem fullHD a monitorom. Először a kártya memóriája volt kevés, majd a 2 mag...
Mikor már X4 965 és GTX 460 volt, akkor kevés lett a 4GB HyperX. Hát a kurvaanyjukat! Ahogy lesz normális szimpatikus next-gen konzol, veszek egyet az tuti. F*szom fogja ezt csinálni tovább. A játékok közben nem lettek számottevően szebbek. Pl UE 3.0-hoz régebben elég volt a fenti konfig, most meg az újabb kell.
A "PC-n sok a kalóz" című szart is unom már rohadtul. Én sorba veszem a játékokat amik érdekelnek... Lehet nem 10-ért csak 1-4 pénzért amikor már nem túl újak, de megveszem. Konzolos ismerősem 500Ft-ot nem költöttek még eredeti játékra.LaciCRM:
Maradjunk annyiban, a jövőre nézve jó ha minél több magod, RAM-od és VGA-d van. Ha a PS4 8 vagy 16 mag, 8GB GDDR5 DX11, akkor egy PS4 játékhoz PC-n kell majd 16 de inkább 32 mag 16/32 GB RAM és 4GB RAMos DX 12-es minimum x60-x80 nV kártya, vagy x850-x870-es AMD. De persze majd laggol néha, meg nem lesz support, mert PC-n úgyis letöltik.Kedves kiadók/hardvergyártók!
Ez a ti hibátok, ti programoztattok direkt szarul. Dögöljetek meg a profitból, mondjuk egy magánrepülőgép-balesetben!
Puszi: Jay és Néma BobPlay Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
törölt tag
válasz Redneck #18260 üzenetére
Jól beszélsz, én a 6magos helyett szintén 6 magost akartam, csak véletlenül lett ez belőle.
Viszont ugy 3 éve 4 mag a legkifizetődőbb. Pl hiába a 6os ha csak 10550T, ami elég gyengusz.
egy 965 ár érték arányba egész jó. És még egy darabig elég lesz a 4 mag ami azt jelenti kb 6 évig el lehet/lehetett vele lenni, vagy tovább is.
Viszont 1100T ( amit én akarok ) hiába 6magos egy 4es i7 agyonveri de még i5 is. Még is nekem az kell.
Persze mindig a nagyobbat kell veni de vedd figyelembe hogy amikor 512 vram volt az átlag elfogadott akkor a 2 giga elérhetetlen áron volt, most meg már nem. Megvehetted volna akkor is, de jobban megéri most.Hasonlít a konfigunk. Én teljesen jól elvagyok vele. És kb 2 éve.
igaz 1680x1050-es a monitorom. egy 560Tivel bőven kiegyeznék.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz #81556480 #18261 üzenetére
Mikor 512 volt, akkor is lehetett volna 2GB csak köcsögök és el kell adni a technológia összes lépcsőjét. Hát adják el akinek akarják, nem fogok 2 évente gépet venni. Ahhoz hogy a DX9 portos játék DX 11-en szenvedjen egy új kártyával. 5750-esen elindul a Crysis 3, de egy 4890/GTX 280 kártyán nem. Vicc.
Azt néztem ha i5-öt akarnék 200-ból kijönne egy gép 8GB RAM-mal és 2GB-os GTX 660-nal, de SSD még mindig nincs benne, pláne nem értelmes méretű. Ez 2013 Q1 vége. SSD-vel 250. 1 vagy max 1,5 év múlva mikor már pörög a nextgen játékipar, ez tuti gyenge lesz. Ne legyen igazam.
Szerk:
Amúgy tökmind1. Ha van is egy pöpec konfig, majd szépen az újabb driverekkel és programokban visszaveszik a teljesítményét hogy vegyél újat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Véget is ért az SLi építés amibe belekezdtem
Az ASUS kártya nem javítható, GPu hibás, el is adom a GW-t pedig 560TI re cserélem. Közben meglett az SLI-s am3 alaplap, így lehet hogy majd ha lesz egy kis pénz 560 SLI-t építek nagyobb táppal, de az még pár hónappal és fizetéssel odébb van..
-
Redneck
nagyúr
Csak nem szeretem ha hülyének néznek. Ha veszel egy új autót 2000 köbcentis motorral ami tud mondjuk 180 lóerőt és 320Nm nyomatékot (csak hasraütöttem) és 1 vagy 2 év után a gyári kötelező szervizre elviszed és visszaveszik szoftverből a teljesítményét 160 lóerőre/260Nm-re akkor te elégedett vásárló leszel? Vagy eladod, buksz rajta egy csomót és veszel egy másikat amivel ugyanígy megsz*patnak?
De ha te akarod vegyél minden évben másik kártyát, miközben semmi nem változott csak szoftveresen szívatnak... Sőt, örülj is neki mekkora innováció vesz körül az IT világban. Tudatos vásárlónak tartom magam, nem sírok, de elégedetlen vagyok mert hülyének akarnak nézni. Mivel akarok játszani (nyugodtan, nem idegeskedve) ezért veszek egy next gen konzolt, gép meg marad stúdiózni. PC játékipart tudatosan nyírják ki, azért meg nem veszek 60-100 között VGA-t hogy 1 vagy 1,5 év múlva lebutítsák vagy cserélni kelljen. VICC.
Ezért írtam pár céget amelyek rendesen dolgoznak és nem nyilatkozzák minden héten hogy "jajj mert a csúnya kalózok"! Bár a Codemasters is átment gagyiba sajnos
-
Bull1
aktív tag
-
Redneck
nagyúr
Igaziból nem a fejlesztőkkel és programozókkal van baj, hanem a marketinggépezetet toló kiadóval. A játékostársadalom igénytelensége pedig elszomorító. Amúgy meg értem, mindenkinek másak az igényei. Nem is várom el hogy egy 30-40 rugós kártyán maxon menjen minden. De hogy lowon se lehet 60 fps-t kisajtolni az elszomorító!
-
törölt tag
Hány éves egy GTX 460? mert én még mindig el tudok vele játszani! éS vannak plusz lehetőségeim amik a konzolosoknak nincs.
-
Gyurma23
aktív tag
Én pedig azt mondom hogy ha valaki csinál egy gtx 460 SLI-rendszert még mindig bőven tökéletes persze ha a lapja támogatja és a procija ki is tekeri...... Én jelenleg pont ezen agyalok, vagy 580-on.,,,,
-
Freiherr
őstag
válasz Gyurma23 #18272 üzenetére
Az a baj vele,hogy hiába lenne meg a kraft,ha az 1giga vram pik-pak elfogy FHD-ben,mert ugye azok nem adódnak össze.2db 2gigás jó lenne,de az meg anyagilag bukó,nem egyszerű ez sem.Én azt mondom,ha nincs csúcskártyád,ahonnan már nincs hova feljebb lépni,akkor az sli felejtős,jobban jár az ember,ha elpasszolja és vesz egy erősebb kártyát feleannyi fogyasztással,mint az sli.
XXX
-
törölt tag
válasz Redneck #18276 üzenetére
én 20ért vettem már 1gb 460-at volt már nekem vagy 5 de cserélgetem össze vissza. Most viszont eladom. Elégvót jóvót
2gb verzió nem annyira drasztikusan drágább. Mindig van fent Gainward 460 gs 2gb . Ilyen volt nekem is.
1-nek nincs sok értelme ugyanis ahová már kevés az 1 giga oda maga a kártya is kevés tehát ilyeneket SLIben érné meg használni. -
LLD
aktív tag
Az a nagy baj,hogy kezd kevés lenni a kártya!És nem nagyon van alternatíva helyette nvidia oldalon csak drágáééé!! sli bődületesen energia éhes!!nem puha
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Redneck
nagyúr
válasz Storms #18279 üzenetére
A kérdésedre sajna nem tudok válaszolni, csak a legújabb 3Dmark-kal mértem, de szerintem húzhatsz még rajta. Nekem és tálusznak MSI 460SE van, alap feszültséggel megy 800/2000 kicsit feszelve 850-900 között a vége.
OFF:
Milyen beállításokkal megy 4,2Ghz-en a procid, és hány fokod TX3-mal?[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Tomb Raiderben ha bekapcsoljátok a TressFX funkciót (aprólékosan kidolgozott hajanimáció) akkor nektek is totál leesik az fps? Mondjuk nem akarom bekapcsolni, mert gondoltam hogy ez lesz... AMD effekt, nvidián nem megy kb. Értelme mondjuk nem sok, ha erőforrást 2x annyit kér AMD kártyák esetén is :S
-
Redneck
nagyúr
Felesleges feature ha nem tudja ugyanazt a sebességet amit alapból vagy mondjuk a 85%-át. A tesszellációval se lett szebb a játék nálam számottevően, ki is kapcsoltam. Ultrán van és visszabutítottam pár dolgot. Tessellation és Tress FX OFF, DoF High. Nagyon szépen megy
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Redneck #18285 üzenetére
Felesleges feature ha nem tudja ugyanazt a sebességet amit alapból vagy mondjuk a 85%-át.
sorry, de ez egy teljesen fals mondás. az effektek hozzáadott értéke nem a teljesítményigényük alapján mérhető.
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
törölt tag
460Se kártyát valaki tuningolt már? milyen szintre lehet húzni? lehet egyáltalán? mondjuk simam 460 szintet tudhatja ?
-
Lui76
őstag
válasz #81556480 #18287 üzenetére
Itt van többünknek is SE kártyája én játékra ha kell gpu 800 mem 2000 beállításokkal alap fesz. mellett használom .
Ezt is csak egy online játéknál (Mechwarrior online) ott 40-45 helyett 55-60 így az FPS-em.
Egyébként alapon fut mindig.Igaz csak 1650x1080-as monitorom van.www.kezmuveskeramia.hu
-
Gyurma23
aktív tag
msi afterburner abban betudsz állitani mindent! [link]
-
törölt tag
Nagyon jó!
eltűntek a GTAIV ből a microlaggok, CPut feltoltam 4.1ghz-re 55fps körül pengetek most.
-
Deadpapa
aktív tag
Van egy giga OC 460 asom.775 ös lappal vagyok 4 gb ram.Milyen proci tudja kihajtani normálisan a VGA-t?Most egy E7500 ketyeg 3400 MHZ en
-
echterion
nagyúr
válasz Deadpapa #18297 üzenetére
Hát, én 775-ös procit nem vennék már. Aprón is irreálisan magas az ára és egy alapfeszen húzott i3 530-as is lekörözi őket a játékokban, ami 13-15 között megy aprón.
De ha ragaszkodsz a 775-höz, akor a Q9xxx-es szériából válassz, a q6xxx-os vagy a Q8xxx-as már kevés ide.[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Kovetkezo kerdessel fordulnek hozzatok:Adott Giga oc kari.
Tegnap elott es tegnap is ketszer fordult olyan elo h kimerevedet a kep jatek kozben es mozdulni se mozdult semmi.
Tegnap sikerult meg windowsba visszalepnem.
Nezegettem a kartya hofokat es 90% venti mellet 68-70fok korul mozgot.
Ez normalis?Msi afterburnerrel allitottam eddig a venti szabalyzast.
De amelett tobbszor is 73-74 fok kornyeken volt.Felek h elmelegedet a kari. Mennyi a normal mukodesi homerseglete a karinak?
A gyari venti szabalyzasa milyen a kartyanak?
Afterburner elott az evga programjat hasznaltam.
Van a gepbe egy 9800 gtx. Evga progijaba kulon lehetet fan settinget alitami, az msibe nem.
Neztem a giga programjat, az egyaltalan fel se ismeri a 9800gtx-et.Tudtok esetleg valami masik progit venti szabalyzasra? Esetleg olyan ami egyutt mukodik a g510 lcd kijelzojevel!
Segitseget elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest