Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz JóGeri. #18643 üzenetére
Állíts mindent ultrára és nem lesz proci limited.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Nem régen írtam hogy húzva lett egy Gigabyte GTX460 OC (msi afterburnerel) sikerült is szép eredményt elérni gyári 715/1800-ról 780/2000-re lett húzva és amikor ezen az órajele jól lefutott a valley akkor húztuk még tovább akkor már voltak érdekes dolgok a képernyőn ezért vissza lett véve 780/2000 maradt de pár óra múlva már ott is befagyott a gép meg a kurzor más szinű volt meg ezek... és már alapórajelen is csinálja
Szerintetek mitől lehet?
Ha törlöm a programot megoldja? -
Redneck
nagyúr
Milyen driver van fönt hozzá? Azért ez érdekes, a húzás után kezdte el csinálni, hiába vetted vissza, megmaradt a jelenség. MSI AB egy nagyon jó program, nem hiszem hogy az okozná. Esetleg lehet olyan hogy elszáll valami kis szar az áramkörben és az okozza? Egy kondi/ellenállás vagy feszültségszabályozó? Kuru szerinted ez előfordulhat?
Azonnali VGA-s kérdések fórumában írd le a sztoridat, ott vannak a nagy guruk!
Szerk:
Már csak azért is érdekes mert a 460-asok simán mennek 800/2000 beállításon de sok 850-ig húzható plusz fesz nélkül. 900-hoz már kell neki adni azért.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
tálusz
tag
válasz Lavidaloka #18661 üzenetére
Kár erőlködnöd nem fog összejönni, sőt még más gyártó 460-s bios-át sem tudod ráflashelni. Próbáltam
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
tálusz
tag
válasz Lavidaloka #18663 üzenetére
Inkább a gpu-nak maximum adható feszt told ki(1.212v) és tépd meg afterburnerrel!
"Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
-
bmwcrash
csendes tag
Üdv!
Az lenne a problémám hogy letöltöttem a 320.18-as driver-t és az első uújraindításig vagy újrabekapcsolásig hibátlan, de utána elkezd szaggatni, ezért visszatettem a 314.07-es driver-t (ami eddig is volt a gépemen) de mostmár az is elkezd szaggatni az újraindítások után. Ha letiltom a windows frissítéseket a 320-as is hibátlanul működik gép restart után is. Mit lehetne tenni hogy a frissítések letiltása nélkül is rendesen üzemeljen? -
bmwcrash
csendes tag
Értem, kösznöm!
-
Gyurma23
aktív tag
Igen váltottam és sajnos most adtam el a karit is jó párositás nagyon de áttérek amd-s vonalra mivel én olyan játékokkal játszom amik radeonra lettek optimalizálva---- Battlefield
-
scream
veterán
Sziasztok!
Lehet buta kérdés, de GTX 460-hoz lehet kapni passzív hűtést, vagy valami nagyobb bordát amire rá lehet rakni valami halk ventit vagy olyan hűtőt amin halk a venti?
Igazából játéknál úgysem arra figyelek, de ha mondjuk filmezek, vagy netezek, zenét hallgatok, akkor lehet hallani a hűtését (meg a CPU-nak is ...), és szeretném minimálisra csökkenteni a hangját, szerintetek hogy kezdjek neki?
(Vízhűtés nem opció, és annyira nem vagyok eleresztve... )
-
zolee5016
őstag
válasz scream #18676 üzenetére
Accelero S1 mod...és egy halk Swift venti..........problem solved
LINK.........
Á ez az új picasa szopás...nem tudom hogyan linkeljem a képeimet.....nem adja ki a kép linkjétHa meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
tálusz
tag
válasz tálusz #18682 üzenetére
Tegnap már nem volt kedvem írni. Röviden és tömören a gyári hűtőhöz képest fenomenális, max. fordulaton se vészes a hangja, bár ugye ez szubjektív.
Witcher 2-vel játszottam kicsit.
Gyári: 67-72 fok között ugrált a hőmérséklet, 70-80%-os ventifordulat mellett.
AC TT2: a hőfok 49-52 között ugrált, 50-60% közötti fordulaton.Képet majd valamikor csinálok.
-
Redneck
nagyúr
válasz tálusz #18683 üzenetére
Én most vettem meg pár napja de még nem toltam fel, milyen a gém? Mennyin járatod?
Nekem 800/2000 beállítással 31 fokos szobában 59 és 74 fok között volt a plafon játékoktól függően. Általában 62-65 fokon megy, de VGA terhelő játékban 70 fölé is feltekeri.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz tálusz #18685 üzenetére
Érdemes megpróbálnom az alulfeszelést? Nálam 1V-on megy. Az első jobb volt irányítását és fizikáját tekintve. Van ebben pár pálya és a grafikán kicsit javítottak, de amúgy kár érte Nem rossz, de nem ér 40 eurót steamen vagy 9 ezer Ft-ot
-
Redneck
nagyúr
válasz tálusz #18687 üzenetére
Az nem baj ha neked tetszik, de még árkádabb mint az előző és ez nem pozitívum. A törés/fizika mitől jobb szerinted NFS szinten lehet falon közlekedni, a driftelve gyorsabb kanyarbevételt meg hagyjuk. 4-5 ropit megér de annyi a maximum.
-
Redneck
nagyúr
válasz tálusz #18689 üzenetére
Sorry Elnéztem a fórumot! Egy másik topikban az imént a Grid 2 volt emlegetve Elnézésedet kérem, természetesen a Witcher 2 érdekelt. Csak videón láttam eddig, de a héten megvettem steamen csak még nem volt időm rá.
Szerk:
Semmit nem hozott, 0,95V-on nekem kifagy[ Szerkesztve ]
-
tálusz
tag
-
tálusz
tag
válasz scream #18694 üzenetére
A gyári hűtőnél (cyclone) abból a szempontból jobb, hogy inkább csak a szélzajt hallani, 100%-ra húzva se zavart, de ugye ez szubjektív, kinek mi.
Hőfokok terén viszont 15-20 fok javulást mértem."Titeket apátok ATI kártyával vert Abu85 for president pólóban? Vagy mi fáj ennyire?" by nemlehet "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest