Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
én 280-al próbáltam...de iszonyatosan beszaggat a kártya. Kevés neki a kraft. alapon az enyém 1.04et kap loadban meg 1.19et. nem sok,de mégis kell neki az a pluszfesz mert anélkül eléggé halott
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fsb1000
nagyúr
Nyugi... A gigás HUD-os rendszerek igy müxenek.
A feszültség külünbség négyzetével arányos a teljesítmény felvétel változás, és kb a hőtermelés is. Nem hülyeség amit kérdezel...
Csak mindenkinek más a preferenciája...
Van akit nem zavar, hogy netezés közben is 40-60W-ot fogyaszt a karija és a venti meg 40%--on megy. -
Henk
veterán
Ha hangosabban ciripel mint a venti 100%-on az tényleg gáz mert akkor az elviselhetetlen.A venti 60%-on már zavaró.
más: feltettem az új riva-t.Vrm-et továbbra sem monitorozza,de idle a ventit nálam 30%-ra rakta.Ez jó mert máskor is ennyin használta csak most állogatnom sem kell mert ez az alap.A fordulatot ugyanúgy 73 foknál kezdi emelni auto-n.
-
fsb1000
nagyúr
Sok sikert hozzá! (remélem meglesz a csere)
Nem vagyok márkafan, főleg nem Gigabyte, de épp cicergésmentesség miatt választottam, mert más Giga kártyáim is hangtalanok voltak.
Gtx285-nél nagyjából bevált.. csak pálya betöltésnél van egy halk cicere, aztán csönd.
Furmark alatt is csöndben van. -
Rusher
őstag
Megvan a másik kártya mivel nem volt ugyanolyan fajta így XFX lett helyette. Teljesen jó...van egy nagyon pici nagyon halk ilyen elektromos zaj játék közben, de ez nem zavaró tehát ha lehajolok a gép mellé akkor halkan hallani amúgy meg nem...megérte visszavinni a másik ennél sokkal durvább volt az hangosabb volt meg nyöszörgött, prüszkölt úgyhogy örülök, hogy ki lett cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest