- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
De te driver miatti összeomlásról beszélsz. Én meg nem arra gondoltam.
Ha hardveres gond van a VGA-val nem jellemző a kék halál.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Beowulf_78 #2301 üzenetére
Viszont driverből eléggé jellemző ... jó lenne tudni, hogy ténylegesen mit ír ki a gép. Ez sokat segítene.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
cimbi186
aktív tag
[link]
Speciel ez van a vistaban,de volt már olyan is ahol a BCCode:116
(nekem ez tök kinai)Viszont most hagytam abba Crysis-t,úgy 3 órát erölködtem vele,árnyékok kivételével minden maxon,8AA és semmi kék halál meg ilyenek,mégcsak megse röccent!
Úgyhogy tök tanácstalan vok,hogy egy jóval gyengébb gépigényű game-ben meg elszáll[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
-
ImI87
őstag
Na mi van itt mostanság? Alig van hsz, még hétvégén is........
Érthető, hogy a válság idején az emberek nem tucatszám veszik a 100K-s cuccokat, de azért elég kihalt lett a topik.A héten elvileg jön a Backplate a GTX295-ömhöz. Majd teszek fel képeket, meg beszámolok, hogy megérte-e a qrva sok pénzt.
-
westlake
félisten
en azt nem ertem, hogy miert egy szakmai topikban kell kitargyalni, hogy ki mennyire megbizhato elado? eleve hogy kerul egy aprohirdetes ebbe a topikba?
egyebkent en irnek mindenfele jokat, ha nem sikerul kivegeznem szegeny evga-t nem baj, majd jon a kovetkezo
a backplate-rol meg annyit tudok mondani latatlanba, hogy szerintem nem eri meg az arat.. lehet, hogy terhelve a magok kb. 10 fokkal alacsonyabb homersekleten uzemelnek, de ez nem sokat szamit.. maximum akkor, ha az ember feszt emel, es fontos az a 10 fok kulonbseg..[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
fsb1000
nagyúr
válasz DigitXT #2312 üzenetére
Jogos.
Én elégedet vagyok a 285-össel.Mit is írjak???
Felraktam ismét a COD UO-t. Talán 2 év után.
Az egy dolog, hogy jó vele játszani, meg nem lehet 16:9 "nativ" felbontást választani, de kb 0%-val terheli a GPU-t (venti alapjáraton) és vRAM-ból is csak 100K körül eszik.És élvezhetőbb multiban, mint ezek az új flinc-flanc progik.
Az fpst-t meg sem néztem, 1600x1200-ban....Asszem egy Wolfot is meg kéne próbáljak....
Vagy a világ legnépszerübb és legtöbbet játszott progiját: Passziánsz!!! -
Beowulf_78
addikt
válasz fsb1000 #2313 üzenetére
Jön majd nemsokára a Wolf 2... Remélem legalább annyira élvezetes lesz mint az 1.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
schwartz
addikt
Cryostasis-ben eszlelt mar valaki ehhez hasonlot? (kis kockak a teljes kepernyon). ForceWare 182.06, Vista64, GTX285. In game grafikai beallitasok maximumon.
Tuning nelkul, sot felere csokkentett orajeleken is jellemzo. Akkor valik lathetova ha teljesen rakozelitek a targyakhoz.
(mas jatekokban nem eszleltem ezt a jelenseget)[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Beowulf_78
addikt
válasz schwartz #2315 üzenetére
Nekem nem volt ilyen, pedig én is 182.06-ot használok. Tuningolva használod a kártyát?
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
schwartz
addikt
válasz Beowulf_78 #2316 üzenetére
Tuningtol fuggetlenul igy megy. (alapon es kb. felere csokkentett orajeleken is ilyen)
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Beowulf_78
addikt
válasz schwartz #2317 üzenetére
Arra gondolok hogy azért csak itt jön elő a probléma, mert ez a játék még a Crysis-nál is jobban izzasztja a VGA-t. Hőfokokat néztél?
-
schwartz
addikt
válasz Beowulf_78 #2318 üzenetére
Mar rogton az elejen jelentkezik, ahogy betoltom a jatekot. Hofokokat nem neztem, de csokkentett orajellel is ez lenne a gond?
If he dies, he dies.
-
schwartz
addikt
válasz Beowulf_78 #2318 üzenetére
Most neztem es 77 fokos a GPU Cryostasis alatt.
De lassan ittl sem tudom mar eldonteni, hogy a fal ilyen "csillogos" kell legyen vagy ez is csak garfikai hiba...[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
Beowulf_78
addikt
válasz schwartz #2319 üzenetére
Driver gond jut elsőnek eszembe...de úgy tudom mindenkinél jól müxik az új WHQL.
VGA gond is lehet, de más játékokban is elő kellene jönnie. Az is lehet hogy a játékkal van valami. Nehéz ezt így átlátni.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Donnie
őstag
válasz Firestormhun #2322 üzenetére
Nálami is olyan mint a képen. Ez inkább "feature" Ne parázzatok, nem a kártyával van a probléma. (Zotac GTX260 AMP2 éppen amin néztem)
[ Szerkesztve ]
-
Csiga úr
csendes tag
Uraim:
találtam egy N285GTX kártyát itt:
http://bolt.pirofilm.hu/product_info.php?cPath=4&products_id=46&osCsid=u8q5rpoaofi9652peo6i2ohv26
szerintetek ez milyen ár érte? érdemes megvenni?
-
Hunnia
tag
Ma kapja meg a vevő a Gainward-ot felhasználóneve "_kg", holnap, ha valakit érdekel ki lehet kérdezni, és tényleg nem kamuzom csak azt sem tudom tegnap mi volt nemhogy 1-2-3 hete, mi mikor jött meg stb.
Amúgymeg ittvan ez [link], most direkt figyeltem a dátumokra.
Amúgy a Gainward valóban 13.-án jött meg, de amint nekiállt fagyogatni a gép kivettem, úgyhogy nem kinoztam és közbejött asszem 1 hétvége azért tűnt úgy, hogy egyből jött a másik.
Most rendeltem egy Gainward GTX295-öt megjött majd még jövök.[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
Hivatalos Windows 7 Beta (x86/x64) driver 181.71 beta kipróbáljuk hátha az majd engedi lefele szabályozni a ventit
-
ImI87
őstag
válasz westlake #2311 üzenetére
A hsz-ed első fele kinek szóL :? Biztos, hogy nem nekem..........
Backplate: Én nagyon is örülnék 10 foknak. Szerintem nem lesz annyi, de azért 5-6-7 fok csökkenést elvárnék. Az se baj, ha nem lesz lényeges javulás, de legalább "szép" lesz a kártya.DigitXT:
Csak feltűnt, hogy szokatlanul nem pörög a topik. -
Hunnia
tag
Újra kell rakni a 182.06-os drivert, ha beteszem a 295-öt? Mert úgy néztem az nvidia honlapján, hogy ugyanaz a drivere van.
-
Dark KillerX
addikt
GeForce ForceWare 182.08 WHQL [link]
-
DigitXT
nagyúr
Attól még rakd újra, mert a telepítéskor nem biztos (sőt igen valószínű, hogy nem*)
másolja be az összes variációhoz tartozó fájlt a megfelelő rendszerkönyvtárakba...
(*Gondolj csak bele: akkor pl. egy FX5200-at is meghajthatnál vele install nélkül.)
Én mondjuk NV-ről NV-re még nem váltottam, de ATI-nál is újraraktam szépen. -
Hunnia
tag
válasz Dark KillerX #2338 üzenetére
Na, akkor ezzel a driverrel bevárom a 295-öt, asszem csütörtökön hozzák.
-
Hunnia
tag
Egyébként akkor a gtx295 most 1792mb-os, vagy 896mb-os? Nem úgy van, hogy ez egy "házon" belüli sli, és akkor nem tudja egyszerre kezelni az 1792mb-ot, csak 896-ot lát? Tehát kevesebb a memóriája, mint a 285-ösé?
Alacsonyabbak az órajelei is, meg csak 448 bites nem 512.
Akkor mitől gyorsabb mégis? -
Hunnia
tag
Egyszer már ezt leirtam, de nem jelent meg.
Akkor most a 295 1792mb-os, vagy 896mb-os?
Mert úgy tudom, hogy ez egy "házon" belüli sli, és igy csak 896mb-osként kezeli, nem? Tehát a 285-nek több a memóriája, magasabbak az órajelei és 512bit a 295 448 bitjével szemben.
Akkor mégis mitől-miért gyorsabb a 295? -
Hunnia
tag
Egyszer már ezt leirtam, de nem jelent meg.
Akkor most a 295 1792mb-os, vagy 896mb-os?
Mert úgy tudom, hogy ez egy "házon" belüli sli, és igy csak 896mb-osként kezeli, nem? Tehát a 285-nek több a memóriája, magasabbak az órajelei és 512bit a 295 448 bitjével szemben.
Akkor mégis mitől-miért gyorsabb a 295? -
Beowulf_78
addikt
Ahol nem müxik az SLI ott nem gyorsabb a 295. Pont ezért, mert ott "csak" egy 448bit, 896MB, és ami a legfontosabb 240 SP működik, 2x240 SP helyett.
A 448bit kontra 512bit és a 200Mb kevesebb memó nem számottevő a teljesítményben.
Ami sokat számít az az SP, de az u.a. mint a 280,285 esetében.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs