- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stultus78
tag
#7745 valaki?
-
TazLeacher
nagyúr
Attól függ. Itt PH-n ugyan ez 80K. És elvileg egy Crysis CE van hozzá tokkal vonóval. Ez asszem 13K volt boltba, amíg el nem fogyott. Szóval 63K egy EVGA-ért nem sok szerintem.
Mondjuk én haveromnak keresek még kártyát, nekem már mind2 van (kártya és Crysis is).
[ Szerkesztve ]
-
JxOxExY
tag
nemsokára irok tesztet hogy slibe mit alkotott 3dmark-ok alatt
tel :06 20 269 2704
-
Kasza08
őstag
Ez érdekes, felhívtam őket, és aszonták, hogy 3 hónapja igéri a nagyker. December eléjre igérték, és még egy darabot sem kaptak. Akkor ez most hogy van? JxOxExY meg ott vette
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
HOHÓ!
az "él ilyen?"-ben jövőhétre várják a Leadteket, nagy darabszmban ezért nem lesz magas az ára!
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Leadtek kartyain mar az ujabb referencia hutes van nagyobb ventivel.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Nordic
Közösségépítő
-
Osiris
őstag
Én azt hallottam már csak jövő hétig kell kibírni, akkor érkezik rendes adag 8800gt végre...
-
JxOxExY
tag
3dmark-ba hol lehet beállitani hogy sli-be tesztelje?? mer single-be nyomja...
tel :06 20 269 2704
-
Achill3uS
nagyúr
válasz JxOxExY #7774 üzenetére
nvidia control panel-ben sli enabled-re ha minden jol össze van tolva... de remélem nem intel chipsetes lapban tolod
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Armando_19
őstag
Hát én már csak akkor hiszek ebben a biztosan fog jönni dologban, mikor bemegyek bármelyik nagyobb boltba, és aztmondom:"kérek egy 8800GT-t!" válasz:Milyen márkájút szeretne, van készleten több darab is!
Addig meg nudli. -
Myers
senior tag
Nézelődtem az árgépen.
Inno 8800gt, az icsmedia-nál 53k. Az árlistájukon is annyi. Aztán megnéztem a webshopjukat, ott már 65k! Azért nem ártana frissíteni azt a listájukat, mert ez így megtévesztés. És most lehetne mendenféle fogyasztóvédős szervet hívogatni, de minek. Mint halottnak a csók.
Felhívtam őket, az árat nem kérdeztem, csak azt, hogy rendeléstől számítva mikorra jönne meg. Kb 1 hetet mondtak. Tehát akinek nagyon kell...
Végül rendeltem egy pendrivot.
http://www.muszaj.hu/
-
eckertb
csendes tag
válasz HaRdCoRe #7765 üzenetére
Te vagy az, Tomi? most látom
megpróbálhatunk beszélni velük, hogy mégsem cancel, elutalod a zsét és minden ok
legyen? még van idő szerintem, mert emailben ment a cancel és még biztos nem dolgozták fel mert nem kaptam róla infót
írj mailt ha érdekel a dolog[ Szerkesztve ]
-
Achill3uS
nagyúr
válasz JxOxExY #7782 üzenetére
ha minden alapon van kb reális lenne egy 14k... vista/xp? legujabb driver befigyel? sli kábelt felraktad? de nyomj egy screenshotot...
[ Szerkesztve ]
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Pietrosz
addikt
Turulpcbe elvileg jött GT 64900-ért, márkát nem tudok. Nem akartam nyerészkedni, így lemondtam az enyémet.
-
d@minator
addikt
Érnek még meglepetések. Felhívott az e-bolt, hogy megjött a 8800GT-m. Haverom felhívta az Acomp-ot ott is van 8800GT pénteken küldik. A 65k-t kicsit sokallom az Albatronért de egye fene.
-
LordDragon
csendes tag
WoW, beindult a gépezet? Még a végén lesz mivel játszanom a karácsonyi szabi alatt
/This time it's personal!/
-
Kasza08
őstag
-
ludasmatyi
tag
Csemegézzetek:[link]
Búcsúbeszéd a villanyszerelő temetésén:- Jó vezető voltál!- Mindig nagy volt körülötted a feszültség!- De most hogy kiverted a biztosítékot!- Földelünk!
-
Nordic
Közösségépítő
-
MrSnake
tag
Hi.
Szerintetek az NV5 Silencert rá lehet fabrikálni a 8800GT-re?
Mert ilyen hűtőm van, csak a 8800GT-m még nincs meg és a képek alapján
nagyon hasonló az elrendezése (VRAM).Ha egy jármű fénysebességel halad, mi történik ha felkapcsoljuk a fényszorókat??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest