- Milyen monitort vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Interceptor
addikt
szerintem nem hajtja ki rendesen a C2D-m a GT-t. vagy csak én hallucinálok?
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
Nikkel15
tag
Helló mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy jobb-e a Hr-03 az Acceleronál és ha igen mennyivel?(5-10 fok?)''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Na én is hangosnak találom a hűtőjét, amelett, hogy én nem húzom és alapból 25%-ra van állítva azért ég így winfosban is 55C és pont ekkorra van állítva az 50%-os működése, ami viszont nekem már igencsak hangos. Főleg ha filmet nézek. Sajnos ezzel a beállítással kb 2-3 percenként bekapcsol 50%-ra, majd fél perc után vissza 25%-ra. És ezt játsza. Persze játék közben néztem és nem ment nagyon 70C fölé (Crysis) de akkor is zavar.
Na szóval éna a Duo-Orb -ot néztem ki magamnak, mert nagyon tetszik a dizájn és azt hallottam, hogy jól hűt.
Namost igaz ez? Tényleg NAGYON jó hűtő a Duo-Orb?
Valakinek esetleg tapasztalat?
Hány fok körül tartaná szerintetek a kártyát komolyabb terhelés nélkül?Előre is THX!
A kártya amúgy nagyon nagy! minden száguld vele így alapórajelesen is, 1680*1050-ben fullon, csak a Crysis fektette meg mikor bekapcsoltam az élsimítást! No mindegy, talám majd az új hűtővel egy kicsit tuningolok rajta, hogy azért 2x-es élsimítással legalább ne akadjon.
(= Zala =)
-
Macka
veterán
válasz Interceptor #7454 üzenetére
Hát,alapon nem is... Olyan 3200-3400Mhz körül már igen.
-
Piti1
tag
Hello!
Azt szeretném megtudni, h. 8800 gt-vel milyen beállításokkal megy a COD 4 játék kb.50 fps-el-
1280x1024-ben?Nektek milyen beállításokkal fut ez a game?
[ Szerkesztve ]
-
-
C.Brigante
veterán
ez nem ide vág de meg kell, hogy osszam veletek.. szigorúan végig nézni!
mod: off
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Osiris
őstag
Athlon X2-es proci milyen órajelen tudná kihajtani a 8800gt-t?
-
recusar
tag
durva hogy az asus és az EVGA is crysis-t ad a kártya mellé, én meg vehetem meg 12ezerért...
-
Nikkel15
tag
válasz C.Brigante #7465 üzenetére
off:a mindíg megbízható precíz németek lol off.
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Zalaymate
senior tag
Mivel én teljesen kezdő vagyok, maga a gépem is 3 hetes, így nem vagyok jártas ebben a témában. igyekszem utánaolvasni, meg tanulni, de még van mit.
Szóval akor a PLUS elvileg jobb valamivel?
Illetve a hűtőhöz alapból adnak elég bordát a fet-ekre? vagy mikre. Ezzel sem vagyok tisztában teljesen.
(= Zala =)
-
engusz
veterán
válasz littlemole #7439 üzenetére
Nem néztem még meg az alaplapival, de este meg fogom. Ellenben, hajnalban, mikor visszatért alvó állapotból még gyorsan telepítettem egy ACPI drivert, és azóta rendben megy. Kíváncsi vagyok, hogy este mi vár rám.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
arn
félisten
válasz Interceptor #7454 üzenetére
crysis alatt sem?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
BillBácsi
tag
válasz C.Brigante #7466 üzenetére
Hali!
Egyébként sem ütött akkorát mint vártam. A 640-es 8800 GTS-sel ugyanúgy megy minden amit én használok. Eladtam 65-ért, és kivárom amig lesz tisztességes hűtéssel másik. Pl. olyan mint a Gainward 8800 GT GS.
Túlzottan favorizálják ezt a kártyát. Jó GPU gyenge körítéssel. Lenne mit fejleszteni rajta.A sz@r aranybiliben is büdös!
-
Genji
őstag
Tisztelt 8800GT tulajok pár láma kérdés:
1, Van olyan bolt ahol lehet most kapni ilyen karit?
2, Márkák között (hűtés között) van különbség?a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Interceptor
addikt
-
Zalaymate
senior tag
Esetleg valakinek erre ötlete??
(= Zala =)
-
Pietrosz
addikt
válasz Zalaymate #7481 üzenetére
Nem tudom minek sok ezret HR-03-ra költeni, mikor az S1 is simán elég. 55 fok max load alatt emelt fesszel és tuninggal, zárt házban.
A HR-03 GT-hez jár csak borda a fetekre is, de mivel még nem igazán kapható, így neked kell gondoskodni az extra bordákról, mindegy milyen hűtőt veszel. -
-
szatocs
őstag
A nagy hűtőkavalkádhoz: Zalman VF1000 CUJól néz ki, kár, hogy baromi lesz az ára. Vagy már van is ilyen Mo - on?
=== Szatocs ===
-
balbla
tag
Sziasztok!
Újra van egy pár kártyám: [link]
Ha valami működik ne piszkáld!!!
-
Zalaymate
senior tag
válasz recusar #7494 üzenetére
A ház ugyebár egy AeroEngine II-es ház!
THX! A választ.
Még azon gondolkodám, hogy mi lenne, ha a ház közepén vágnék a tetejére egy 80mm-es lyukat egy csendes kis kék led-es ventinek!
Jó lenne, de majd meglátjuk milyen lesz a szellőzés egyenlőre az oldalsó ventikkel!
(= Zala =)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest