- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz cowboy_bebop #30551 üzenetére
Ha elfüstölt volna, qrwa jól jártam volna, mert akkor most is ép lenne a monitorom. Szóval akinek nem indul, addig örüljön.
Szerintem annyira felkapták (jó ár, nagy teljesítmény), hogy felfuttatták a gyártását, az meg a minőség rovására ment.
Ha füsttel ment, legalább áramot nem fogyasztott.[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Joshi
titán
válasz katt777 #30553 üzenetére
Nem akarok személyeskedni, de úgy tűnik hogy mostanában habzsolod a hardvereket. Régebben(X2 4200, 1950xt ha jól emléxem) sokkal megfontoltabb voltál, most meg sorba veszed a cuccokat. Nem voltál te ilyen.
ui.: a hardverekkel annyi élményed lesz, hogy nemsokára könyvet írhatnál.
[ Szerkesztve ]
-
miche
csendes tag
válasz TazLeacher #30556 üzenetére
Oh. Köszönöm. Rá is dugtam.
-
Joshi
titán
Új Galaxy 8800GT AKCIÓ!!! 31.999 Ft + egy IFA aksi + egy bikakábel-PCI-E átalakító.
-
SZKEBE75
senior tag
HI,melyik 8800gt-k nél lehet szoftveresen alapfeszt emelni?
a gigab.-n kivül.........DX260 - forzaHybrid - IE900
-
Sky85
tag
Melyek azok a 88GT és 88GTS-ek, amelyek a legjobb hűtéssel rendelkeznek?
És kaphatóak a hazai boltokban![ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Na holnap viszem vissza a gépem a szervizbe.Mai nap sikerált koldulnom egy 8600GT-t és ezzel is teljesen játszhatatlanok a játékok és fagy a gép ugyan ugy, szóval valami ketyetlenül meghalt a gépemben
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Macka
veterán
válasz yakuza.tora #30568 üzenetére
Jön hozzám a Tata fekete jege...
-
matyee123
tag
JOSHI!
Igen gyári hütővel használom!Az elég jó ahoz hogy felhúzzam? -
katt777
félisten
Nincs csoki.
Pár könyvön már túl vagyok.
E8400 jó darabig elég lesz nekem. Lap helyett vsz. majd P45 jön. Nincs CF és SLI mentes jó PCI-E2.0-s lap.
VGA-nak addig kell tartania, amíg 4870 óccsóé' lesz má'. Vagy 9800GT, de nem Galaxy.
Tudod, a P3-as konfigom 3 és fél évig volt meg, a P4-es 2 és félig, de az AMD szükségessé tette a fejlesztést. Ezért most megint Intel, és az még min. +1 év.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
katt777
félisten
De igen, ha moddolod a biost, ezzel meg pár pillanat alatt felírod a karira (vagy az csak a Magic Panelben van?, lényegében az is ua, csak lejjebb lehet vinni a hűtést). Úgyis dual bios-a van, szóval koncepciózusan jó lenne. (Tisztára, mint a 3870. )
Apropó. RivaTuner csak "papíron" dolgozik, a hűtőventi nem mozog úgy. Magic Panel-lel jó az auto-váltás, csak túl magasan pörög. Az auto 2D-3D váltás-t még mindig nem tudom RivaTuner-ben, de majd keresgélek Guru3D-n ha itt senki nem tudja.
Ja, és nV-n hogy lehet a video képét 2. monitorra tenni, ha már itt van egy?
[ Szerkesztve ]
-
Dubmaster
aktív tag
válasz katt777 #30579 üzenetére
Szia!
Jobban megy a VGA-d, mint az enyém, én nem bírom 730 fölé vinni!
Remélem a monitorodat le tudod gariztatni!!! Olvastam az "eszmecserét", amit a kollégámmal folytattál, hidd el, nem a levegőbe beszél!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
|UPP|Noc
csendes tag
katt777: úgy néz ki igazad van, nem illeszkedhetett rendesen a kártya (bármennyire is tűnt úgy) uncsidezsónál gond nélkül ment.
Van egy chipsethűtés amire pont felfeküdt nálam a Galaxy szép nagy hasas traktorhűtése. Holnap vagy holnapután mehet a chipsethűtés moddolása.Sok sikert a moncsihoz.
A válaszokat mindenesetre köszi mindenkinek.
-
katt777
félisten
válasz |UPP|Noc #30591 üzenetére
Ált. az van nekem. Ezért nem izgat különösebben, ha kétségbe vonják a tapasztalataimat. Persze most kérdéses, hogy a chipset-hűtés viszont jó lesz-e, mert gyárilag nem túl bizalomgerjesztő bordákat szoktak rátenni. Mondjuk MSI-nél meg a SATA csatlakozókat teszik VGA alá, az is nagy tervezési bravúr. Nálam a Gigánál csak a DVD írót kellett lejjebb tenni, mert olyan messze van az IDE csati a lapon, hogy már nem fér közvetlenül a mobile rack alá, a 2. dugóra.
-
katt777
félisten
Schedulerben gondolkodtam, de ha máshogy nem megy, majd játékokhoz csinálok profilokat. Csak a hűtés nem OK, a Magic Panelben meg túl magas az alapjárat. Bios-hoz még nem akarok nyúlni, ráadásul NiBitor-ban elég érdekesen (hiányosan) jön be a bios, és nem is elérhető minden funkció.
Azt tudja valaki, hogy a 8-féle TPU-os biosból melyik milyen?
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Tudtok valami helyet ahol biztosra lehet kapni már az AC S1-et?
[ Szerkesztve ]
-
Frost Ashes
csendes tag
Sziasztok!
Perpillanat a 8800 GS ára hogy mozog, ha a használpiaci értékét tekintjük?
A másik...egy 7900GT-hez képest mennyivel nagyobb előrelépés? -
Macka
veterán
válasz littlelion21 #30598 üzenetére
Neki nincs, múlt hétvégén beszéltem vele. PcGear-ben volt kedden raktáron.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest