Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
válasz tatamama #22446 üzenetére
Rivatuner cfg <------ megnyítod F4-el.
G92 = 610h-61Fh <---- ebből kell csinálni az alsó sort, amit vastag betűvel írtam! Végülis csak pótolnod kell!G92 = 610h-61Fh, 600h-60Fh
Végül mentés!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
vwpolopg
őstag
válasz C.Brigante #22449 üzenetére
Hát ahogy néztem olyan 60 körül van, bocsi az ár lemaradt az előbb. Szóval arra gondoltam, hogy ilyen árkategóriában, tudtok vmi jobbat, vagy ez jó kártya?
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #22455 üzenetére
Ha mindenképp ragaszkodsz a karihoz, akkor chickenloop kolléga pont ugyan ezt a tipust adja 55K-ért! Ja, és az OC-s!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
vwpolopg
őstag
válasz (Darkwood) #22456 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, igazatok van, körülnéztem egy kicsit jobban és találtam 8800gts-t is. Pl ezt:NX8800GTS-T2D640E-HD-OC. Most még csak nézelődök, meg nem tudom igazából. hogy várjak a 9ezres széria későbbi tagjaira vagy ne...de ez már másik topic...
[ Szerkesztve ]
-
(Darkwood)
őstag
válasz vwpolopg #22457 üzenetére
Most biztos, hogy elég a 8800GTS, ha meg kevés lesz később, akkor meg húzol rajta és kész!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
vwpolopg
őstag
válasz (Darkwood) #22458 üzenetére
Akkor valszeg egy 8800gts lesz, de azért még majd alaposan körbenézek, hátha találok vmi nagyon jó ajánlatot. Köszi mégegyszer mindenkinek!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz vwpolopg #22457 üzenetére
a 9ezres széria már mejött, igaz csak egyedül...9600GT nézz utána. Nézd csak!!!
-
tatamama
tag
válasz (Darkwood) #22452 üzenetére
Köszi remekül sikerült
-
gabensrac
csendes tag
válasz (Darkwood) #22452 üzenetére
THX ez nekem is segített
-
cettlee
őstag
eza nibitor 1 állat, moddoltam a biost 1,1 V-ra és 720 helyett megy 805ig a gpu memoria változatlan maradt (1050mhz)
-
gabensrac
csendes tag
Van vkinek tapasztalata g92 GTS riva-s venti szabályzásában? Hány C foknál hány %-os venti fordulat? Mennyi az ideális hőmérséklete?
MÁS: Hogyan lehet 2D -ben csökkenteni a core-t? Olyasmire gondolok mint az ATI -nál enrgiatakarékosság. Minek menjen szegény ha nem használom csak netezek -
ricky731
tag
Sziasztok!
Ma lesz meg az uj Innovision 3D 8800GTS 512MB-em
Meg tudnátok mondani melyik a legjob driver 32bites xp alá -
aya
addikt
moddolt inno 1.1v biost dobhatna valaki nekem is, samu memos uj hütésü..
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz banderasz77 #22474 üzenetére
Már alig várom
720/1710/2000-en megy most a kari, kiváncsi vagyok mennyivel megy majd többet.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
Off:
Valaki mesélje már el hogy mi az a 24/7 ??悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz banderasz77 #22476 üzenetére
3870 topicban irták le ugy emlékszem.
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
válasz banderasz77 #22479 üzenetére
Google is ezt dobta ki, azt hittem hülyeséget irt ki
Köszi a választ.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
C.Brigante
veterán
-
Mr Sm!tH
tag
hi!
énis csatlakoztam a klubhoz egy inno3D GTvel, és van egy olyan gondom, hogy valamiért everestben meg rivatunerben sem látom a kártya hőmérsékleteit? Pedig a rivatuner "látja" a kártyát és tuningolni is tudom vele!
Hárdver monitoron meg nem mutatja csak azt hogy cooler 100%on pörög...szerk.:G92 = 610h-61Fh, 600h-60Fh <----- ez a sor benne van a cfg-ben...
[ Szerkesztve ]
-
banderasz77
addikt
válasz C.Brigante #22481 üzenetére
Na az megvan, viszont az nvflash és a bios fileokat nem látja rendesen. Se 1 CD-n, sem külön.
-
aya
addikt
válasz banderasz77 #22483 üzenetére
Probálj floppyt szerezni az a tuti.
Bin a kiterjesztés? Estleg probáld meg a kényszeritett felülirást, de az nem az igazi, nem is nagyon tanácsolom.悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
shteer
titán
-
czzoli
csendes tag
Ha felteszük ezt a g92.dll-t akkor a rivatunerban választhatunk, hogy a magból, vagy a nyákon lévő szenzor hőmérsékletét akarjuk monitorozni. Persze csak ott tudunk választani ahol ez rajta van a nyákon. Nálam a magból nyert adatok 2 fokkal magasabbak, mint amit a nyákon található szenzor jelez.
-
Biga123
addikt
Na kész a hűtés..
felülről
alulról
Idle : 48 °C
Süti 10perc min forulaton 65°C
Süti 10perc max fordulaton 58°C
max fordulatom picit már hangos...
min fordulaton a tápventi a leghangosabb
nyáron jól jön még a tartalék egy tetőtéri lakásban...
érdekes módon a memóriák se melegednek 60 °C fölé...630/1575/2200 Galaxy... voltmodd jumper a legkissebb értéken...
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
cettlee
őstag
válasz banderasz77 #22493 üzenetére
shéder nemtom mennyin ment, de párhuzamossra volt kapcsolva a gpu-val.nekem vf900 van rajta ,lehet kiproszálom az 1,2 V-ot mer igy se melexik annyira 65 fok maxon leterhelve 800on 1,05 el 55körül volt
amugymeg télleg flopival legeccerrübb. beirtam hogy nvflash oc.rom és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Na elvileg most kaptam az infót hogy csomagolják a Galaxy gt-met és bízom benne hogy holnap itt lesz a gépemben. Kérdésem az lenne, hogy melyik drivert ajánljátok hozzá?
Mire számitsak x2 vel hány pontot kaphatok 3D Mark06-ban?**********
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest