- Dell notebook topic
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
phenom van.... sztem ki kéne hajtania, amúgy a procira 3500 pontot ad, azzal elégedett is lennék, de sm2 sm3 4700, 5200 körül kap... és ezt kevesellem én!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Henk
veterán
válasz endeavoring #12296 üzenetére
Egy ilyen szellős ház 2-3 ventivel nagyon jó szellőzést biztosít már.
Vagy egy komolyabb hűtés a vga-ra,de az már rizikósabb mert az gari vesztéssel járhat.
Én is veszek most rá valamit mert meleg is,hangos is és engem zavar mindkettő.[ Szerkesztve ]
-
-
hakos1987
őstag
sajna nem ismizek senkit akinek ilyen karija lenne...
mod: arra gyanaxom még, hogy a 3dmark a 3d-s résznél csak egy magot használ, így ott a 2500 mhz nem ér sokat, de azért kapok 3500 pontot a procira, mert a CPU-s résznél viszont mind a 4et használja.... Holnap jelenik meg elvileg a 3dmark Vantage, talán azután okosabb leszek, az tuti kihajtja a 4 magot, meg hát dx10.... alig várom
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
Laraxior
titán
válasz hakos1987 #12304 üzenetére
az én kétmagosom 3300 körül kapott... érdekesen számol ez a 3dmark...mondjuk nem valami erős ez a phenom,de mégiscsak 4 mag... mutathatna valamit.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hakos1987
őstag
válasz donsergiooo #12308 üzenetére
elvileg ma kellene, de az időzónák miatt lehet, hogy csak holnaP!
-
Henk
veterán
válasz donsergiooo #12308 üzenetére
Akkor jó.
Már megijedtem,hogy nekem meg már ennyi ideje megvan és nem próbáltam ki.
Jelzem nem is indul el. -
donsergiooo
senior tag
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
-Bandi-
tag
Sziasztok!
Szeretném vélményeteket kérni, melyik videókártyát érdemesebb megvenni, a GTS vagy GTXet. Szeretnék 1 gépet összerakni, aztán 1 jódarabig megint nem nyúlni hozzá, tehát hosszútávlatokban gondolkozom a megtartásán. Meg melyik márkát érdemes venni? ( asus, gigabyte, vagy? )
Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
-
donsergiooo
senior tag
válasz -Bandi- #12313 üzenetére
Sztem bőven elég a GTS... Nekem egy MSI (G80) 8800GTS 640MB-os karim van! Aláírásban a tuning! Pár HSZ-el lejebb a 3DMArk06 eredményem! Árban jobban kijösz! Ha pedig G92-es GTS-t veszel 512MB rammal az meg még gyorsabb is és jobban húzható!
Ha Über felbontásban akarsz játszani akkor sem tanácsolom a 8800GTX-et, mert Crysisben az is szaggat 1600x1200ban (1280x1024ben tűrhető) ...sztem bőven elég a 8800GTS.Én nem beszéllek rá az erősebb vga-ra!
ASUS P5QL, Q6600 (3400mhz), CM HyperTX , 8GB Ram (1060mhz), Ati 4850 512MB, Samsung 750GB + 2x500GB + 120GB HDD, LG DVD-RW, ASUS 550W táp, BENQ 22" TFT (1680x1050)
-
lenox
veterán
Hehe, most epitettem egy gepet, amiben 7 db g80 van, 537.6 GB/sec memoriasebesseg osszesen, 10.5 GB memoria. Eleg jol megy .
-
Laraxior
titán
és hova tettél annyit? valahogy nem értem a dolgot..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
aszittm én vagyok a hülye...
-
lenox
veterán
Nem vicc. HP 9400, 4 db x16 meretu slot van benne, 2 fizikailag 16-os, 2 pedig 8-as. Egy quadroplex s4 (4 gpu, 2 slot kell hozza), egy quadroplex model IV (2 gpu, 1 slot) es egy qfx 5600 lett berakva, osszesen 4+2+1=7 gpu. Van meg egy quadroplex model IV nalam, szal lehetett volna 8 gpu is, csak nem talaltam meg a host kartyat hozza.
-
nagyúr
Gyerekek! Ezt a szépséget árulja kopy33! És nekem nem fér bele a gépembe!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
Csináltam tesztet és írtam erről BLOG-ot is a Logout-on. Direkt ezért vettem a 9800 GTX mellé egy 8800GTX-et, mert gyártók tesztjeiből nem lehetett semmit sem kibogozni.
Ami a lényeg, hogy a 9800GTX stabilan megőrzi a kb 5%-os előnyét a 8800GTX-el szemben, alacsonyabb fogyasztás és hűvösebb kártya mellett. Igaz a ventije rettenetesen tud szólni.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Abri
senior tag
Hy all.
Megéri 8800GTS 320Mb ről G92 8800GTS re váltani ?
+20K ba lenne a váltás. -
Laraxior
titán
simánnn de ha a neved alatt levő konfig hajtja akkor felesleges..nem hajtja ki ezt sem...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
úgy már finomabb lesz
-
old gray
addikt
V.ki segítsen pls mert meghülyülök a rivatunertől.
A venti vezérléssel van gondom: hiába állítom be fix %-ra a venti sebességét, nem hajlandó memorizálni, újraindítás esetén mindig 68%-ra állítódik be. Elmentem (save) nyomok egy apply-t és mégsem műxik. Van egy olyan opció, hogy load via ... hogy a beállítások milyen módon érvényesüljenek indításor, registry-re állítottam.
Hol lehet a gond?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Laraxior
titán
válasz old gray #12339 üzenetére
apply windows startup?
-
micski2
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy Vettem egy galaxy 8800gt videokarit és ott tartok hogy beüzemeljem de nem tudom hogy kettö darab áram debúgo van rajta a képen nézzétek meg!
KAptam is hozzá dugot minda ketöhöz de mindegyikbe be kell dugni mind a kettöt?
[IMG:%5Burl=http://kepfeltoltes.hu/view/080428/galaxy_8800gt_detail2_b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg%5D%5Bimg%5Dhttp://kepfeltoltes.hu/thumb/080428/galaxy_8800gt_detail2_b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg%5B/img%5D%5B/url%5D][/IMG]
Azökröl a dugokrol pedig 2x2 táp dugó jön le?
szal 4 táp dúgó kellene hozzá???????
PLS VALAKI SEGITSEN SÜRGÖS LENNE
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
-
micski2
csendes tag
Bocsi a képért itt van:
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/galaxy_8800gt_detail2_b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
micski2
csendes tag
Hát fiuk!
Beraktam de a tápomon nincs annyi dugo de az enyikbe dugtam be és tökéletesen müködik igy is!
pedig egy faxa 450 fsp tápom van
NA MIND1
KÖSZI A SEGITSÉGET
-
Henk
veterán
válasz micski2 #12346 üzenetére
Milyen lapod van,pcie 2.0-ás már?Mert arról lehet kap annyi tápot.De az is lehet,hogy alapon megy egy táp csatival csak esetleg tunningnál lenne kevés neki.
De az is lehet,hogy csak dísznek van rajt.(vakdugó)
Na a gtx-ről én is lehúzom az egyiket megnézem mit mutat vele. -
fanti
addikt
Egy kis tuning:
3DMark2006
Alapon a konfigom 10746 pont (4347/4432/3848)
Tuningolva 13334 pont (5442/5455/4765)
(CPU:3GHz,VGA:675/1620/1008)Azért jól megy még az a vén MSI 8800GTS 640MB OC!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest