- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hali! Láttam a 86 kezdetűekre nem figyeltek! 88 már jó? Ma vettem egy Gb 8800GTX-et utolsó előttit kirakatból! Mekkora ez?? Nem tom bekötni a dvd írómat! A winyó is nehezkesen megyeget, épp h nem ér hozzá! Tesztelem mit tud!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz DEJVID #12752 üzenetére
Üdv! Tegnap megtaláltam neten, ma beszereztem, életbe először van h minden maxon megy, egy darab szaggatás nélkül.....! Hihetetlen a grafika!
Nem jártam a méretei után mert tegnap este 6-kor még nem tudtam h veszek egyet! Vagyis h találok!
Nyúzom h mit tud aztán megosztom veletek, nem igazán tudom mihez mérni a teljesítményét ezért jó lenne ha mondanátok majd valamit a 3d mark pontokra! köszi!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Valami nem stimmel, 3d mark 05: 13801! Alig több a 8600-osénál, az összes 3d mark szinte ugyan ugy megy mint a 8600-osnál! Sőt be is szaggat! De pl grid, HumanHead stb az azt az eredményt adta grafba amit vártam! Why? új sys kéne? Ez már megért 3 vga karit!
Kösszi! Majd ha összeraktam a sys-t meg rend van nézek hőfokokat stb! Talán rakok új sys-t is majd! Na nézzük a kicsikét tüzetesebben!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez miben más a tiétekhez képest? Miben más a GTS pl? Vagy az GT/S OC?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Reggelt! Valami őskori 3d mark 06- van épp fent! Az sztem a vártat hozza a procim miatt! 99xx pont! Érdekes de a többi 3d mark alig ad többet mint a 8600osnál! De ugye a game a lényeg, márpedig ott hihetetlenűl meglódult a teljesítmény!
[link] : Hazaérek leszedem a hozzám tartozó dolgokat, hogy szaggatnak e, de sztem nem fognak!
A 8800ultra tesztje nem szaggat! U.I.: Jól látom h az én karim is refereincia kártya? Havernak manli van (nem adta el nekem a piszok;) és fekete a nyákja állítás szerint
[link]
Gondolom full ugyan az mint az enyém mert nekem is fekete! Gondolom evga is ilyen! Majd csinálok képeket, nézzétek már meg h hasonlít e a tiétekhez! Ki akarom vesézni ezt a karit! A 8600osok 2 hét alatt purcantak ki, remélem ez nem fog mert hüét kapok! Ti mennyiért vettétek? Én kerek 70-ért![ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
sziasztok!
88gts-em van, szeretném picit meghajtani, de nem tudom meddig lehet elmenni órajelekkel.
tudom hogy a tuning darabfüggő, de mégis mik azok az órajelek ami mellett nyugott szívvel lehet használni 24/7-ben? (gyári OC egyébként...)
alapórajelek: 570/1188/900
így futtattam a 3dmark03-at: 648/1350/945.
ezen simán lefutott a teszt, plussz 3500 pöttyel, de nem tudom hogy ez éppenhogy még ment, vagy még bőven van benne.
na szóval egy olyasmi órajel kellene nekem ami biztonságos, de valami gyorsulást hozhat.thx: mmdms
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
félisten
válasz DEJVID #12774 üzenetére
Nem feltétlen értek egyet! Volt ATI-m, és onnan tudom, tapsztaltam h képes a hiba később is fellépni(kis bevillogás, fagyi pl)! Gondoltam h a melegedés miatt volt de annak a karinak jó hűtője volt(van is, mert megvan a kari)!
-
félisten
Valaki adjon már tanácsot, ez látványosabban melegszik mint az előd! Mindnre hatással van, alaplapi csipszet 83! Ez aggaszt! A gpu dolgairól nem is beszélve! Mi nála a normi? És pontosan minél mi a normi! Mert 4 féle fokot mutat!
Másik: Hogy lehet szabályozni a ventijét? 60%-on megy az everest szerint! És nem változik!
[ Szerkesztve ]
-
mmdms
addikt
válasz DEJVID #12774 üzenetére
meddig szokták felhúzni ezeketa karikat?
rivatunerrel húzom, ott a GPU és a shader clock-ot egyszerre húzzam, ahogyan van, vayg külön érdemes?
naggyából mien értékek között maradja a shader órajellel?az erősen megy felfele, ha a GPU-val együtt húzom...ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Kloss
őstag
Addig szokták húzni amíg bírja, egyik jobban, másik kevésbé.
A shadert én külön húzom, mert tovább lehet húzni, mint ha a procival együtt lenne.
Töltsd le az Atitool-t, azzal megkeresheted a GPU és a memória végét, ha ez megvan, vegyél belőle vissza egy keveset és úgy használhatod. Ha mégis akadnak gondok, még egy kicsit érdemes visszavenni az órajelekből, 5-10MHz-es lépésekben.
Általában erre lehet számítani:
GPU 600-650MHz körül
Shader 1500MHz körül
Mem 1900-2000MHz körülEttől persze jelentősen eltérhet a kártyád, +/- irányba is.
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz Kolondrum #12777 üzenetére
Töltsd le a Rivatuner új verzióját és azzal egyszerűen lehet szabályozni a ventit,
így: Venti szabályzásSzerk: nem biztos, hogy az itt megadott értékek jók a te kártyádhoz is, én kicsit módosítottam rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
DEJVID
őstag
dobnék képeket is mert lefényképeztem mos csak egyenlőre nem találtam olyan feltöltő oldalt ahova 2,23megás képeket fel tudok tölteni...
-
DEJVID
őstag
vmi téma? semmi?
-
Bj Brooklyn
aktív tag
válasz DEJVID #12796 üzenetére
Na élvezkedj : 8800GTX SLI Vs. GTX280 SLI és a többiek. Érdemes elolvasgatni / végignézni az egész tesztet!
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
-
-
DEJVID
őstag
válasz Bj Brooklyn #12797 üzenetére
van benne kraft szegény 88ast már akkor is sajnáltam mikor a g92es gts kijött. most meg pláne
-
félisten
Én is témára várok, lesek lesek csak nem irkálok! Nem tudtam h 2006 óta van kint a G80-as! Meglepett mert még ma is helytáll!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik