- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Játékos
addikt
A game megy, multiplayer gomb megnyom, és...???
nike_:
szedd a PCGURU.HU-ról![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5251 üzenetére
ööö..keresd meg az én szerverem... esetleg átírhatod a neved is... akkor kilépek egy picit...
Client Settings: neved átírása ,engedélyezd a punkbustert...
aztán: find servers...ott leszek én
alul: customizeM
így könnyebben megtalálsz[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pisti88+
senior tag
Óóóóó látom repkednek a Hsz-ek énmeg nemrég értem haza,
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #5254 üzenetére
Gyere Fearezni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5255 üzenetére
Laraxior[HUN] ez a szerver név...
jelszó: necro"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #5257 üzenetére
töltsd le...
-
nike_
addikt
Ez már ma nem fog lejönni.
Hát erről lemaradtam.
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5261 üzenetére
akkor go látlak a szobában... gyere papi lűni
-
Laraxior
titán
Holnap reggel elindítom a szervert...ha gondoljátok nyomjátok.
Ha nagyon laggol,az azért van mert megy a torrent is...
3-4 körül leszek már.Inkább 4
Köszönöm a gamet"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Laraxior #5265 üzenetére
REmélem akkor is fut ha leteszem tálcára.... gáz lenne ha abban a hitben mennék el dolgozni hogy nem megy
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #5265 üzenetére
Én is köszönöm...annyira belejöttem hogy eddig nyomtam egy másik szerveren!
Remélem holnap már többen leszünk! Attis is gondolom csatlakozni fog...Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
nagyúr
válasz Beowulf_78 #5268 üzenetére
Már csak röpke 66 óra és le is jött !
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Beowulf_78
addikt
válasz KillHates #5269 üzenetére
Nem jársz a 13.ker-ben holnap-holnapután? Mert akkor szívesen odaadom dvd-n. És nem kell 66 órát várnod.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
KTTech
veterán
válasz Beowulf_78 #5270 üzenetére
Hmm.. Jön le Bittorenten gyorsan innen:
[link]Szerintem este én is felnézek
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
djtooomi
tag
Mi történt?Nézem szerver listában, és nincsen sehol LaraX szervere?
Hogy kell csinálni egyet?Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Gaben01
őstag
Na tegnap este hihetetlen műgonddal tettem vissza a rendszerbe a feltámadt gt-met,remegő kézzel kapcsoltam be a gépet és végre megnyugodhattam.Azt hiszem most egy jó ideig nem fogok babrálni a gépben.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
S4ND3R
tag
Hali! Látom vannak még emberek akik felfedezik ezt a gamet... Ha gondoljátok jöhettek a mi állandó szerverünkre is is...
-
S4ND3R
tag
Bocs az duplikálásért, csak később jutott eszembe, hogy itt PH-án is van fóruma a játéknak. Nagyon jó arcok nyomják ezt a játékot, szóval a magyar FEAR community szerintem szívesen fogad minden új vagy régi játékost.
Itt is tudtok kérdezni ha valami nem megy:
http://prohardver.hu/tema/f_e_a_r_combat_free/hsz_1-50.htmlBocs, behalt a melóhelyemen az explorer...
Azért nem tudok linkelni, pedig az elöbb jó volt...Firefox Rulez!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Beowulf_78 #5270 üzenetére
Köszi, most a meló is annyi, hogy még MSN-ezni sem tudok!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz djtooomi #5272 üzenetére
áramszünet lehetett...most már van..most értem haza...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5278 üzenetére
A rákba... remélem leszünk elegen
jó munkát...ha van olyan[ Szerkesztve ]
-
pisti88+
senior tag
Hát akkor lőjjünk egy kicsit , kérem a következőt alapon fog menni én érzem Gyerekik kik lesznek a ma esti "alanyok" akarom mondani jáccótársak ?
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #5280 üzenetére
majd szólj akkor skype-on...addig gamelek...lelövöm a szervert...
-
Játékos
addikt
Tomi reggel benézett egy szerverre, 8 perc alatt 74-szer ölték meg, ő meg senkit nem lőtt le...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5282 üzenetére
nem megy ma nekem sem fáradt vagyok
-
Játékos
addikt
válasz pisti88+ #5283 üzenetére
Sztem cheatelnek, mint állat...
Esküszöm, mondtam Tominak is, hogy az arcok LÁTTÁK, hol vagyok! Kajakra megbújtam direkt a sötétben, és mindig megtaláltak azonnal! Érdekes...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Valaki?
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5286 üzenetére
gamelünk... Pisitvel
-
Játékos
addikt
De jó nektek!
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #5289 üzenetére
Eddig bírtam... menek alvadni fáradt vagyok,holnap megyek Pestre,szóval alvás van..
Hétvégén valaki ha csinál szervert,legyen ugyanez a neve,meg a jelszó is... és akkor be lehet tenni kedvencek közé,nem kell keresgélni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Csyppa
senior tag
Nem is rossz ez a F.E.A.R.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Laraxior
titán
Ha leteszem tálcára,fut a szerver?
-
djtooomi
tag
válasz Laraxior #5293 üzenetére
Szerintem nem.Bár lehet igen.
Nah, indulok lűni.Na, nincs szerver, szóval tálcán ezekszerint nem müködik.
De hogy lehet csinálni?[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
pisti88+
senior tag
Na baszzzus ez huzós volt végigtoltuk egyszer az egész pályahalmot , nemvót rossz Thx a gamet mára nekem is ennyi vót!
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
Hétvégén nem vagyok...csak vasárnap délután....
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #5296 üzenetére
Hogy kell szervert csinálni?
Pisti:
Punkbuster kivágja őket sztem vagy nem?Mondtam Tominak, azt mondta, hogy hülyeség, tuti, nem csalnak. Percekig direkt azzal szórakoztam, hogy el akartam bújni, és a csávók nem ám elmentek más irányba, véletlenül se! Olyan helyeken, ahol nem láthat "csak úgy"!
Mindegy, nincs sok jelentősége...[ Szerkesztve ]
-
djtooomi
tag
válasz pisti88+ #5298 üzenetére
Úgyhát.
Amúgy most dobál ki folyton punkbuster, meg ahol épp vagyok szerón, mindenkit(sikerült 2 magyar találni), de másik szerón is dobál ki.
Az a baja pb-nek, hogy a kommunikáció meghisúsult a pnkbstra.exe-vel.[ Szerkesztve ]
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs