Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Mindenki mondja, hogy ilyen meg olyan hangos a 280, hát nem tudom nekem a 2db 8800gt 90% ventije után ennél a 70% egér cincogás!
i9 / 4080 / 32"
-
-
TTomax
félisten
válasz szucsinka #6824 üzenetére
dobj már be egy gránátot a fedezék közé...aztán vizuáld mi lesz... meg néha nyomj egy Z-t és lődd őket fejbe... Bullet TimE...jihááá... nagyon bejön...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Drang
tag
Egy GTX 260 lesz a kovetkezo kari, de deszkacseren is gondolkodom, kerdes:
intel X48 vagy nvidia 790 chipset hozza ki a legtobbet a karibol?? van egyaltalan jelentosege?
-
Beowulf_78
addikt
Van! Nehogy 790-et vegyél!
X38 vagy X48, és ha van pénzed rá akkor R.O.G.-os Asus lapot vegyél.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
biggamer
veterán
Need for Speed: Undercover - Cops & Robbers Mode Gameplay : [link]
CoD: World at War - Újabb multis gameplay érkezett : [link]
Az NBA 2K9 hamarosan jön PC-re : [link]
FarCry 2 - Mesebeli Afrika : [link]" az ajánlott konfig pedig a következő a folyamatos és szép játékhoz: CPU: Core2 család, AMD X2 5200+; Memória: 2 GB; Videókártya: 8600 GTS / ATI X1900 512 MB videó memóriával ".
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Iron Funeral
őstag
-
biggamer
veterán
válasz Iron Funeral #6859 üzenetére
Jó, hogy nem vagyunk egyformák.
Én imádom a II. világháborús gamékat, legyen szép a grafikája és jó a játémenete.
Nincs is annál jobb, mint hideg téli éjszakákon bent a meleg szobában hentelni a gaz ellent.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
TTomax
félisten
válasz biggamer #6858 üzenetére
Hát nem tudom ez a cod waw nekem mintha visszalépés lenne a cod4-hez képest...nem látok egy kunyi grafikai fejlődést sem...na mindegy...én már csak a far cry2-be bízok...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Iron Funeral
őstag
válasz biggamer #6860 üzenetére
Az teljesen rendben van, csak ez a próbálkozás már tényleg a nemtudom hányadik, 2 játék között nincs semmi különbség, csak annyi, hogy az egyikben 30m-el arrább lövöldözünk és ez adja a teljesen új játékot... Arra akarok kilyukadni, hogy kb. mindent láttunk már a 2. vh-ból, még a katonáknak is tudnánk mesélni Ennek ellenére megkapjuk az n+1 ilyen játékot is...
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Henk
veterán
válasz Iron Funeral #6859 üzenetére
Nekem sincs bajom a 2 vh-us gamekkal.Cod-ot is imádom az összeset,mai napig tudok a 2-vel is játszani.A 4 is nagyon bejött de nekem talán a 2 jobban tetszett.Persze a grafikáját nem lehet összehasonlítani,de a feelingje.
biggamer:ezek a gamek mikor jelennek meg?(cod5,far cry2,nfs undercover)
Tudom a google a barátom,de most ne kelljen mindet kikeresgetnem. -
TTomax
félisten
Megosztom veletek a tapasztalatom...beraktam gyorsan a 8800Gt a gépembe,mivel megláttam a PhysX logot a BIA3 introjában...eddig 80-110fps el ment a játék,de néha "laggolt" 65-70-ig....na most 95-110 fps... és szinte alig ugrál... én azt hittem majd itt fps áradatok lesznek,de nem a játék kisimult....habár eddig sem volt vele gondom,de ez jó hír lehet az online mesterlövészek számára,ott ugyanis nagyon fontos a stabil fps....
-
boogie84
veterán
MotoGP 08 2008. október 03.
Brothers in Arms: Hell's Highway 2008. október 10.
Far Cry 2 2008. október 24.
Command & Conquer: Red Alert 3 2008. október 31.
Fallout 3 2008. október 31.
Call of Duty: World at War (CoD 5) 2008 november 11.
Need for Speed: Undercover 2008. november 21.
Tomb Raider: Underworld 2008. november 21.
Grand Theft Auto IV 2008. november 21.
Tom Clancy's EndWar 2008
Mafia 2 2008Fable 2 Ismeretlen
Diablo 3 Ismeretlen
Haze IsmeretlenA sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
ImI87
őstag
Na van pár dolog:
1) Fasza, hogy sorban jönnek az új játékok. WWII-ből sosem elég, csak az a baj, hogy alig van olyan játék, amiben németekkel lehet lenni. Ezek általában nem is FPS-ek.........
2) TTomax: Akkor ezek szerint van némi értelme ennek a külön physx karinak, egy - a csatasorból már kiöregedett - 88GT pont tökéletes lehet a feladatra.
3) Olvastam ezt a hírt az X58 SLI támogatással kapcsolatban: [link]
Eszerint az alaplapgyártók kapnak egy külön "kódot", amit a bios-ba beépítve elérhetővé válik a SLI. Adja az isten, hogy valami vállalkozó kedvű emberke valahogy kinyerje az új bios-okból a megfelelő adatokat, és ezután lehetne moddolt bios-okat csinálni mondjuk X48 vagy P45 lapokhoz. Az lenne nekünk a kánaán. Mégha csak x8-x8 mód is lenne (P45), szépen beugrana a második GTX260 XXX, és ennyi...........
Persze ott van a kikötés, hogy "amelyik gyártó ilyennel próbálkozik, attól visszavonják a licenc"-et, dehát nem is a gyártó csinálná ezt, hanem pár ügyes user.
(Ez kb olyan, hogy ne moddolt a VGa bios-át, mert ugrik a gari, és mégis minden 3. ember azt csinálja, szal elviekben semmi sem akadály.)Szerintetek elképzelhető, hogy ez megvalósuljon?
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
válasz Iron Funeral #6862 üzenetére
Találtam egy jó gamét, ez nem II. világháborús, itt már komoly fegyverekkel kell megvívni a csatát.
Gunrox : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok.
szeretném kikérni a véleményeket a Q9400 kihajtja a gtx 280-at?meg mennyire húzható?
köszönöm a válaszokat előre is.
-
gr.bence
aktív tag
illetve ezt elviszi egy chieftec cft 650??
-
Laraxior
titán
válasz gr.bence #6870 üzenetére
alapon nem.
melyik húzható mennyire? GTX: 700/1500/2500 körül lehet használni 24/7
chieftec: ok.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
válasz boogie84 #6865 üzenetére
Sűrű lesz az Október-November. Fel vagyok rá készülve. Nincs gépfejlesztés, csak a game. Ezekkel úgyis el leszünk még 2009-ben is, mire a nagy részét kijátszuk.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DAMIEN1899
csendes tag
válasz Beowulf_78 #6873 üzenetére
ámen
-
gr.bence
aktív tag
mi a vélemény erről a konfigról?link
főleg az érdekel hogy vidkarit hallottam ha meghuzod akkor hozza az alap 280-ast.
igaz ez?
thx
-
Laraxior
titán
válasz gr.bence #6876 üzenetére
a Te helyed még mindig a milyen gépet vegyek topikban van...de szerintem nem először szólok...
GTX260 sosem lesz 280...
ugyanaz ahelyzet mint a 8800GTS vs GTX vs. Ultra között. órajelekben megelőzheti a GTS az Ultrát is,de sosem fogja elérni azt a szintet..mint ex tulaj mondom.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Drang
tag
válasz Beowulf_78 #6856 üzenetére
na, remelem mostmar nem magamnak uzengetek.
igazabol egy Gigabyte X48T n gondolkodom, de majd utananezek annak az Asusnak amit mondasz..
Koszi
-
Motion_Blur
félisten
Megvan már, hogy miért nem tudtam úgy húzni a kártyát, ahogy szerettem volna
Rivában a shadert nem szabad a gpu-van szinkronban húzni, mert 1490MHz-nél vége van a dalnak...Beállítottam 720/1480/2450MHz-re és zokszó nélkül futott 3x egymás után a Vantage pontokat és képet inkább nem linkelek, mert a proci/ram elég siralmasan teljesít, főleg mióta frissítettem a lap bios-át Na mindegy, a lényeg hogy baromi jól húzható a kártya, és még hol a vége...
Jövő héten veszek vagy egy másik procit, vagy 4gb 1066-os ramot és akkor lehet küldeni a markokat is, bár nem igazán az a lényeg.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Laraxior
titán
válasz Motion_Blur #6881 üzenetére
lassan a végére érsz...
-
Laraxior
titán
válasz Motion_Blur #6883 üzenetére
Vantage-ben annyira nem számít a proci.
-
west
őstag
válasz Motion_Blur #6883 üzenetére
Jatekokban az mar legalabb kihajtja a kartyat
amugy az AMP ot tudjatok valamivel huzni?[ Szerkesztve ]
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
schwartz
addikt
válasz szucsinka #6877 üzenetére
Mar miert ne hozhatna? Egyszeru harmas szaballyal megkapod a megfelelo GPU-shader-mem orajeleket ahol ugyanazt a teljesitmenyt hozza mint egy alap GTX280. (leforditva fillrate-re, savszelre stb)
(#6878)Laraxior Ne vedd a 8800GTS-t es az Ultrat. A G80-GTS-el megkozeliteni is nehezen lehetett az Ultra orajeleit nemhogy a szukseges elmeleti orajelet... A 320 megas verziot meg amugy is nagyon visszafogta a memory leak bug...
If he dies, he dies.
-
gr.bence
aktív tag
adok egy linket ezt szeretném megrendelni majd
kérdésem a következő elég lesz ennek a rendszernek ez a táp?
szerintem egész jó kis cucc vélemények?
-
mad1
veterán
válasz Motion_Blur #6888 üzenetére
Tényleg ti tudjátok húzni az Zotac280ast?
Mert nállam bekékhaltNe szemetelj ! = Steam
-
Henk
veterán
Nekem a 260 volt ilyen mikor megvettem.Nem raktam új win-t és egyáltalán nem lehetett húzni a karit.Illetve a memóriát igen,de a gpu vagy shader órajeleit emeltem akár 1mhz-el és indítottam valami 3d-s alkalmazást azonnal kék halál és restart.
Raktam egy új win-t meg új driver és azóta ez megszűnt.
gr.bence:ugyanezt a gépet már belinkelted 10 hsz-el feljebb is,nem?Amúgy teljesen jó gép,ha most vennék én is ugyanezt venném.Illetve csak a proci lenne ugyanez,de határeset. -
mad1
veterán
-
Myers
senior tag
Ez volt már?
http://www.muszaj.hu/
-
west
őstag
válasz Motion_Blur #6890 üzenetére
most komolyan...erdemes ennyiert felhuzni a fant?
Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Laraxior
titán
nekem is hasonló 720/1504/2422
-
Mr Manson
tag
Már linkeltem de sose árt frissiteni
A COD4-be érdekes hogy a 280-ast is leelőzi!
Jó lenne ez a kártya sztem csak ne legyen magas az ára, mert akkor a "sima" 260GTX is elég lesz.This world rejects me - this world threw me away -this world never gave me a chance - this world gonna have to pay!!!
-
Beowulf_78
addikt
FurMark 1.4.0... ha lefut 6-10.000 sec, akkor stabil. Játékok alatt meg attól függ melyik mennyire veszi igénybe. Crysis 1-et nézd meg, persze Furmark után. ha ez a kettő stabil, igazából akkor stabil a kártyád.
A Furmark az azért keményen odabasz, szóval csak óvatosan...a gépet nem otthagyni teszt közben.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest