- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Egérpad topik
- HP nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz pisti88+ #4800 üzenetére
én se jövök ide hogy az ati dominál, meg hogy fele akkora maggal ugyanakkora teljesítményre képes
a másik hogy Sárpac nem próbálta, ha kipróbálná és utána szidná legalább lenne némi joga hozzá, de így
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
boogie84
veterán
válasz Beowulf_78 #4797 üzenetére
a procira nem tettél pasztát, csak a memóriákra?
vagy arra nem is kell? a bordát pasztáztad fel?[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Henk
veterán
Milyen semmitmondó így a nagy hűtő nélkül ez a kari.(olyan csupasz)
boogie84:gondolom a fénykép után arra is került paszta.[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
mit gondoltok 4GB ram vagy elég lehet a 2GB is? XP 32 vagy Pista??? Pistával még nem volt dolgom, nincs is!
-
pisti88+
senior tag
válasz boogie84 #4807 üzenetére
Egyenlőre elég szerintem bár kis tartalék sosem árt, én még elvagyok 2 gigával, de ha ilyen jo áron vannak modulok hamarosan lesz tartalék ! És amugy pista csak annak lehet jó alternatíva aki DX 10-ben akar jáccani Xp alatt nem lehet bekapcsolni pár dolgot de attol még gyönyörű szép!!!
[ Szerkesztve ]
Pisti -(*_*)-™
-
boogie84
veterán
válasz pisti88+ #4808 üzenetére
akkor asszem quad channel Geil Black Dragon lesz viszont akkor már pistát kell telepítenem ,arról meg nem tudok sokat... azt sem tudom hogy műxik, van belőle olyan verzió is ami nem csicsás grafikus? mint az xp?
igen igen, ezért kellett a DX10 miatt, de wazze hamá GTX260am lesz akkor valamit viritson is[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz boogie84 #4802 üzenetére
Jó vastagon tettem a GPU-ra is. A szétszedésével viszont mindenki vigyázzon!
A hátoldalán található 10db csavar után le kell pattintani az elülső borítást, és ebben a fázisban könnyű elkúrni ha valami túl van feszítve. Én gyakorlott nak tartom magam, mert többször szedtem már szét 8800 GTX-et is...ott nincs pattintás viszont. Szóval csak óvatosan! Egyébként mindkét oldalára tettem pasztát. a hűtőre is és a memókra is.Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
Beowulf_78
addikt
Nekem 4gb van...2gb-tal jóval lassabb pl. a Vista. legalább is 4gb után. Mindenképp 4gb-ot vennék.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky 2008. szeptember 05.
Crysis Warhead 2008. szeptember 12.
Brothers in Arms: Hell's Highway 2008. szeptember 25.
Call of Duty: World at War (CoD 5) 2008 Q4
Far Cry 2 2008. október 24.
Command & Conquer: Red Alert 3 2008. október 31.
Fallout 3 2008. október 31.
Need for Speed: Undercover 2008. november 21.
Grand Theft Auto IV 2008. november 21.
Tom Clancy's EndWar 2008Fable 2 Ismeretlen
Diablo 3 Ismeretlen
Haze IsmeretlenA sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
ImI87
őstag
Tudnál írni pár sort, hogy hogyan lehet biztonságosan leszedni a hűtést?
Step by step lennne jó, hogy nehogy elb@sszak v.mit.Köszi
mod: nekem a képek nem jönnek be, megpróbálod mégergyszer feltenni őket, vagy javítani a linket?
[ Szerkesztve ]
-
HW Junkie
tag
Nem nagyon hinném hogy a 2 gigánál több memóriához optimalizálják őket mert a feletti méretet már nem kezel / címez nagyon a 32 bites operációs rendszer 64 bitest meg igen kevesen használnak még tehát ekkora öngólt talán nem lőnek a fejlesztők. Ugye elképzelem, hogy a 10-ből 9 vásárló akinek 32 bites Vista-ja vagy XP-je van hazaviszi a progit és az meg töltöget mint a barom a fél millás gépeken is. Na az lenne csak a botrány
[ Szerkesztve ]
-
HW Junkie
tag
válasz Beowulf_78 #4811 üzenetére
Hmmm... tetszik nekem ez az újra pasztázás alapvetően mert egy kis munkával és odafigyeléssel komoly extra minőséget lehet hozzáadni a karihoz. Kissé aggasztó viszont hogy mi történik így a garanciával mert ugye a szervizekben nagyítóval szokták nézni hogy hozzá babrált-e az ember a termékhez mielőtt átveszik. Az is kissé aggaszt hogy a paszta amit ráteszünk nem az a gumi szerű stabil dolog ami gyárilag rajta van tehát ha csak kicsit többet pakolok valahol fel már folyik is rá a nyákra meg be az IC-k alá. Az ezüst alap a pasztában meg vitatott ugyan de állítólag vezetheti a villanyot
És amúgy hogy teszed fel? szétkened vékonyan az egész felületen vagy ahogy a kényelmes urak a prociknál egy nagyobb adagot középre és had paszírozza szét a borda? A paszta amit feltettél olyat hol lehet beszerezni? Biztosan jó lehet ha ilyen komoly bonyolult neve van[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
Én is gondoltam a átpasztázásra, de amig 46fokos(idle) a gpu (50%-os ventivel), addig sztem nem nyúlok hozzá....Loadban 65fok szörösfánkal max70 fok....szerintem számit a ház is nekem most ilyenben van a cucc....
-
Beowulf_78
addikt
Hát ezt a "step by step" dolog nem fog menni...f@szom tudja hol voltak a pöckök amiket be kell nyomni érzéssel. Sztem ne szedd le. Nem akarom hogy eltörd. Ha nem csináltál még ilyet, ne ezzel kezd! Hiába írom le mit hogy kell...simán elqúrhatod a 60-70k-s kártyát, gondolom ezt meg nem akarod. Az meg a másik hogy úgy kell megbontani hogy ne hagyjon nyomot, különben oda a gari.
A link jó, nekem most is bejött kb. 2 perce.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
DEJVID
őstag
Ezeken miért nincs lesarkazásvédő keret? Az én G80asomon van. Vagy nem is kell az?
HW Junkie: subcooling.hu-nál. Ez nem vezet áramot, meg minden szupiság Ilyen van nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
Nem kell...de azért óvatosan kell bánni a dolgokkal. Jóval nagyobb és vastagabb a GPU mint a G80... Aki ezt lesarkazza, az egy ház sarkán levő téglát is lesarkaz.
-
DEJVID
őstag
válasz Beowulf_78 #4829 üzenetére
ja, értem
K21_overlord: Sharkoon rebel 9 valami asszem
[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
válasz K21_overlord #4830 üzenetére
Sharkoon Rebel 9 Fekete
- Midi ATX
- 9 x 5.25&8220; meghajtó hely (külső)
- 1 x 250mm csendes oldallapi ventilátor
- Előlapi kivezetések
- Méretek: 200 x 435 x 468 (Sz x M x H) -
DEJVID
őstag
-
HW Junkie
tag
Jól hangzik az ajánlat de még meg kell beszélnem a családdal, 2 napot kérek
A víz nagyon jó dolog hatásfokra de olyan macerás hogy én többé hozzá nem nyúlok. Az a látvány ahogy tócsában áll a víz a Radeon 3870 hátpaneljén (a radiátorból csöpögött) nem hiányzik még egyszer. Olyan kicsit az egész mint a szovjet zsebkalkulátor, csoda szép karcsú tenyérbe símuló kis ketyere amiből két kis drót megy a falig ahol áll két nagy szekrény. Azokban van az elektronika
Sokra megyek vele hogy csak egy kártya helyet foglal a hűtő blokk amikor egy fél autó hűtőt kell beépítenem mellé a gépbe -
keIdor
titán
Nah látom sikerűlt jó kis karit kifogni. A paszta amúgy szerintem mindegyik kártyán ilyen, végülis egy helyen készűlnek, csak a matricázás a BFG dolga, meg a doboz...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
HW Junkie
tag
Hehhe... öööö... na most az nem "olyan V8" Persze nagy mint állat az tény [P:J]
A lényeg itt a vizen van meg a csövezésen, hajtogatni kell és vigyázni ne törjön meg meg ne csöpögjön és 4 óra leszerelni úgy hogy hözben kapkodhatsz a szívedhez hogy jaj az ott nem egy vízcsepp az alaplapon ami csillog? -
HW Junkie
tag
válasz strebacom #4842 üzenetére
Aqua Computers, 16000 froncsiért ami nem olyan drága bár ez táp nélküli.
Aerocool S9 Pro a neve és az övé (a doboza tanulsága szerint legalább is) a világ legnagyobb case fan-ja. Pontosan 40 centiméteteres átmérővel. Viszont a fordulat csak 400 Rpm és a hang amit generál 12 Db tehát szinte hangtalan. A nagy méret miatt még így is 250 CFM a légszállítása ami 4-5-szöröse egy erős 12 centis ventinek. és minden alkatrész kap belőle.
A belseje tiszta ugyan az mint a Sharkoon-é, old school elrendezés , 10 darab 5 1/4-es hely, egyik sincs befelé forgatva, ha winyót teszel bele van hozzá gumírozott távtartó. Így oda teszed a CD-t meg winyót ahova csak akarod, nem nyomódik a ház falának a SATA csati és a legnagyobb videókarinak is bőven van 10 centi még beleértve a 4870X2-őt. Egy álom naItt lenni link: http://www.bossecomputers.com/Product/Areocool/S9.htm
-
strebacom
senior tag
Viszont ha már beszélgetünk van egy problémám, ha lekapcsolom a gépet úgye a monitornak is ki kellene kapcsolni, viszont mióta a GTX van nem kapcsol ki, csak kiirja, hogy NoSignal, nem kapcsol standby módba és ez azóta mióta a GTX van elötte nem volt egyik karival sem...Miért van ez???
-
ImI87
őstag
válasz Beowulf_78 #4827 üzenetére
amúgy nem vagyok fekezú, de jól esik, hogy aggódsz értem !
ha megkapom a karit, elvileg 99%-ban kész lesz a gép, és nyomok majd egy bemutatót. abbán látszani fog, hogy elég sok mindenhez hozzányúltam már.......
tény, hogy amiket eddig cseréltem, azok mind egyszerű hűtések voltak. 4 csavar ki, régi hűtő leszed, új hűtő fel, 4 csavar vissza. meg ramsüniket ragasztgatni. ezeknél a legproblémásabb dolog a gyári hűtő csatlakozójának leszedése volt, mert azok olyan nehezen jönnek le.......
ez a "fullcover" nv hűtő azért elég problémás, és persze pont a gari miatt.
de csak akkor fogok hozzányúlni, ha nagyon indokoltnak látom.és eddig bármit újrapasztáztam, ott mindenhol volt számottevő javulás (alaplapok, vga-k), én mx-2 pasztát használok. sz.tem tökéletes az állaga, jól lehet vele bánni, és nem is vezeti az áramot.
na majd kiderül........
azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest