Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tkazmer

    addikt

    válasz mycso #1423 üzenetére

    Hát azt kell mondjam, h nem tom, h mire kell neked a noti, de ha pl a hordozhatóság fontos, (meg az is, h ne sül oda az ujjad a bill-hez :D ) akkor csak a PM-el szereltet tom ajánlani. Amivel azt adják, vagyis a 9700 már elég jó ahhoz, h 1-2 játék normálisan elfusson rajta, azonban persze ez attól függ, h melyik az az 1-2...(egy haverom 9700-asán a BF2 is ment, persze nem max beállításokkal:D)
    A többi gépet sztem felejtsd el, nem is tom,h melyik az a gyáró, amelyik csinál még nem notebook procis gépet, mint amilyenek azok, amiket beírtál(na jó sempronnal azért szoktak gépet árulni)
    Ha már szó esett a márkáról, nem tom mennyid van notira, de sztem mindenképpen érdemes az ibm-hp-dell trióból választanod, mivel ezek jóval megbízhatóbbak az olcsóbb társaiknál.
    Végezetül pedig ajánlom figyelmedbe a ''milyen notebookot vegyek'' topicot[link], ott biztos többen lesznek segítségedre, és jobban is illik a témába a kérdés

    [Szerkesztve]

    úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

Új hozzászólás Aktív témák