- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
válasz Cray Tyler #1350 üzenetére
Lényegesen erősebb??? Az X200 integrált a GO6600 meg egy 6600GT szintű kártya szinte. Furcsa nekem a GMA900-al, ami valamivel gyengébb mint az X200, 1024-ben majdnem minden maxon vannak hasonló fps értékeim, minimumon már hasít. De engem nem zavar a 15 fps, instánál esetleg...
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
fatornyos
csendes tag
Hali!
Én is hasonló cipőben járok - mármint gépet szeretnék venni, és tanácsot kérni!
A konfig: Acer TM4152 LMi (Sulinetes)
Grafikus vezérlő: NVIDIA® GeForce Go 6200/128MB
Ez a videokártya elég erős? (pl NFS Most Wanted-hoz)
Kösz előre is a véleményeket, F.
[Szerkesztve] -
fatornyos
csendes tag
Bocsaz előbb lemaradt:
ez egy másik konfig:
Fujitsu Siemens PA1510 notebook (szintén sulinet)
ATI Radeon X1100-al
esetleg ezt az előzőhöz is hasonlítva (NFS MW és talán WoW)
mégegyszer kösz, F. -
T-CAT
tag
Nézzétek meg ezt a táblázatot!
Eléggé jól szemlélteti a különbségeket az egyes noti videókártyák között!
[link] -
Antibazsi
aktív tag
válasz fatornyos #1352 üzenetére
Most Wantedhez elég.Nekem ati9700 128Mb -os karival full beállitással 1024*768-on simán futott.Igaz durván melegedett is,de elég volt.És ahogy nézem az eredményeket kb egy kategória a két kártya.
De úgy ált a többi játékkal sem lesz vele gond ha nem legdurvább grafikán akarsz vele játszani.
[Szerkesztve]Üdv, Balázs
-
tkazmer
addikt
válasz fatornyos #1352 üzenetére
Bőven elég az nfsmw-hez, nekem az 1.6-os pm+ ati9000 32mb-n is megy...persze, nem kell tőle sokat várni, azonban játszható!
Amúgy erről mi a véleményetek? Milyen játékok mehetnek majd ezen jó graf beállításokkal, min 20-30fps-el?
Intel core 2 duo 2.0ghz, ati x1400 256mb, 2x512mb ramúgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Scytha
tag
ATI x1100 vga mire elég (pl játékok terén)?
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Életem első notebookját szeretném megvenni, ami ez:
Acer TM2414 NLC CelM-1.6GHz Linpus
Tul:
Processzor: Intel Celeron M 1.6 GHz (1MB Cache)
Chipkészlet: Intel 910GML
Memória: 256MB DDR2-400 (bov)
Merevlemez: 40GB (5400)
Optokai meghajtó : Combodrive
Grafikus vezérlő : Intel Graphics Media Accelerator 900 128MB (osztott)
vagy Ati Xpress 200M 128MB
Képernyő: 15'' XGA 1024x768 felbontás
Egyetlenegy kérdésem lenne: a Counter-Strike 1.6 futna-e rajta akadásmentesen 1024x-es felbontásban??? Mindkét vga-val?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv: ÁkosCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
yash
senior tag
Odasüssetek! Na csak nem mértem hülyeséget! Valaki azt mondta, hogy az ati x200m erősebb mint a gma 950, aztán láss csodát mégsenem! Én is a saját notebookvga.xls ünk alapján nem értettem, miért állitotta vki ezt... nos hát tévedett, de lehet, hogy én beszélek hülyeséget most, ugyanis ez a táblázat tök fals kamu, én ugyanis kimértem a gépem, és még csak hirböl sem ezek az eredméynek jöttek ki, mint a táblázat mutatja!
-
xcbiker
addikt
Nekem Hp nc6400 van.
Core Duo T2400 1,83GHz/667MHz/2mb
2x512Mb 667MHz-es ram
Mobility Radeon x1300-as vga
3DMark 2003: 3339Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Yc00n
csendes tag
Ha érdekel v.kit X1400as eredmény lefuttatok én is egy 3DMarkot.
-
TiXaR
csendes tag
Üdv!
Én is notebook vásárlás előtt állok, kb a 200eHUF-os kategóriában gondolkozom, ebből következik h nem játék célra kellene, viszont azért nem ártana ha egy-két régebbi cucc elmenne rajt
Nahszóval nagyon-nagyon hálás lennék ha vki sorba rendezné nekem ezeket a vidikarikat (így estére sikerült belegabajodnom a 3démarkok meg verteksz sáder pájplájnok tömkelegébe ) :
Ati X200
Ati X1100
Intel GMA 900
Intel GMA 950
SIS 760GX,
Intel Video (??? Acer TravelMate 4072-esben van)
Meg egy jobbfajta vidikari mellé dukál ugyebár egy jóféle proci is, így vagyok annyira pofátlan h azokról is kérdezgessek. Melyik a legjobb ezek közül:
AMD Turion 64 (1.6GHz, 64 bites)
Pentium Dothan 2MB (1.7GHz)
Celeron M 1600 (1.6 GHz)
AMD Sempron M 3300+ (2.0GHz)
Tehát ha egy árban lennének, melyik érné meg legjobban megvenni?
Egy ilyesmi konfigon elfutna pl egy GTA S.A. vagy egy NFSMW szintű játék (persze buta üzemmódban ? Eleve 64MB-os GF2-n edződtem, szal az ilyen újabb hiper-szupi csihi-puhi játékokat hírből se nagyon ismerem
Köszi előre is!!!
[Szerkesztve] -
yash
senior tag
Az az igazság, hogy kevés a pénzed ''jó'' noti témában nagyon, ez kb annyit jelent, hogy vagy régebbi kifutó, esetleg használt minőségi gépet tudsz venni, azokból is a leggyengébb fajtát. Hp, IBM és DELL gépeit érdemes nézegetned, ők az aduászok márkában (Sony is, de az qúvadága). Nem sok feétételt adtál meg, igy segitek: ha teheted, minél kissebbet vegyél (12 col tuti jó dolog), minél gagyibb integrált vidkarival (hosszú akkuidő), turiont vagy pentium M-es vagy Core-os procival (hosszú akkuidő, alacsony hőmérséklet), minél kevesebb kg (utazáshoz). Ha szereted a komoly külsejű gépeket, ime egy ajánlat:
[link]
képeket pedig a hp.com oldalán tudsz nézegetni róluk, csak írd be a keresőbe a keresett típust.
Ja igen... ezt egy HP fan írta
ui: ezen garantáltan fogsz tudni játszani jó pár játékkal, de quake4-re ne számits!
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Ezzel csak az a baj, hogy nincs benne opt.meghajtó, meg ha játékra is szeretné használni, akkor az a 12'' is egy kicsit kevés nem?
Azt meg elfelejtetted odaírni, hogy subnoti fan is vagy
Egyébként sztem, sok uatzáshoz valóban király s subnoti,de akkor már inkább vmi gma950-es...persze, nincs nagy különbség, de azért vmennyi mégis van, és ez a lényeg
Azért, h le ne maradja, én is ajánlok egy gépet, ez inkább megfelel játékra
[link] + win xp home(kb 20k)
Egyébként meg sztem ez ebben a topicban irgalmatlan nagy off, szal sztem inkább a milyen notit vegyek topicban folytassuk...
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
TiXaR
csendes tag
válasz tkazmer #1369 üzenetére
Ok, akkor haggyuk az ajánlatokat, inkább vki aki ért hozzá próbálja nekem sorbarakni legyenszives a köv. videó kártyákat teljesítmény szerint:
Ati X200
Ati X1100
Intel GMA 900
Intel GMA 950
SIS 760GX
Via VN800
...és/vagy a procikat:
AMD Turion 64 (1.6GHz, 64 bites)
Pentium Dothan 2MB (1.7GHz)
Celeron M 1600 (1.6 GHz)
AMD Sempron M 3300+ (2.0GHz)
azt sejtem h a Celeron M 1600 nem nagyon játszik, de mivel nem értek nagyon hozzá, nem tudom h az AMD Turion 64 bit-je, a Sempron 2.0 GHz-e, vagy a Pentium Dothan 2MB Cache memóriája ér-e többet?
Előre is köszi! -
Antibazsi
aktív tag
Fujitsu-Siemens xi1546
IntelCoreDuo T2300E 1,66GHz
AtiRadeonM X1800 256Mb
2x512Mb DDR2 533
3DM 2001: 22648
3DM03: 10782
3DM05: 5624
[Szerkesztve]Üdv, Balázs
-
tkazmer
addikt
Ajaj, ez nem tűnik olyan soknak...milyen proci van a gépedben?
TiXaR
A sis-eket, és a via-kat annyira nem ismerem, viszont meg vagyok győződve, hogy azok közülük a legrosszabbak...utána gma900, gma950, x200 majd x1100.
A procikról csak annyit, h én midenképpen a PM-et venném(bár intel párti vok)
[Szerkesztve]úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
tkazmer
addikt
-
MODERÁTOR
Sziaszton!
Egy Core Duos FuSi géppel és vele együt Intel GMA 950 -nel futni fog a warcraft 3 és a guild wars (+ kiegjei) ez a kérdésem? Ha válaszolnátok nagyon köszi! Kivi vok! csak ezek kellenek!"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
upp!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
chivas
tag
sracok errol mit tudtok (NVIDIA Quadro NVS 110M 256MB)?
mondjuk egy 3dmark03 ban vagy 05 ben levo eredmenyek ?
vaaki tud rola valamit ?
elore is -
VigO
tag
Én úgy tudom, hogy az ATI X1100 chipsetben, egy ATI Xpress 200M videokari van, ami X300 videochipre épül.
-
chivas
tag
nekem cad ra kene a noti sztetek arra ez a kartya : NVIDIA Quadro NVS 110M 256MB TurboCache jo ? hasznalhato?
-
chivas
tag
de azer remelem az x300 nal is jobb még!?
-
nyujoe
csendes tag
üdv...
...ajánlást kérnék ugy 250 körüli árban, és azért egy valamirevaló videókarival...
...ezalatt azt értem hogy pl azt tudja mint egy asztali radeon 9600XT...
...az nemgond ha használt....sőtt újban biztos nincs enyiért
előre is köszi....ööö...remélem nem nagyon off mert végülis kártyára kéne ajánlás deha tudtok mondani márkát és típust amit ajánltok, hogy keressek akor megköszönöm
üdv -
tkazmer
addikt
ha még vmi kis eldugott üzleteben találsz dell inspiron 6400-ast x1400-as karival, az van olyan erős...egyébként meg nem írtad, h netto, v brutt 250 Ezt ha jól emlékszem, netto 240k ért vesztegették pl az usanotebooknál...
-
bogabi
senior tag
Hi,
Nyomtam egy Aquamark3-at is a laptopon: 75591.
Sajnos nincs reg kódom hozzá, így csak 1024x768-as defaultban tudtam lemérni.A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest