- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macisajt3
tag
Sziasztok!
Nekem egy Hp Probook 4730s típusú lapossal lenne egy kis problémám.A gépben a szokásos prociba integrált VGA, valamint egy Ati 6490-es van.
2-3 hete elkezdte azt csinálni a gép, hogy működés közben pár másodpercre fekete lett a képernyő, majd helyreállította magát és kidobott egy hibaüzenetet. A konkrét üzenetre már nem emlékszem, de mintha a "képernyő illesztő nem válaszolt, utána meg helyreállt" szöveg lett volna.
A rendszerem már régen lett telepítve, így kapva az alkalmon nem a VGA drivert telepítettem újra, hanem win reinstall volt.A win 7 szépen felkúszott, majd a driverek telepítése során szembesültem ismét problémával. Minden drivert a Hp oldaláról töltöttem le, így az Ati VGA-hoz valót is. Azonban valamilyen okból kifolyólag a kártyát nem 6490-esként érzékeli, hanem az eszközkezelőben 7470-esként jelenik meg. A driver telepítése során hiba nem merült fel, a gép szerint sikeres volt.
A laptop indítás során a windows betöltése ablaknál folyamatosan megakad és nem lép tovább. Ha csökkentett módban indítom a gépet, akkor zokszó nélkül indul. Ha letiltom az Ati VGA-t, akkor normál módban is indul a gép.
A gép minden indításnál a következő hibaüzenetet adja: "AMD grafikus illesztőprogram nincs telepítve vagy az AMD illesztőprogram nem működik megfelelően. Telepítsen az AMD hardvernek megfelelő AMD illesztőprogramot."
Hardveres vagy szoftveres lehet a probléma? A hp oldalán levő driverrel 2 éve gond nélkül üzemel a gép, úgyhogy kezdek a vga halálára gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs