Hirdetés

Aktív témák

  • negyedes

    addikt

    válasz Tim82 #42451 üzenetére

    november vegen ujra elkeztunk beszelgetni. elhivtam egy randira, de ugyan azt mondta, hogy nem tudna folytatni. ok, mondom felfogtam, ennyi, el kell teljesen felejteni. aztan december kozzepen veletlenul osszefutottunk egy buliban(tenyleg veletlen mert o nem jar oda soha, nekem meg a torzshelyem). volt vele 1 aranyos csaj es ramozdultam. a csajnak be is jottem ,ez neki nagyon nem tetszet. egesz este engem bamult meg a buli vege fele vele voltam(puszik kezfogas, szivatas, csipkelodes, stb.). na ezutan az este utan ujra aktivabban beszeltunk(hetente 1x 2x par orat neten). utanna felajanlottam h jojon velem szilveszterezni. az volt a kifogas, hogy messze van(szomszedos megyeben laknak a szulei) es mar ugyis van hova menjen, de ha itt lenne valszeg jonne. mondom neki ugysem jott volna ha itt lenne varadon. hat valahogy igy van valaszolta. ekkor kerdeztem, hogy miert kell hazudni hogy jonne ha itt lenne, konkret valaszt nem kaptam...csak hapogast :U utanna kuldtem neki egy buek smst 12kor(masik 30 emberel egyetemben). 2kor kezded hivogatni, 8x hivott reggel 6ig. ebbol 2x vettem fel akkor 2kor meg 6kor. ekkor jott a hianyzas meg a tobbi duma. poenbol bevagatam, hogy ha most nem jott velem szilveszterezni akkor vizsgak utan jojon velem bulizni. es egybol ravagta hogy jon! mondom persze most nagy a szad meg hasonlok, de valtig allitotta, hogy teljesen komolyan gondolja ezt a bulit. mondom ok ha jossz annyit iszol es azt amit akarsz mindent en fizetem, de nalam alszol. ebben is benne volt mar elsore elsore. nem volt reszeg, esetleg csak picit pias(hangjabol es viselkedesebol itelve).

    bocsi hogy hosszu lett, de igy kerek a tortenet. az a decemberi buli emlekezetes marad, mivel akkor ugy viselkedtem ahogy egy csajozos partin kell, laza, fasza, nagydumas, jottek a poenok meg a csajok, minden ok volt(keveset ittam!)

    egyebkent alakul a 25evesel is valami. februarban allitolag megyunk kirandulni 2 napra debrecenbe. :Y ere baromi kivancsi vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

Aktív témák