Hirdetés

Aktív témák

  • pat86

    tag

    válasz kisboxi #38279 üzenetére

    Szerintem minden épp eszűnek ;] borzolja a fantáziáját ez az édes hármas. :DDD
    De személy szerint én is azt vallom, hogy esetleg mikor magánzó vagyok (egyedülálló), illetve ha nincsenek érzelmek a kapcsolatban.
    Nekem is ezzel volt a gondom. :D Ezért sem engedtem a kísértésnek, hiszen akkor jár a fordított verzió is a páromnak. De elképzelhetetlennek tartottam azt, hogy el tudnám viselni...mikor ő egy másikat, valamint őt egy másik kényezteti. Persze szép is a gondolat, mikor engem kényeztetnek ketten, de úgy fair ha nekem jár, akkor neki is. Badarság vagy nem, de inkább lemondtam róla.

    Persze most itt lehetne feszegetni tovább a témát, hogy ki is legyen a harmadik fél. Jó barát vagy inkább egy idegen. Az akiben totál megbízol, de folyton ott lesz a közeletekben :N vagy olyan akit nem ismersz, de talán soha a büdös életben nem látsz többet :K . Bonyolíthatnám tovább, természetesen ki választ :F közösen (nem lesz megegyezés), esetlegesen a nő nemű egyedek válasszák meg a női partnert és a férfi nemű egyedek a férfi partnert. :))

    stufen2: vannak akik azt mondják, hogy nekik egy is sokk :DD
    qantum: erős idegzetűeknek 18-as karikával :P ha nem olyan a hozzáállás, illetve a kapcsolat stabilitása tuti nem élik túl :(

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák