Hirdetés

Aktív témák

  • frame>24

    addikt

    válasz PazsitZ #23040 üzenetére

    Szeretném tisztelettel hozzátenni, hogy nem csak a média, hanem feltehetőleg a b*szott sok hormon tartalmú étel is nagy szerepet játszik abban, ami a jelenlegi helyzet.
    A különböző tápszerekből, takarmányokból a fogyasztott baromfi, sertés és szarvasmarha húson át belénk kerülnek ezek a vegyületek és drámaian előbbre jön a nemi érés + hormonok indukálta viselkedésformák (gondolom az lehet, hogy nem kellő szellemi érettségnél kapcsol be a cucc, majd Orsi kommentel valamit a pszichoszexuális fejlődésről)).
    Biztosan az sem véletlen, hogy manapság hihetetlen sok, lób*szó nagy gyereket látok, én a 180+ centimmel nem számítottam kicsinek, de ez ma már smafu. (A sok GH, megint...)
    Szóval tulajdonképp én is hiába pofáztam tegnap, e tekintetben "nem tehetnek róla", van a dolognak egy súlyos kémiai oldala is, amit nehéz kivédeni. (de ez csak ma jutott eszembe)

    [ Szerkesztve ]

    ▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Aktív témák