- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz Alba Game #2075 üzenetére
Wii U-t èn a Nintendo-s játèkok miatt vásároltam engem nem is az idegesìt hogy nem jelennek meg a multiplatform cìmek!Hanem a sok kihagyott dolog pèldául a luigis mansion 2-öt erre mi a francèrt nem lehetett megcsinálni?!Pont csak a 3DS-re kellett kiadni ami amúgy is sikeres!Egyfolytában azt hallani Nintendo-tól hogy neki fekszenek a Wii U fellendìtèsènek ahhoz kèpest a legutobbi Nintendo Direkt is ami volt 40 perces abból a Wii U-ról szólt 5 perc a többi mind a 3DS-röl!A másik dolog ami idegesìt hogy most is miket hoznak a gèpre DS játèkokat könyörgöm ki akar DS játèkokkal játszani egy ilyen gèpen?!Hol vannak a Gamecube-os játèkok inkább azt kène már szerintem nyomatni!Meg megmondom a frankòt nekem Wii U elött a PS3 mellett egy Wii volt ès amikor lecserèltem egy Wii U-ra akkor nem igazán erre számìtottam!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest