- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Nekem a 2d platform játékok sosem jöttek be úgy igazán, szóval elsőre helyre én a Galaxy-t tenném, de ennek az lehet az oka, hogy a 64-gyel jóval a megjelenése után játszottam csak, az Odyssey pedig akármennyire is jó, a Galaxy nekem valahogy jobban egyben volt hangulat, látvány, zene terén.
A Slime draws near! Command?
-
adalbert1
veterán
Super Mario Bros. 3 SNES változat és Super Mario Bros. NES változat között nem igazán tudom eldönteni a kérdést...
Ez a kettő van megosztva az első helyen, a 3. pedig a New Super Mario DS, utána pedig a 3D World és 3D Land, az Odyssey ezeket követi.
Annak ellenére, hogy ez a kedvenc karakterem, a Super Mario Worldöt, a 64-et, a Sunshinet és a Galaxykat még nem játszottam végig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DIGI kábel TV
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest