Hirdetés
- Raspberry Pi
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
tomika
aktív tag
Megnéztem, ezért fizetni kell külön, hogy nézhesd...
Szóval majd valahonnan le kell majd vadászni a netről!
Addig is csemegézzetek
[link] -
anulu
félisten
-
Csiresz
csendes tag
És tényleg megpatkoltuk a vadlovakat!
-
anulu
félisten
válasz Csiresz #2254 üzenetére
jah. olyan nehéz lett a patkó, hogy nem bírtak benne futni
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
KisApám
addikt
Nemigaz!
Elindítom a SopCast-ot, nézném az ESPN-t, vagy bármit, és Buffering 80% körül beáll az egész... hol nő, hol csökken e körül és semmi...
Mi a franc van?
[Szerkesztve]̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Phix
tag
Igaza volt abban, amit mondott, de hogy ez épp Érdi Gábor szájából hangzott abszolút hiteltelenül, az is biztos. Épp előtte 20 perccel magyarázta meg a Smith méltatlankodásakor tett beszólása kapcsán, hogy a döglött ló csak alszik, aztán meg erkölcsi magasságokból prédikál Delhomme-nak
Nem tudom, a pályán játék közben hogy viselkedik, de nekem a közvetítések nyomán ő épp ilyen ''mindent megmagyarázok''-embernek tűnik, de legalábbis nehezen hiszem el, hogy ő az a típusú irányító lenne, aki felteszi a kezét, és azt mondja, az én hibám. Az meg, hogy kábé úgy kezdte a mondatot, amikor Delhomme-ot mutatták (aki amúgy tényleg szar volt, és tényleg feleslegesen hisztizett - azt hiszem, akkor volt 13.6(!) a passer ratingje... ), hogy ''na ezt nem bírom Delhomme-ban...''[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
anulu
félisten
-
Zoty4
őstag
most nézem a seahawks-panthers meccset. Nem csodálom hogy üvöltözött a csapatával Delhome az interception után, amit csinál az off védőfal, csoda hogy nem zúzták le szerencsétlent.
-
rlazol
veterán
azt se csodálnám, ha a csapata üvöltött volna vele. Ha el akarod dobni, dobd, de nem pont a védő ölébe. Ezek az INTek olyanok voltak, mintha elnézte volna a mezszínt, üresen álló védőknek dobta a labdát.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Mindjárt SB!!!
ki mit tippel? szerintem sima Pitts.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rocket
nagyúr
Tegnap vegre volt idom megnezni a Seattle-Carolina meccset, addig nem mertem benezni a topicba, nehogy megtudjam ki nyert
Lemasoltak a Denver-Pittsburgh meccset szinte, bejott a tippem, Seattle-Pittsburgh donto, busz miatt nyerjen a Pittsburgh, meg nem lenne semmi egy eppen csak, hogy a rajatszasba bejuto csapat nyerne a SB-t
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Phix
tag
A Playoffban eddig minden csapatnak volt olyan meccse, amikor mélyen a tudása alatt játszott (elsősorban az irányítók teljesítménye miatt). És amelyik csapat hibázott, az ki is esett, lásd Jax, lásd Pats, lásd Broncos, lásd Panthers...
Big Ben és a Steelers még nem hibázott - ebből következik, hogy most fog. Ha Ben a tudása alatt játszik, ha a támadó fal meginog és siettetik, sackelik, akkor lesz ott fumble, lesz ott IT. És ha a Seahawks ezeket kihasználja, akkor nyerni fog - bár a pontjaik javarészét azért nem a védelem fogja szerezni.
Korai Seahawks vezetést várok, folyamatosan szoros eredménnyel, szoros fináléval, Seahawks győzelemmel.
Busznak én is szurkolnék, de a Pittsnek már van 4 SB-győzelme, a Seahawks meg még be sem jutott soha a nagydöntőbe története során - megérdemlik az elsőt, végig jó szezonjuk volt, míg a Steelers bukdácsolt (még a csoportjukat sem nyerték meg). És vajon a másik ''busz'' Alexander nem érdemli meg a gyűrűt?[ Jövő héten újabb érdekességekkel jelentkezünk a tudomány és a technika világából ]
-
rlazol
veterán
mindaz, amit írtál a Pitts offensével kapcsolatban ugyanúgy igaz lehet a Seahawksra is. Abban is iagazad van, hogy aki hibázik, az veszít. A Seahawksnak talán szélesebb a variálási lehetőségük a támadásban, mivel kiváló elkapóik és futóik vannak, de a Steelernek jobb az edzői stábja. És szerintem ez lesz a döntő.
Ki nem érdemelnél meg a gyűrűt? főle a ''névtelen hősök'' közül?
Alexander még fiatal, a legjobb korban van, rengeteg van előtte, Bettisnek az idei a 13. idénye, idén lesz 34, amolyan most vagy soha.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rocket
nagyúr
''És vajon a másik ''busz'' Alexander nem érdemli meg a gyűrűt?''
Megerdemli de lesz meg ideje nyerni, mig a busz most gurul utoljara, Super Bowl utan begurul a garazsba, es nem csak generalozasra sajnos (esetleg ha nem nyernek lehet rahuz meg1 evet, ha latja a csapat egybe marad a kovetkezo szezonra, bar ugy emlekszem mintha mondta volna ideny vegen visszavonul).
Mindig rossz amikor ilyen egyenisegek visszavonulnak, de ilyen a sport, egyszer eljon az ido elbucsuzni
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Csiresz
csendes tag
Mininováról le lehet szedni a XXIII. SuperBowl-t, Cincinatti - San Francisco meccs volt, ajánlom mindenkinek
Ezen a héten úgysem lesz amerikai foci, jó lesz átvészelni ezt az időszakot -
Zoty4
őstag
Ne felejtsük azt se el, hogy a steelers idáig csak idegenbe játszott és ott is hozta a meccseket, míg a seahawks otthon nyert. Most meg seméleges pályán fognak játszani, ami olyan mint ha idegenbe lenne.
-
anulu
félisten
nagyon sajnálom, hogy a ''A Busz'' visszavonul. emiatt nekik fogok szurkolni az SB-n, és remélem, hogy meg is nyerik.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a sorba (márminthogy irányítói hiba miatt elbukott meccsek) a Patriots-t nem raknám be, mert ott a Special Team részleg hibázott. ha nincs az a 2 fumble, akkor az első félidő végén nem tud elhúzni a Bronchos, és akkor nyugodtabban játszhatott volna Brady a 2. félidőben, és nem lett volna a csapat pontkényszerben. de sajnos sportban nincs olyan, hogy ''ha''. majd jövőre!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
rlazol
veterán
sajnos ez igaz, majd jövőre!
Én még nem tudom, kkinek fogok drukkolni. Nagyon nem szeretem Bent és nagyon szimpi a Seattle, de a busz, meg a játéktudás a Pitts mellett szól. Szerintem csak csendben élvezni fogom a meccset.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
tiv61us
őstag
Ez mar nem play off, ez a Super Bowl!!
Amugy en most nem nezek utana, de a Steelers szvsz 100 eve nem nyert, eppen deje lenne/ jo nekik drukkolok/
Szinten csak fejbol azt merem mondani az SB-ken 80 szazalekban az eselyesebbnek velt csapat nyert, mondjuk 2002-ben a BUCS nem vlt eselyes de siman hozta egy nagyon jo meccsen.
Mult evi nagon sima volt es papirforma elote azert a Carolina rangatta a gyeplot, de vegulis nem nyert.
Amugy persze csakk hajzallal mondjak eselesebbnek a steelerst, kicsit jobb vedelem, kicsit jobb QB, szoval barmi lehet, csak ne doljon el gyorsan,legyen izgalmas es hsszu, mert az utolso tetmeccs sokaig.. es mar a mai nap is nagyon hanyzott egy jo kis meccs
/mondjuk beleneztem kispalyasba, de az nem olyan/
ja es azert a steelers csoportjat es conferenciajat ne hasnlitsuk ossze a seattleval, minosegbeli kulonbseg van, volt
GO Steelers @ BUCS!"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tomika
aktív tag
Most olvasgatok a Draftolásra esélyes játékosokról. 4 QB-t tartanak az elemzők tehetségesnek, és ebből 2 imád futkosni... Vick elindított valamit!
Marcus Vick (Mike öccse) viszont a számok alapján nem lesz olyan sikeres mint a bátyja. De aki engem megdöbbent az Vince Young. Még csak Junior!!! QB, de már most el akarják vinni az NFL-be! [link]
Matt Leinart-nak meg milyen keze van! [link]
Meg jön idén majd egy újabb Williams RB: [link]
GO STEELERS!
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
Erre a Reggie gyerekre hatarozottan emlekszem a roose bowlrol, bar mint mondtam nem gazan vayok otthon az NFL-en kivuli vilagban
Meg a Vince Young is ismeros, O talan Texasi?
most nincs kedvem nezegetni a linkeket, majd holna, kesore jar
Go Steelers"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
válasz tiv61us #2288 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor 73 & 74 & 78 & 79-ben nyert a Steelers SB-t. az tuti, h a 70-es években, és hogy 4x, csak az évszámok lehet, h nem stimmelnek a Seattle viszont még soha nem jutott el a SB-ig.
nagyon nagy meccs lesz. Roethlisburger-t nem szeretem, de ''A Busz'' miatt fogok a Pitts-nek szurkolni, h visszavonulás előtt legyen egy gyűrűje
amúgy felőlem jövőre is lehet a Seahawks NFC győztes, de akkor a Patriots-szal fog találkozni! nagyon, de nagyon remélem! mondjuk akkor a Seattle-nek 2-ből 2 elbukott SB-je lenne... ()
[Szerkesztve]"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tomika
aktív tag
SuperBowl résztvevők, és győzelem-vereség mutatójuk:
1. San Francisco 49ers (5-0) - 1.000
2. Baltimore Ravens (1-0) - 1.000
3. Chicago Bears (1-0) - 1.000
4. New York Jets (1-0) - 1.000
5. Tampa Bay Buccaneers (1-0) - 1.000
6. Pittsburgh Steelers (4-1) - .800
10. New England Patriots (3-2) - .500 (én nem tudok matekozni, de ez szerintem nem .500)
18. Atlanta Falcons (0-1) - .000
A Frisco-nak szép múltja van!
Szóval jövőre mindenki az Atlantának szurkoljon!
Ez durva:
MOST CONSECUTIVE SB-GAMES:
4 Buffalo 1991-94
MOST CONSECUTIVE SB-GAMES LOST
4 Buffalo 1991-94
Pitts:
4-1 Pittsburgh 1975-76, 79-80
Ezzel a második helyen áll SB-győzelem szempontjából (az első a Dallas és a San Fran. 5 győzelemmel).
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest