Hirdetés
Aktív témák
-
anulu
félisten
KIHAGYTA!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tiv61us
őstag
-
anulu
félisten
basszus, így mégjobban fáj, h nem az NE ment tovább... 5év alatt a 3. NE-PIT AFC döntő lehetett volna...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
tomika
aktív tag
AZTA! Hát azért leizzadtam párszor! És EZT a meccset nem láttam!
anulu: miről maradtál le! -
bobsurf
őstag
és nem sikerült
-
anulu
félisten
asszem Vanderjagt-nek Pittsburgh-ben szobrot emelnek és az NFL története során először AFC döntőt játszik a 6. helyen a Playoffba jutott csapat...
-
tiv61us
őstag
es sikerult negyszer leterdelni, amit mar 2 yardon is megtehettek volna de igy jobb volt, csak az idegeim
na johet a Carolina"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
asszem sejtam így a kb 100hsz-ből
-
anulu
félisten
tudjátok mit? ezek után, hogy ''láttam'' kiesni a Colts-ot, azt mondom, hogy sport az egész. játék. és idén rossz volt mindkét csapatnak a lapjárás. kiestek. majd jövőre!
-
anulu
félisten
hozzáteszem, h a Colts az elmúlt 25évben nem játszott SuperBowl-t. múltkor néztem statisztikát
-
anulu
félisten
nem. amcsik adnak választási lehetőséget. de amit nem ajánlanak fel, azt ha beledöglik a SP1, akkor sem tudja közvetíteni.
-
anulu
félisten
na, Bears - Panthers! nemtudom, melyik csapatnak szurkoljak... vhogy a Carolina szimpatikusabb.
-
tiv61us
őstag
Azt meg nem is mondtam, hogy a Bettis fele Fumble utan Big Ben utotte el a coltsos sracot 40 yard korul
Hat nem volt semmi"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
anulu
félisten
tavaly 15-1-el ment a Steelers Playoff-ba... bár ők vhol a 6-8. hét környékén kaptak ki.
-
anulu
félisten
válasz tiv61us #2024 üzenetére
tudtommal bármilyen bírói döntés felülvizsgálatát lehet kérni a piros kendő bedobásával, utána el kell mondani a főbírónak, hogy minek a vizsgálatát kéri a head-coach, és megnézik.
-
anulu
félisten
na, meccs.
-
tiv61us
őstag
a Panthers meccset adjak otthon is ugye? mer' akkor nem kozvetitek
en csak segiteni akartam, meg ha tevedtem is neha
GO PANTHERS!
en nem igy tudom, de ez most mind1!
[Szerkesztve]"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
majd utana jarok, de en tovvabbra sem emlekszem olyan esetre amikor challenge lett volna mondjuk egy face mask itelet utan,vagy pont az emlitett esetben pedig az ilyenkor 50-60 yard penaltyt is jelenthet, de en sem latok minen meccset. na nezzuk a balhet
jo kis meccs lesz ez is
tomika az remek, akkor drukkolunk egyut
remelem te is panthers
nem lassu TD volt
[Szerkesztve]
-
anulu
félisten
gyors TD. védő-csúszkálások...
-
F-ECT$
titán
anulu - tökön nem kell szúrnom magam , cserébe kiesett az indy is
Dive ever, work never.
-
-
tiv61us
őstag
10 nyuszi ide, erzesem szerint steelers-panthers SB lesz
nincs kedvem vegignezni a-raadasul angolul irott szabalykonyvet- egy baratomat megkerdezve, azt mondta, amit en is tudtam eddig, szabalytalansagok eldontesekor nincs piros zaszlo
legyen az akar holding akar Defensive Pass Interference
-
bobsurf
őstag
elég langyos ez a meccs
-
tiv61us
őstag
nem volt ez olyan rossz meccs, de inkabb a gyurkozos fajtabol, a Carolina akit egy honapja siman vertunk es mogottunk volt csoportmasodik, konferenciadontot jatszik
Azert sajnalom, hogy nem a delutani meccset adtak otthon, az azert jobb volt, de hat asszem a 2 mostani legjobb csapat jatszott
A donton nalam mind a carolina, mind a steeleres eselyesebb annak ellenere, hogy idegenben jatszanak
aztan johet februar 5-en az SB"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
rlazol
veterán
-
tiv61us
őstag
nekem ezen a hetvegen bejottek a tippjeim, mondjuk a Colts-Steelersre nem tippeltem, csak a steelersnek drukkoltam
A seattle, azert nem olyan jo, mint a mutatoja, nagyon szerencses sorsolasuk volt, persze a hazai palya
errol jut eszembe, a colts mecsen kb 50-10 yard volt a buntetes a colts ellen, aztan a legfontosabb pillanatban megis a javukra iteltek, es majdnem nyertek is, kb 2 incsen mulott a vegen egy TD, meg a kihagyott mezony gol...
amugy errol mar irtam, szerintem tobb a keletenel a biroi hiba,ezt a mai esetet nem is ertem hiszen visszaneztek 10-szer, es a szakertok is egybehangzoan IT-t mondtak, aztan megis...
tenyleg akartam kedezni ,tudom otthon is vannak csapatok, ott hogyan oldjak meg a challenget? piros zaszlonal megkerdezik a gondnokot?
Jo van csak vicc, de tenyleg, ott is kamerazzak a meccset?
jo ejt"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
-
Csiresz
csendes tag
Hi!
Ha valaki kíváncsi a tegnapi Steelers - Colts meccsre teljes egészében, az megnézheti ezen oldal segítségével: http://pplive.uw.hu/
Neten keresztül lehet vele nézni nagyon sok csatornát, ha valamit nem ad a tv, akkor én ehhez szoktam folyamodni
Szóval ma este 6 órakor adja le az ESPN Hong-Kong nevű csatona (linkelt oldal bal oldalán menüből lehet kiválasztani). Hogy működjön, le kell tölteni hozzá egy SopCast nevű progit, ezt föltenni, semmi más teendő vele nincs.
Ja, értelemszerűen az ESPN cstronán belül a SopCast trackerre kell kattintani és várni amíg bejön a media player.
Én tegnap így néztem meg a meccset, egészen élvezhető volt, ugyan néha beakadt kicsit, meg a minősége ugye hagy némi kívánnivalót maga után, de az eredményjelző nézésénél sokkal jobb!
Sok szerencsét -
rocket
nagyúr
válasz tiv61us #2039 üzenetére
En most azt tippelnem, hogy ha jatszik a Seattle-nel Shaun Alexander, akkor Seattle-Pittsburgh donto lesz, ha nem jatszik akkor a Carolina-Pittsburgh, remelem ''a busz'' nyer egy aranygyurut, megeremelne
Nem lenne semmi a Pittsburgh vegso gyozelme, Steelers epphogy becsuszanva a playoff-ba megnyerne a Superbowl-t
Indianapolis meccsrol, nem szamit ki milyen jo az alap szakaszban, a playoff egy uj lehetoseg mindenkinek.
Chicago-Carolina meccsrol, megerdemelten nyert a Panthers, a mackok eleg almosak voltak a vedelem se hozta azt amit eddig, igazabol ez annak tudhato be nem tudtak mit kezdeni Steve Smith csodalatos jatekaval, tamadoknak volt par jo percuk akkor szoros is lett a meccs de onnan nem volt tovabb."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest