- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
Topikgazda
vazze' a végén még nekem is át kell értékelni majd értékelni azt az október 8-i meccset, és nem arra emlékezni belőle, hogy láttam Larryt, Veldheert, PP-t, Chandler Jonest, meg Mathieut, hanem arra, hogy láttam ezt az Eaglest a pályán.
Csak tartson ki nekik a lendület januárban is.Just a simple Lineman...
-
.LnB
titán
válasz darvinya #13652 üzenetére
Igen, és itt álljunk is meg egy gondolat erejéig. Mert már tegnap is majdnem írtam egy üzenetet a Ricsiéknek. Mert, hogy korán van formában az Eagles "jajj mi lesz velük a playoffra".. Felbaszott. Miért ne tarthatna ki ez a forma egészen az NFC döntőig mondjuk? Itt nem a forma a kérdés, hanem a sérülések. Ez a csapat éhes, fiatal, szívvel-lélekkel tolják, élvezik! Ezek a srácok még sose éltek át ilyen sikereket, nem fognak leállni! Mindaz amin ez az Eagles keresztülment az elmúlt öt évben, az mind erőt ad nekik!
Láttunk példát persze erre is és arra is. De én reménykedem.
A sérülésektől félve viszont annak különösen örülök, hogy az utóbbi meccseken a kezdőknek elég három negyed, és az utolsóban már csak a cserék játszanak.
Ezen a Ricsin annyira érezni, hogy nem kedveli az Eagles-t, végén is csak nyafogott, hogy vége lehetne már. Persze ha Chiefs lett volna akkor állt volna a cerka..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rlazol
veterán
"Mindaz amin ez az Eagles keresztülment az elmúlt öt évben, az mind erőt ad nekik!"
A csapat 90% még az NFL közelében se volt 5 éve. Ami számít az max a tavalyi év.
Nem Ricsinek akarom a pártját fogni, de abban igaza van, hogy az elmúlt évek bajnokai sose az őszi top csapatok lettek. A NE ilyenkor mindig gyengeségeket mutat, a NYG, a SEA, a DEN se volt épp top egyik bajnoki évükben sem októberben.
Tavaly ilyenkor ki tetőzött? A Raiders, a Dallas.
És itt van igazad abban, hogy ahogy az OAK szezonját is egy sérülés ölte meg, ez bárkivel előfordulhat, de a DAL egyszerűen csak kifulladt.
Ahogy BB mondja mindig: nem lehet a csúcsformát egész évben fenntartani.
Nagyon drukkolok nekik, mert szimpatikus társaság, de nyugtával dicsérd a napot és korai még PO-ról meg SB-ról beszélni. A szezon csak most kezdődik.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
titán
Sok csapat ugyanilyen, mégis évente csak egy nyeri a superbowlt. Jó a helyzet, élvezni kell minden sikert, és örülni kell minden esetleges rájátszás meccsnek, de azért ne legyenek túlzott elvárásid, mert a csalódás könnyen jön. Pont mert fiatal és éhes a csapat, az év végére a rájátszásban jó eséllyel összefut olyan rutinos rókákkal, akik addigra sokkal jobban felmérik a sasok játékát, és ugyan valami csúf játékkal, de kibrusztolják a győzelmet. Az ilyen lelkes, lendületes, sikeres fiatal csapatok nagyon kis része nyer Superbowlt. És ezt nem a Sasok ellen mondom, hanem csak úgy általában igaz. Persze a kis százalék nem nulla, és most lehet, hogy épp a Philly lesz az.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.LnB
titán
válasz rlazol #13654 üzenetére
"A csapat 90% még az NFL közelében se volt 5 éve."
De biztos olvastak róla!
SB-ról nem beszélnék én se, de egy komolyabb sérülés nélkül azért a PO csak meglesz.
(#13655) schawo Azt hiszem eddig is éreztettem itt, hogy pesszimista vagyok, és nem várok sokat pont azért, hogy ne csalódjak. De ez így jól néz ki, élvezem.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
Egy biztos, ez a csapat elérte, hogy senki nem akar velük viccelődni, és a nyelvüket köszörülni egy újabb beszólással, hogy Phillyben senki nem ismeri a W-t.
Kegyetlenül jól játszanak, élvezet nézni, Wentz nagyon nagyot megy.
Reméljük egyben marad jövőre is ez a csapat.
És amúgy tényleg az lesz a kérdés, hogy fejben hogy fogják bírni a PO-t. Mert nem a képességeik miatt kétes a bajnoki cím, hanem a mentális felkészültségük miatt.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
MODERÁTOR
Hát figyi, lehet hogy sokakkal együtt felülök erre a Bandwagonre, de ha véletlenül a Patssel kerülnek össze a döntőben, ne várd hogy nekik drukkoljak
Amúgy meg azért tényleg lehetne szorítani, hogy végre Phillybe kerüljön a Lombardy trophy... A keleti partot már végigjárta, bizonyos városokban meg az üvegszekrényt sem bontják le, mert úgy is vissza pakolják egy-két éven belül
-
rlazol
veterán
.LnB - 2-3 héten belüli, súlyos Wentz sérülést leszámítva nem tudok olyat tényezőt elképzelni, ami megakadályozhatná a PHI csoportgyőzelmét. A DAL és a WAS megint bukott, Elliot hamarosan megy pihenni, a NYG idén nem tényező, már Manning padoztatása is szóba került. Még 2, max 3 győzelem kell az Eaglesnek és megvan a csoport, erre van 7 meccsük, közte Bears otthon, OAK otthon. Igaz, 2 cowboys is, de az egyik a BYE után, a másik otthon, és Elliot az egyiket vsz kihagyja. És akkor a Giants elleni NYi meccset még nem is említem.
A Rams érdekes, már tavaly is sokat vártak tőlük, de semmi nem ment, Gurley-nek is rossz éve volt, most minden összejön.
Kíváncsi vagyok meddig tart a lendület, hiszen nekik most jön a nehéz rész: Texans (igaz, Watson nélkül), Vikings, Sainis, Eagles, Seahawks.
Lehet, h a PO meglesz, de szerintem ez a maximum.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #13663 üzenetére
lol - igaz, bocsánat, ezt benéztem
de a WAS akkor is 4-4vel áll, a DAL meg 5-3val, 4 ill. 3 meccsel lemaradva, és az azért elég nagy előny. Nem behozhatatlan, de ha Wentz nem sérül meg a közeljövőben, akkor a PHI simán behúzza a csoportját.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
titán
válasz rlazol #13665 üzenetére
Nagyon nincs lefutva. Dallas megveri a Phillyt oda-vissza, máris ők nyerik a csoportot, Philly meg mehet melózni a wildcard körben idegenben. A KC is pikk-pakk előadta az 5-0-ról 6-3-at.
Azért a saját tippem persze, hogy 60% esélye van a Phillynek, 30 a Dallasnak, és 10 a Rézbőrűeknek.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
"Hát figyi, lehet hogy sokakkal együtt felülök erre a Bandwagonre"
Kettőt rendeljél akkor. Nekem egy US "M"-es jöhet (ki van fogyva)
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Pénteken szerintem rendelek egy Wentz mezt. Addig még átgondolom, nem szeretnék elhamarkodottan dönteni. Elég jó áron van EU shop-ban. 74€ szállítással.
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
Topikgazda
Racecam a múlt heti kihagyását bepótolta egy telitalálattal
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
berek21
őstag
Egyre nehezebb lesz a tippelde. A Dolphins meg már el is vesztett egy "l" betűt.
Lancia Delta III eladó!
-
Racecam
nagyúr
Rendelheted.
A jövő egyik meghatározó irányítóját látod.
U.i.: Ricsi sok f@szságot mond, de abban volt igaza egyébként. Emlékszel a NE majdnem tökéletes szezonjára? A végére már egyre nyögvenyelősebb lett és SB bukta. De ettől függetlenül a Philly 100% rájátszás, és szerintem WC kör kihagyás lesz.
A Zéé: Hoppácska , és még csak meg sem tudom nézni, mert melóban vagyok, korlátozott nettel... (Kapják be! )
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
.LnB
titán
válasz Racecam #13679 üzenetére
Ja értem én csak nem törvényszerű, volt ellenpélda is már. Azt senki se hozza fel senki. Ott a tökéletes Dolphins szezon pl.
-
titán
Én sem azt mondtam, hogy nulla, csak azt, hogy kicsi az esély. És a 70-es évek elejének Miamija rutinos playoff résztvevő volt, ráadásul a 72-es Miami egyik irányítója sem másodéves volt. Persze, jöhetnek csodák, és kívánom neked, hogy úgy is történjen, a Carolina idén úgysem a playoff meneteléséről lesz híres.
-
*Mukeey*
addikt
Persze hogy nem törvényszerű.Amilyen az idei szezon,szerintem bárki nyerhet,aki bejut a po-ba.Én nem hiszem,hogy idén a NE nyer,túl sok a hiányzó már.Philly nálam benne van,főleg,hogy Wentz atom formában van,jól is igazoltak többeket...
De becsúszhat tényleg bárki!iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
MODERÁTOR
Szerintem felesleges ezen agyalni. Az igazi foci szokták volt mondani Decemberben kezdődik, ott majd kiderül, hogy ki mire képes, főleg amikor el kell menni egy NE pályára, Detrioitba, Phillybe vagy épp a Seahawkshoz. A dómban játszó csapatok általában ott borulnak mint a szaros bili, hogy nem szoktak a -20-hoz, vagy hóeséshez. Mondanám a GB-t, vagy a Chicagot is, de GB Rodgers nélkül félkarú órás, a Chicago meg.... Chicago...
Tényleg, várok már egy jó havas meccset
-
vond
MODERÁTOR
Na, kellett pofáznom, Sherman szezonjának vége. Nem volt élete formájában, de azért a D meg fogja érezni a hiányát. Főleg, hogy Earl Thomas is sérült. Na mindegy, ez van. De legalább megvan az újabb győzelem. Ez a Seattle color rush mez meg továbbra is kbb jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
maláj
addikt
NFL 2017, ALAPSZAKASZ 10. FORDULÓ
2017. 11. 10. @ 02.25 ==> Arizona Cardinals – Seattle Seahawks
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Buffalo Bills – New Orleans Saints
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Chicago Bears – Green Bay Packers
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Detroit Lions – Cleveland Browns
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Jacksonville Jaguars – Los Angeles Chargers
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Tampa Bay Buccaneers – New York Jets
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Tennessee Titans – Cincinnati Bengals
2017. 11. 12. @ 19.00 ==> Washington Redskins – Minnesota Vikings
2017. 11. 12. @ 22.05 ==> Los Angeles Rams – Houston Texans
2017. 11. 12. @ 22.25 ==> Atlanta Falcons – Dallas Cowboys
2017. 11. 12. @ 22.25 ==> San Francisco 49ers – New York Giants
2017. 11. 13. @ 02.30 ==> Denver Broncos – New England Patriots
2017. 11. 14. @ 02.30 ==> Carolina Panthers – Miami DolphinsSzabadnapos: Baltimore Ravens, Kansas City Chiefs, Oakland Raiders, Philadelphia Eagles
-
anulu
félisten
hmm, aki nem NE drukker, az eddig is már bőven rühellte a csapatot, úgyhogy Bennett elhozása a waiverről nem oszt ebből a szempontból. remélem nincs nagy baja a vállának, idénre röhelyes a fizetése, TB-vel egész jól elkapták a fonalat tavaly PO-ra. bízom pár szép 2TE-s felállásban decemberben, januárban (és februárban ).
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
callmeakos
veterán
Nem tudom észrevettétek e, de egy elég fontos meccs van kilátásban a hétvégén. Melyik a legócskább csapat jelenlegi alapszakaszban? 49ers vs Giants kicsit szomorú és szarkasztikus hogy Giants szurkólóként ezt kell írnom.
Egyébként mekkora szép játék volt már ez?! [link]
All→M8
-
vond
MODERÁTOR
válasz callmeakos #13689 üzenetére
Russell Wilson nem szarral gurigázik, az egyszer biztos. Az eddigi éveiben is nagyon jól mozgott, de idén új szintre emeli a mobilis irányító fogalmát.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
rlazol
veterán
A másik oldalon viszont AP lehangoló volt az összefoglaló alapján. 21 kísérletből 29 yard, egy fumble és a Safetynél is nála volt a labda, bár az legalább annyira az OL-é is.
Sokat elmond, hogy a végén a 2 yardosnál Ellington kapta meg a lasztit, bár lehet csak azért, mert frissebb volt?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
válasz callmeakos #13689 üzenetére
Mint szintén NYG-s,számomra ez a szezon elött elképzelhetetlen volt.Én sima PO-t vártam.Ez katasztrofális!
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Mottie
őstag
Chargers - Jags, wtf ez a vége?
Be Victorious!
-
MODERÁTOR
2017. Október 2 óta nem sikerült a refundot megoldania az NFL GamePass-nek. De már vissza sem ír a support.
-
anulu
félisten
a mai győzelemmel már TB-nek van a legtöbb idegenbeli sikere (86), megelőzve Peyton-t. a meccs 2. felét láttam, de egy nagyon könnyed W volt ez a Mile High-on. a Raiders elleni meccs sokkal nehezebb lesz. utána csoportrangadók + Steelers idegenben :S
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
.LnB
titán
Szépen besűrűsödött a mezőny a 7-2-es és 6-3-as csapatokkal. Érdekes lesz így a szezon vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs