-
PROHARDVER!
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
"...a Super Bowl-ról szólt, ami az évtized legkevésbé nézett meccse lett, viszont csak 7%-kal csökkent előző évhez képest."
Kíváncsi leszek, ha már (végre) nem a Pats-et kell néznünk majd a döntőben, vajon akkor elkezd e nőni a nézettség?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
DeathBat666
aktív tag
válasz KoVee84 #14845 üzenetére
köszi
végül rájöttem, hogy ez az eredeti "It's Good to be Gronk" könyv és ebből készítették el a magyar változatot.
Meg is rendeltem, nagyon érdekel az élete és muszáj valahogy szinten tartonom az angolomat. Bár kicsit rövidnek érzem a könyvet oldalszámok alapján.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Jézusom Garoppolo mit kapott!! Vagyis mennyit!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
Hülyék ezek a sport managerek, meg a játékosok is...
Nem csak NFL... mindenféle fociban.De ha kifizetik ám legyen... mondjuk a Flacco deal is jó nagy pazarlás lett anno, pedig ő még SB-t is nyert. Muahaha...
Az a baj mi nézők/rajongók megtermeljük nekik ezt a pénzt a kifizethessék, meg minden így felül legyen értékelve...Aztán majd szívnak csak vele a fizetések miatt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #14855 üzenetére
Foles akkor mennyit érhet?
-
nagyúr
Hát szerintem mai árfolyamon egy 70-80 millát minimum... nem tudom hány évet látnak még bele... valszeg ennyit minimum ő is kérne/kérni fog, ha franchise irányítónak választanák mégis valahol.
De az sem lepne meg, ha neki is jönne majd valami 100 misis bejelentés majd...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
válasz FollowTheORI #14857 üzenetére
Philadelphiában annyit nem tudnak neki adni.
-
nagyúr
-
A Zéé
Topikgazda
neki azért sztem kicsit lenyomja az árát, hogy csúful megégett már más csapatoknál.
Ha van hasonlóan felépített csapat, mint az Eagles, akkor működni tud, és akkor valószínű adnak is érte, de amúgy szerintem továbbra sem ér többet, mint egy átlagnál jobb bekap QB, hiába van SB MVP címe.
Persze tuti lesz csapat, akik adnak érte 1. kört, meg megkínálják évi 15+ millás szerződéssel, de azok remélem nem a Pintyek lesznek!
Aztán majd meglátjuk...Just a simple Lineman...
-
*Mukeey*
addikt
JimmyG jó szerződést kapott,jók is lesznek vele,ha a draftjuk okés lesz.
Viszont még így,hogy a legjobban fizetett,elmarad egy top gurulósfocistánál.Lásd Neymar,csak a kivásárlása 222mill volt,mellette állítólag évi 20mill körül kap.Tehát ha 5 évig maradna,akkor 322millbe fájna a Psgnek
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #14861 üzenetére
Reméljük, Jimmy G hozza, amit várnak tőle, illetve kíváncsi vagyok a szerződés részleteire, vagyishogy mikor mennyibe fájna az elengedése.
A fociban nincs salary cap, emiatt folyamatosan ugyanaz a pár csapat van csúcson (Barca, RMadrid, MU, München...). A fociban sokkal kiegyenlítettebb a dolog (kivéve a NE-t és a Browns-t )Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
F-ECT$
titán
Ennek az érintésnek volt jelentősége, vagy enélkül is indulhatott volna a játék?
Dive ever, work never.
-
.LnB
titán
Az Eagles hamis edzést tartott, nehogy kémkedjenek utánuk
(#14863) F-ECT$ Szerintem nem volt. Nem figyel rá senki sem látszólag. Nem hiszem, hogy Foles indította a játékot, de nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz schawo #14867 üzenetére
erre gondoltam: a snap indulásakor a Line egységesen indul meg, vagyis az OL tagjai alapesetben a centert figyelik és a center megmozdulására egységesen veszik fel a pozíciójukat.
Jelen esetben a center helyett a jobb oldali tackle-t figyelték és kész.De többször megnézve a videót rájöttem, h nem, nektek van igazatok, ennek a játék indításához nem sok köze volt, hiszen egyértelműen a center indul először, 5 mp-vel Foles lábmozdulata után. Ráadásul, h a tackle indul először, az false start is lehetett volna. Ez inkább valami jelzés lehetett a tackle számára, hogy "itt vagyok". Nyilván amikor felálltak, több opció is volt, arra az esetre, ha a NE védelme reagál valamit és Folesnak nem tetszik a felállásuk, vagy esetleg a felállásuktól függött, hogy jobb vagy bal oldalra megy a játék. Mindkét esetben az érintés, illetve annak az elmaradása tájékoztatja a tackle-t a pontos játékról.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
*Mukeey*
addikt
Borzalmas,hogy 200 napig nem lesz még foci😟
Már most hiányzik...iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
titán
válasz callmeakos #14873 üzenetére
Elvonási tünetek kezelésére gyengített pótszer: már csak 4 hónap CFL startig
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
.LnB
titán
Én örülök, hogy sok még a szezonig. Van egy csomó más sport is amit követni kell.
-
anulu
félisten
NHL (tegnap a PIT @ STL meccs kifejezetten jó volt!), Nascar, márciusban indul az MLB is
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
.LnB
titán
Crosby 400. gólja
WRC, F1, WTCR, Országúti kerékpár, .. Bár az F1-et szerintem nem fogom nézni a halo miatt.
-
F-ECT$
titán
Lucky loserként megérkezett tegnap hozzám ez a szépség. Köszönöm még egyszer a szervezést és a nyeremény felajánlást!
Érdekességképp megnéztem csak a playoff pontokat, és ott is pontegyenlőséges második lettem "csak"
1. crey - 18 pont
2. F-ECT$ - 18 pont
3. Mottie - 17 pontDive ever, work never.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
rlazol
veterán
Jimmy G szerződésének értékelése a FK!-n. Nagyon okos.
-
darvinya
titán
Köszönöm játékot, s remélem hamarosan kezdődő idénykor megint lesz.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #14896 üzenetére
kettőn áll a vásár. A jó csapatoknál tud érvényesülni a "Championship discount" vagyishogy piaci ár alatt is aláír a játékos a gyűrű reményében.
A gyengébbeknél az ellenkezője, de van az a pénz. Itt a menedzsment nem akarta túlfizetni a sztárokat, akik viszont bagóért nem jöttek.Én úgy tudom, csak a liga egészére vonatkozik ez: tehát ha a 32 csapat összesen marad a potenciális max capsum asszem 90%-a alatt, akkor van valami szankció, vagyis a különbözetet nyilván nem tarthatják meg, de a pontos részletekre nem emlékszem.
-
.LnB
titán
válasz *Mukeey* #14896 üzenetére
Hogy írhatsz le ilyet, hogy senki nem akar ott játszani?! Szó sincs erről. A 49ers tudatosan nyomott egy "format C:\-ot." Mindenkit eladtak, elcseréltek. Teljes újjáépítésbe kezdtek, és ennek az alapja Jimmy, na meg a 12 draft pickjük (+ esetleges kondíciós pickek). Ennyi pénzzel azt csinálnak amit akarnak. A free agent piacon is. Ha ügyesek lesznek akkor már jövőre is egy kemény csapattal tudnak kiállni. A 49ers egy "kívánatos" franchise. Nem olyan mint a Browns. Bár Cleveland-ben is Hue Jackson az ÓRIÁSI probléma. Alatta ki akarna szívesen játszani? És a 49ers-ben most, hogy ott van Jimmy G, már csábító ajánlat lehet bárkinek oda szerződni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest