- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thani
csendes tag
Sziasztok!
Az a hibajelenség áll fenn, hogy volt egy teljesen jól működő kis netezős gépem, és hozzám került néhány alkatrész.
Lett egy Gigabyte GA-73PVM-S2 alaplap, ami szinte ugyanaz, mint a meglévőm, csak 1333 MHz FSB-vel, ehhez szereztem egy E8200-as processzort, és valamiért így már nem működött.Visszatettem az eredeti konfigurációt, és mégsem jó, elindul, felbúg minden, de semmi képet nem ad, akár alaplapba, akár VGA-ba kötöm a monitor kábelt.
Szerintetek miről lehet szó?
A még működő konfig:
Gigabyte GA-945GZM-S2 1066 MHz FSB, LGA-775
Intel C2D E4500
1,5 GB RAM
Gigabyte GV-RX165256D-RH - ATI RadeonX1650Előre is köszi a válaszokat!
Üdv,
Dani -
-
Thani
csendes tag
válasz #10726912 #28312 üzenetére
Helló!
Kivettem az elemet, de így sem történt semmi, ugyanaz a jelenség áll fenn. A régi (elvileg működő) alaplappal se kép se hang, még a ventik se pörögnek fel, az újabb (teszteletlen) alaplappal legalább a ventilátorok beindulnak.
Mi lehet a baj?
Köszi a segítséget!
Üdv!
-
Thani
csendes tag
Sziasztok! Még mindig nem jutottam előrébb.
Az a hibajelenség áll fenn, hogy volt egy teljesen jól működő kis netezős gépem, és hozzám került néhány alkatrész.
Lett egy Gigabyte GA-73PVM-S2 alaplap, ami szinte ugyanaz, mint a meglévőm, csak 1333 MHz FSB-vel, ehhez szereztem egy E8200-as processzort, és valamiért így már nem működött.
Visszatettem az eredeti konfigurációt, és se kép, se hang, bekapcsológomb megnyomásánál nem indul.
Az újabb alaplappal is csak a ventik pörögnek, de nincs kép.Kivettem az alaplapból az elemet, de utána is sikertelen volt az egész.
Szerintetek miről lehet szó?
A még működő konfig ez volt:
Gigabyte GA-945GZM-S2 1066 MHz FSB, LGA-775
Intel C2D E4500
1,5 GB RAM
Gigabyte GV-RX165256D-RH - ATI RadeonX1650Köszi!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest