Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz d@minator #49877 üzenetére

    Ó, dehogynem olyan mocsok lassú!

    Munkahelyemen volt eszközbeszerzés 3 éve, olyan 12 számítógép. Nem gamer pc-k, de szerintem 9-10 generációs i3, 8 giga ram, hp brand pc. Szóval igazából irodai használatra teljesen korrekt gépek, azzal a bökkenővel, hogy mindegyik 1 terás toshiba hdd-vel jött.

    Konkrétan az összes gép használhatatlan! Az indulás beletellik akár 10 percbe, ha win frissítés jön, akkor csak az atyaúristen fogja tudni megmondani, mikor lesz használható.
    Amikor minden hülyeséget befejez (rendszerfelállás, frissítés), szóval olyan 1 óra után már egész emberien lehet használni. :B

    Azóta lettek újabb gépek véve, plusz ssd-re még nem ruháztunk be, viszont valahonnan megmaradt egy fölös. Gondoltam próbaképp kicserélem az egyik ilyenbe a hdd-t. Hihetetlen a változás! Pik-pakk reagál mindenre, megy mint a villám! Ahogy egyébként az el is várható lenne a hardvertől. Itt mondtam, hogy akkor most vegyünk 12 ssd-t! Ez szerintem már a windows 10-11 sajátja, hogy hdd-ről nem képes emberi módon működni. Szerintem ha win 7-et raktam volna ezekre a gépekre, sokkal jobban futottak volna hdd-vel.

    Egyébként, én rendszer telepítésnél csak azt a tárolót hagyom rajta az alaplapon, amire akarom rakni a windowst. Nemegyszer szoptam már be azzal, hogy bent volt az ssd mellett egy hdd, aztán amikor valamiért ki kellett venni a hdd-t, nem akart betölteni a win, mert a hdd-re is pakolt bootcuccokat. :K

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák