- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrozenRouse
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis gondom amit mar lassan 1 hete nem tudok megoldani...
Vettem egy uj konfigot es idonkent ujraindulgat a gepem, eloszor kekvillantas, a kekhalal kepernyoje, aztan abban a pillanatban boot kepernyo.
A gepem:
alaplap - MSI P35 Platinum
cpu - Core2 Duo E8400 3.00GHz
ram - GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT
vga - MSI 9800GTX-T2D512
tap - Chieftec 450W
hang - Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer
op.rendszer - 32 bitesVista SP1-gyelNincs felhuzva a gep, minden alap beallitason, 333x9-en van a cpu es 800-on a ram, egesz napon at futtattam memtest-et es nem talalt hibat.
Olykor 2 oraig tudtam jatszani Crysis gond nelkul, aztan kek villanas es reboot.
Valamikor meg Vista alol amikor toltom valamit vagy instalalom akkor is elofordul.
Probaltam kivenni az egyik ram modult, hatha a tul nagy ram mennyiseg bezavar, mert ugye a 32 bites vista max 4 gigat tud kezelni es a vga-val csak 3346-ra fut az erejebol hogy ki is hasznal... De akkor is ujraindult.
Szerintetek mi lehet a gond? Miert idonkent elhalalozik a rendszer es rogton ujbol bebootol a gepem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer számítógép konfiguráció /Ryzen 7 2700X, 16GB DDR4, RTX2060 6GB/ (használt)
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- Mac Studio M1 Max 10C CPU, 24C GPU, 32G RAM, 512GB SSD
- HP ProLiant ML350p Gen8
- AMD asztali PC , R5 2600 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest