Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sziasztok!

    Én teljesen kifogytam az ötletekből, de hátha valaki esetleg találkozott ilyesmivel:

    Adott az adatlapomon lévő konfig, amihez vettem egy GTX 780Ti ref. modellt. Beraktam gépbe, nem indul, vga debug led világít, 1 hosszú 2 rövidet sípol. Elvittem haveromhoz kipróbálni, ugyanez. (szintén msi mortar lapja van ha jól rémlik)
    Először táphibára gyanakodtam, illetve, hogy a vga megmakkant miatta. Előbbit cseréltem (Seasonic Focus GX 550-re), utóbbit elküldtem egy helyi kollégának (mivel abban a hitben voltam, hogy hibás a kártya), nála hibátlanul működött, tesztelte is 1-2 órát.

    Ma visszajött a kártya, ismét be a gépbe, és ismét ugyanaz a hiba. A régi kártyam, egy GTX 960, az továbbra is hibátlanul üzemel benne.

    Van valakinek valami ötlete? Én mindenképp az alaplapra gyanakszom, esetleg valamilyen BIOS beállításra. BIOS a legutóbbi, nem beta bios.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák