Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malibu

    tag

    válasz MrDerekas #42007 üzenetére

    Biosban szinte minden auto beállításon van alapból. Mit kellene levennem? Ram áramellátást? Egyáltalán mi a normális mondjuk egy 8 GB 2666-os ramnál? És ha bármit leveszek alapra auto helyett azzal a gép teljesítményét is leveszem gondolom, ami nem a legjobb megoldás. Az az érdekes, hogy csökkentett módban nem indul újra, viszont nem windows probléma lehet(driver, stb...), mert alig tudták felrakni a rendszert az új gépre. Akkor is újraindult állandóan. Linuxot is próbáltak, de nem ment aztán egyszer nem kapcsolt ki és sikerült nekik a wint felrakni.

    Ha nem indul újra 2 percen belül, akkor nem is fog később sem. Most felraktam a virtuális memóriát és teljesítménycentrikusra az energiagazdálkodást és így érdekes módon ritkán indul újra, de ez sem megoldás. Még a hibanaplót megnézem, ha megtalálom.

    Így tünetek alapján van valakinek tippje, hogy mi lehet a baj? Teljesen szűz windows, új gép és minden hardver külön-külön tesztelve lett 2 különböző szervizben, de nem jöttek rá a hibára. Minden alkatrész tökéletes(táp, alaplap is), de így együtt általában újraindul 2 percenként. A konfigot leírtam pár hozzászólással ezelőtt. Van egy beállítás, ami hiba esetén nem engedi újraindítani a gépet, de nem tudom ki merjem-e próbálni. Ha mégis valami túlmelegedés a probléma, az nem tenne jót.

Új hozzászólás Aktív témák