Új hozzászólás Aktív témák

• Salak

aktív tag

Sziasztok!

A következő probléma kapcsán fordulnék hozzátok, hátha tud valaki segíteni:

Adott egy vadiúj gép, feltettem rá a Win7 Home Premium 64 bites verzióját, minden szépnek és jónak tűnt.

Azonban valamiért nem akarta telepíteni a frissítéseket a Windows, pedig jelezte, hogy elérhető xy darab, de nem tudott csatlakozni a helyhez ahonnan letölti.

Ezt végül hosszas utánaolvasgatás után sikerült orvoolni (bár 4 frissítést valamiért nem tud felrakni azóta sem, de a többit feltette.

Ami viszont az újabb probléma: Amikor kikapcsolom a gépet (szabályosan, shut down-al) akkor egy 4-5 másodperc után a monitor elmegy standby-ba (mintha rendesen kikapcsolna a gép, villog a montior power led-je), de a gép nem áll le, alapjáraton zúg tovább és világít a power gomb. Csak úgy tudom kikapcsolni, ha hosszan nyomva tartom a powert...

Mivel a monitor kikapcsol szinte rögtön így nem látom mi történik, miért nem áll le a gép, de lehet, hogy ezzel a frissítéses dologgal lehet összefüggésben, hogy akarná telepíteni még a frissítéseket de nem tudja... (bár akkor a monitornak nem kellene kikapcsolnia)

Gondolom hasonló tőről fakad az a probléma is, hogy ha otthagyom a gépet és elmegy sleepbe, akkor utána nem tudom felébreszteni (monitor standbyban van, villog, de nem tudok újra képet kapni, bármit nyomok) és ismét hosszan kell nyomni a powet, hogy elzárjam...

Lenne ötletetek ezt mi okozhatja és miként lehetne orvosolni a problémát? (gondolom ez nem hardveres probléma, vagy igen?)

Köszönöm előre is!

"Winners never quit and quitters never win."

Új hozzászólás Aktív témák