- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salak
aktív tag
Sziasztok!
A következő probléma kapcsán fordulnék hozzátok, hátha tud valaki segíteni:
Adott egy vadiúj gép, feltettem rá a Win7 Home Premium 64 bites verzióját, minden szépnek és jónak tűnt.
Azonban valamiért nem akarta telepíteni a frissítéseket a Windows, pedig jelezte, hogy elérhető xy darab, de nem tudott csatlakozni a helyhez ahonnan letölti.
Ezt végül hosszas utánaolvasgatás után sikerült orvoolni (bár 4 frissítést valamiért nem tud felrakni azóta sem, de a többit feltette.
Ami viszont az újabb probléma: Amikor kikapcsolom a gépet (szabályosan, shut down-al) akkor egy 4-5 másodperc után a monitor elmegy standby-ba (mintha rendesen kikapcsolna a gép, villog a montior power led-je), de a gép nem áll le, alapjáraton zúg tovább és világít a power gomb. Csak úgy tudom kikapcsolni, ha hosszan nyomva tartom a powert...
Mivel a monitor kikapcsol szinte rögtön így nem látom mi történik, miért nem áll le a gép, de lehet, hogy ezzel a frissítéses dologgal lehet összefüggésben, hogy akarná telepíteni még a frissítéseket de nem tudja... (bár akkor a monitornak nem kellene kikapcsolnia)
Gondolom hasonló tőről fakad az a probléma is, hogy ha otthagyom a gépet és elmegy sleepbe, akkor utána nem tudom felébreszteni (monitor standbyban van, villog, de nem tudok újra képet kapni, bármit nyomok) és ismét hosszan kell nyomni a powet, hogy elzárjam...
Lenne ötletetek ezt mi okozhatja és miként lehetne orvosolni a problémát? (gondolom ez nem hardveres probléma, vagy igen?)
Köszönöm előre is!
"Winners never quit and quitters never win."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest