Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • UFO1

    senior tag

    Látom sokaknak vannak tuning problémájuk mi lenne ha létrehoznánk egy technikai tuning TEAM-et max. 5 emberre gondoltam így elsőre. Nekem van egy leírásom alkatrészenként mibe mi kell de sem időm sem energiám egymagam próbálkozni nem beszélve nem kevés boostot (és időt a tesztelés) emészt fel a megfelelő alkatrész beszerzése.

    Tehát a cél ezzel az egésszel pár jó vezető bevonása aki megfelelő autó parkkal rendelkezik és hajlandó is áldozni rá persze ha valaki sokat versenyez és ezáltal nyer sok jó alkatrészt (pro) szinte ingyen van. A megmaradó cuccok természetesen betehetőek más típusokba. Tehát a cél típusonként megfelelő motor, váltó stb. beépítése és ezáltal egy verhetetlen magyar csapat létrehozása sajnos én időhiány és ebből következően megfelelő pálya ismeret híján nem tartozok közéjük és nem is célom ez (bár már rég elértem az 50-es szintet).

    Elsősorban azok jelentkezését várom aki nem ragaszkodik 1–1 típushoz és pl. Waterfront Road-on 0.55, Petersburg Dam-on 1.30, Silverton Way-en 1.55 körüli időket tudnak legalább menni (saját időim is e közelében vannak tehát nem nehéz elérni) és nagy előny ha 50-es a szintje (a pro cuccok ill. a PU-k miatt). Igazán a futóművet kellene tesztelni mivel a motor, turbó, váltó adott 1–1 típushoz. Ha érdekel valakit pü-be válaszoljon. Reagálni általában esti időpontban tudok csak sajna.

    A stat számok mint már írtam nem elsődlegesek pl. a 911 GT3-am a rászabott cuccoknak köszönhetően úgy hagyják állva a 701 seb. statos Pagani Zondát hogy nem is láttam a kis térképen. A futóműve is úgy van belőve hogy szinte úgy fordul mint a 7-es busz gázelvételre befordul a fara bár én a stabilabb és az őszkerekes keresztbe csúszó kocsikat szeretném mint az EVO IX. csak ebben a játékban használhatatlan (bár még nem tuningoltam megfelelően időhiány miatt).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák