Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz kardkovacsi #17348 üzenetére

    Fotózhat bármit, az kevés, egyrészt megfelelő szerződés is kellene hozzá, másrészt egy egészen friss rendeletben (ha jól rémlik áprilisi) rögzítve van már, hogy 2024 után a szaldóban maradás feltétele az, hogy ne bővíts teljesítményt, invertercsereberéről szó sincs, bármit felrakhatsz, akár más gyártó tök más termékét is, csak a teljesítmény legyen ugyanakkora, vagy kisebb.

    Gyakorlatilag kb. 2-3 évig tippelgetés szinten mindenki elkezdte készpénzként kezelni, hogy majd nem lehet invertert cserélni, csak javítani, és ezért (is!) fontos a megbízható nagy múltú gyártó. De ilyen leírva soha nem volt hivatalosan (bár hozzáteszem, hogy nyilván logikus tippek voltak ezek, én is több embernek tanácsoltam hasonlót), most áprilisban lett hivatalosan eldöntve, ezzel pont került a dolog végére.

    Persze módosítás bármikor lehet, de azért én nem lennék ennyire pesszimista, sok évig húzták ezt, lett egy döntés, rendeletbe foglalátok, nem hinném hogy nagyon variálják. Ha baj van, elegendő a 2024 utáni moratóriumot eltörölni a fenébe, ez egyik napról a másikra bármikor megtehető lesz, felesleges kerülőutakon plusz munkával technikai irányból kikényszeríteni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák