Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Hi,

    Korábban kérdeztem az occsó, 90-100-as utazót tartani bíró kompakt robogó után. Végül 250-ért találtam egy 82 éves bácsitól egy 250-es Kymco-t. Ez ni:



    Teljesen korrekt, igazából karcmentes, 17.000km, rendszámos nyilván, 2003-as, nem mai, de amikor 50.000-et futott 10 éves 3-400-asokért milla fölött kérnek, úgy voltam vele h ez helybe szaladgálni tökéletes ennyiért. Menetdinamikájával sincs bajom, futómű mondjuk szar, bár most szerencsére a környékünkön sok utat felújítottak.

    Viszont, vagy átqrt az öreg, vagy nálam jött elő a hiba, de: ma tűnt fel, h mint ha nem lenne töltés, vagy csak időnként lenne töltés. Rámértem, ha jár motor is csak 11,6V most már az akksi... és gázra sem emelkedik..
    Fesz szabályzó, vagy álló rész? Mit gondoltok? Előbbi olcsóbb azért, utóbbi szopó, bár ha az állórész szar, akkor be indulna nem? Mert a motor jár szépen, ma is mentem vele 80km-t.

    Köszi!

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák