Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Üdv!

    Bemásolom ide is a gondom, hátha valaki találkozott vele, illetve ide vonatkozó kérdéseim is lennének. tehát a következő a helyzet:

    Valaki segítsen, mert lassan agyvérzést fogok kapni..
    Egy vodafone-os e220 modemem van, és kb 2 hete megpusztult. Az a hibajelenség, hogy rádugom a gépre, és win hangüzenet jelzi, hogy csatlakozva, felvillan az autorun, majd el is tűnik, és megint pittyanás a wintől, mintha lehúztam volna. És ha nem nyúlok hozzá, akkor ezt ismételgeti a végtelenségig
    Ha úgy csatlakoztatom, hogy nincs benne sim kártya, akkor simán elindul a connect lite, de ugye így sokra nem megyek vele. Jópár próbálkozás után, van hogy úgy is bejön, hogy bent a kártya, de nem talál hálózatot, ha kézzel rákeresek a hálózatokra legtöbbször csak a t-mobile, és a pannon van ott Ha netalántán bejön a voda is, és rányomok arra, hogy csatlakozzon a hálózathoz, abban a pillanatban eldobja a gép a modemet.
    Leadtam szervízbe a vodához, 2 hétig náluk volt, tegnap hoztam vissza, mellette a jegyzőkönyv, hogy az általam tapasztalt hibát nem vélték felfedezni, tökéletesen működik, hazahozom, persze, hogy ugyan az mint volt
    Pár jótanáccsal elláttak:
    -nem javasolják a hosszabbító kábel és az előlapi usb-re való bekötést(1 éve használom 3 méter USB kábelen, most jut eszébe, hogy nem megy vele? Nemhiszem tehát dolog kizárva)
    -tárcsázó prog újratelepítése(mobile partner volt rajt, befrissítettem a vodásra, és ők is frissítettek, gépről minden törölve, ujrarakva, semmi változás)
    -hardvereim ellenőrzése/eredeti win megléte újratelepítése(2 hete vettem új alaplapot, vele egyidőben telepítettem jogtiszta win7-et, és pár napig ment is vele, tehát ez sem lehet)

    Ezenkívül próbáltam egy másik gépen xp-vel, a saját gépemen win7 x64 és ubuntu alatt is, ugyan az.

    Na és ami ide tartozik:
    Én arra tudok gondolni, hogy a sim kártya lehet hibás, viszont ez annyiban nem állja meg a helyét, hogy a telefonomban meg épp most is működik hisz arról netezek. Nem nagyon értek a sim kártyákhoz, de el tud úgy romolni, hogy valamiben megy, valamiben(most épp a modemben) meg hibákat okoz? :U És ha most beballagnák a vodához, és vázolnám, hogy továbbra se jó, és nem-e lehetne kártyát is cserélni, azt ott helyben meg tudják oldani, mert otthagyni nem akarom, mert akkor ünnepekre tuti nem kapom vissza, a net meg kellene. T-nél csináltak nekem egyszer olyat, hogy kártyát cseréltek, megvolt 5 perc alatt. Illetve azt tudom, hogy elvileg pénzért csinálnak ilyet azaz kérhetek új kártyát, de most itt a modemhez tartozó gariban megoldják vajon?
    És akkor tegyük fel, hogy megtörténik ez is, de továbbra sem lesz jó, utána mi van? Adjam be megint, hogy 2 hét után ismét közöljék, hogy nincs baja, miközben van, vagy? Lehetőségem van ilyenkor arra, hogy kérjem kicserélését?

    Sorry hogy ilyen hosszúra sikerült, de már nagyon tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a válaszokat :R

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák