- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz xcbiker #9899 üzenetére
Biztos.
Tonyo: A számlázás alap percdíjakon történik, a kedvezmény a havi belföldi nem emelt díjas hívásdíjak összesítése után kerül kiszámításra és egy összegben kerül levonásra.
Tehát a 23.8 forint a percdíjad, majd számlazáráskor ezt összesítik, és lejön belőle a kedvezmény, így jön ki a 16ft-os percdíj. Elvileg ezzel beszélheted le a havidíjad is, de nem láttam még ilyen számlát, majd elmondja valaki, akinek már megjött és nem könnygázórának hívják.Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Tonyo
őstag
válasz mukibuci #9901 üzenetére
Igen ezt én is így tudtam, de a vodánál sincs egyetértés..és nagyon kiváncsian várom, hogy hogy is megy valójában. Telefonban megkaptam, hogy azért így is elég előnyös percdíjakkal beszéle, ugyhogy ne ugráljak azért mert 2500 at 23 ft-vel beszélem le.
szerk:
"A havidíj a belföldi, nem emelt díjas hívásokból beszélhető le alappercdíjakon" (És hamár itt tartunk ez nem jelenti azt, hogy csak voda hálózatán belül használható fel..)
"A számlázás alappercdíjakon történik, a kedvezmény a havi, belföldi, nem emeltdíjas hívásdíjak összesítése után kerül kiszámításra, és egy összegben kerül leolvasásra."
Aki ezt összeállította így...
[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
itt egy link egy ikea family szamlareszlethez. vesezzetek ki, mert nekem nem volt meg turelmem hozza.
https://dl.dropbox.com/u/84776/vodaszamla.JPG -
Oly
őstag
válasz Blamazs #9906 üzenetére
A 30%-os VF Business kedvezmény a lebeszélhetőségen felüli belföldi nem emeltdíjas hívásaidra vonatkozik.
Jelen esetben az első, második és utolsó sorokra.
SMS és számlainformáció nem tartozik bele.
Ha összeadod a Kék számokat, a Más mobil és az Hangposta összegeit, majd beszorzod 0,3-al, megkapod a kedvezmény összegét.
A lebeszélhetőséged pedig a normal nettó 19 Ft-os percdíjjal ketyeg Vodafone irányba.
Amint elfogyott a lebeszélhetőséged, a Vodás hívások is leszámlázódnak és arra is megkapod a 30% kedvezményt.Igaza van Tonyonak, hogy így a Vodás hívások többe kerülnek, mint a más mobilba irányulóak, de az legalább a lebeszélhető keretből ketyeg.
Úgy is felfoghatjuk, hogy csak a havidíj 70%-a beszélhető le.Még mielőtt a számlakép alapján megkérdezné valaki, hogy a 2500 Ft-os lebeszélhető havidíjból hogy lett 1200 Ft, azoknak elmondanám, hogy az 1000 Ft-os haavidíj és az 1500 Ft-os Egymás közt ingyenes beszélgetést lehetővé tevő opció beszélhető le.
A rendszer NETTÓ összegben számol és először az opcióból vonja amit levonhat, majd aztán kezdi el a havidíjat.
Jelen esetben a Nettó 1200 Ft-os opció lebeszélhetőségét még fel sem használta ezért fel se tüntették a másik lebeszélhetőséget (nettó 800 Ft-ot).Remélem érthető voltam...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Bibby
addikt
Már lehet kapni instant net csomagot csak sim kártyával? A honlapon ott van, tehát olyan mintha hülyeséget kérdeznék, csak gondoltam jobb ha megtudakolom mielőtt bemegyek.
Ελευθερια η θανατος
-
Oly
őstag
Igen, 1.680 Ft-ért megveheted... Azt viszont ne kérdezd, hogy hol.
Gondolom Vodafone üzletekben.Tonyo: lehet, hogy megtévesztő, de inkább pontatlan. Bár én még nem olvastam az Ikea tarifaleírását. Priviben átdobhatod a teljes anyagot.
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
grafikus17
senior tag
Új wap tarifák és megszűnik véglegesen a kedvenc szám szolgáltatás.[link]
Xiaomi Redmi note 7
-
Oly
őstag
válasz grafikus17 #9912 üzenetére
Kis kiegészítés a linkelt anyaghoz:
A MobilWeb profi 250 MB adatforgalmat tartalmaz.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
grafikus17
senior tag
Most már nem bánom, hogy két hete T-mobilos lettem, egyik csomag sem jobb a vodánál-nekem, és még flotta tag is lettem, így a percdíjak sem vágnak földhöz. 9 év után megtörtént a válás
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
centerweb
csendes tag
válasz grafikus17 #9912 üzenetére
Magyarul ez a Mobilweb Basic megszűnését jelenti? Kár, pedig ez a 800 Ft / GPRS sebesség / korlátlanság (és ugye valamiért sebesség lassítás nélküliség) egy teljesen jó koncepció volt, szívesen fizettem volna így akármeddig. Mobilon is rendben volt, meg laptophoz kötve is jól szuperált. Bár, végülis ha a sebesség korlátozás megmarad a mostani formájában (magyarul nem lesz, aminek ugye minimális már az esélye) azt a 200 Forintot kibírom.
-
grafikus17
senior tag
Valami megint nem stimmel a vodánál.Kivették a vitamax extrákból az új opciót, és a készülékeknél az egy+egy akció tarifacsomag részleteinél is egy üres oldalra mutat.
Xiaomi Redmi note 7
-
MODERÁTOR
Új árak:
HTC HERO:
Post A: 94.990 HUF
Post B: 89.990 HUF
Post C: 84.990 HUFBB 9500 (STORM ):
Post A: 95.990 HUF
Post B: 84.990 HUF[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
csigacsa
tag
A vodánál lehet készüléket részletre vásárolni, mint a Pannonnál és a T-nél?
-
ottoyes
senior tag
válasz csigacsa #9920 üzenetére
Lehet hát..a Cetelem nyujtja..:"Egyéni előfizető ügyfeleink számára a Cetelem Bank Rt. biztosít lehetőséget áruhitel felvételére.
A részletes tájékoztatókat, melyek tartalmazzák a hiteligénylés feltételeit és a THM mutatók pontos értékeit, keresd az értékesítési pontokon! A Cetelem Bank Rt. hitelajánlatainak elérhetősége értékesítési pontonként változhat. A pontos lista megtalálható a www.vodafone.hu honlapon. A Cetelem Bank Rt. a hitelbírálat jogát fenntartja, feltételeit saját hatás-körében határozza meg, ezért a Vodafone nem vállal.Cetelem Bank Rt Ügyfélszolgálat: (06-1) 458 6070."
..hát igy..Ottoyes
-
addikt
válasz csigacsa #9920 üzenetére
Persze! Csak míg a Pannon és a Vodafone bankon keresztül nyújt részletfizetési kedvezményt, addig a T nem. Mindez csupán azzal a leheletnyi különbséggel jár, hogy az első két esetben kamatot is fizetned kell, s adott esetben bekerülhetsz a KHR-be, addig a magentánál nincs kamat, s mivel nem pénzügyi szolgáltató, a KHR-be sem fogsz "bejutni"! (Persze a tartozást keményen és kíméletlenül bevasalják azért...)
Jó szerencsét!
-
Nessy89
csendes tag
sziasztok!
eddig csak az internetem volt a Vodánál, de január 8.án a telefon előfizetésemet is átvittem hozzájuk, lenne egy számlázással kapcsolatos kérdésem egy illetékeshez, de inkább priviben írnám le, aki tud ilyen ügyben segíteni légyszi írjon! (írtam az ügyfélszolgálatnak egy emailt, de elég homályos választ adtak...) -
gabo89
senior tag
Várható, hogy kapható lesz majd újra vmc e220-as modemmel az instant net?
indul a sörös aludni
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Lenne egy kis problémám:Eddig GPRS wap-ot használtam a telomon, most lemondtam és megtendeltem a mobilweb-et. Most nincs kapcsolat, sem a live sem programok nem tudnak kapcsolódni. Beállításokban vmit át kell állítani? Egy Samsung ZV60-as mobilom van.
-
kaller1
veterán
Hűség hosszabbításánál a Te ajánlatod-ra adott 1000Ft kedvezmény és a készülékbeszámítási akció összevonható?
.::> <::.
-
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy van egy telom (Nokia XM 5800) és szeretném kihasználni a 3G (3.5G) sebességet, hogy tudjak ott is netezni ,ahol nincs WiFi ,de van 3G ...
Hogy kell regisztrálni a 3G-re ? és elég az 1-2 gigás adatforgalom/hónap ...
és esetleg lehet ugy megcsinálni,hogy ne kelljen bemenni Voda boltba ? hanem csak elküldök egy sms-t vagy ilyesmi ?
szerk . : amugy valamilyen VitaMAX-os csomagban vagyok (tehát feltöltökártyás)
[ Szerkesztve ]
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
Elmentem telót venni,kár volt.
-
kaller1
veterán
válasz mukibuci #9947 üzenetére
Naszóval:
Bementem,mondom hosszabbítás lesz,2db készülék vásárlásával.
Kiderült,hogy w595-ből csak 1 db van. Ok,akkor most egyet viszek.
A "te ajánlatod" dolgot megemlítve,nem tudták mi az,nem hallottak róla....
Telefonos segítségkérés után már tudták.Nem lehet igénybe venni,csak online rendelésnél.
Na akkor azt nem kérném,mert 1k-t nem ér az esetleges tortúra,szvsz....
Amikor már a papirmunkára került volna a sor,kiderült hogy a készleten lévő 1db készülék is a kiállítási darab.... (ezt nem kérném,köszönöm).Majd hívnak,ha lesz belőle megint...
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest